מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- למי שעבר ניתוח שרוול שאלה לי אליוטליה24/11/2010
כמה זמן אישפוז וכמה זמן ההחלמה. כמו כן מה הדבר הכי קשה אחרי הניתוח שצריך להתגבר. האם יש כאבים חזקים האם חוזרים לשגרה מהר. אשמח לתגובות
תודה טליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טליה היקרה
גי.פי24/11/2010אני ניסיתי את הג'ל. מעבר לזה שטעמו דוחה. וצריך לשתות אותו על הבוקר התועלת שלו היא אפסית. יורדים ק"ג או שתיים, ואז הכל נעצר. כמו כן, אין להם כל ייעוץ כל שאלה שאת מעלה אליהם התשובה היא אותה תשובה את לא אוכלת נכון. למרות ששילבתי עם הג'ל דיאטה מסודרת. בקיצור הכל שטויות תקראי את הכתבה שהיתה בידיעות אחרונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טליה
ליאור24/11/2010האישפוז אחרי ניתוח שרוול הוא כיומיים -שלושה
קצב ההחלמה וההתאוששות מאוד אישי ואינדיבידואלי .
יש כאלה שסובלים מכאבים אחרי , ויש שלא.
במידה ויש , ניתן להשתמש במשכחי כאבים רגילים וזה עוזר .
בשבועיים-חודש הראשונים חובה להמנע מהרמת משאות כבדים , ולנוח .
לרוב חזרה לשיגרה בין 10 ימים לחודש .
בקשר לתרופות פלא - רוקח ודומיו - אני בטוח שכל קוראי הפורום ניסו בשלב זה או אחר לפחות מוצר אחד ובסוף נפגשנו פה - זה אומר משהו :-)
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט תעייני...
דני24/11/2010כאן בפורום במדור שאלות נפוצות....
אני ממליץ לך בעיקר על דברי החוכמה הניגרים בטרילוגיה של דניאל,
3 פרקים מאלפים על הדרך מלפני הניתוח ועד לחזרה לשגרה,
פשוט גאון הדניאל הזה - וגם צנוע.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטליה שלום
אורנה LVIAA24/11/2010אישפוז 2 לילות בבי"ח פרטי בציבורי 3 . קצב ההחלמה משתנה מאחד לאחד אבל......
אני יכולה לספר לך על עצמי גם אני כמוך מאד חששתי מהניתוח וכו' ואני רוצה להגיד לך
שנותחתי ב- 17.11 ביום שישי שוחררתי מביה"ח ביום למחרת הניתוח כבר ירדתי והתהלכתי כמו צבי-צב בבית - בהתחלה יש חולשה אבל ככל שאת אוכלת כל שלוש שעות ושותה המון כך גם קצב ההחלמה יהיה יותר מהיר היום אני שבוע מהניתוח
טפו פטו מרגישה מצויין אז אל חשש היי שלמה עם החלטתך וצאי לדרך חיים חדשה ומבורכת בגישה חיובית תמיד ותוסיפי לזה גם חיוך שיהיה לך בהצלחה.
במידה ותרצי לשוחח אשמח לעזור- 0546-291154* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טליה,
צנובר24/11/2010כמו שכתבו לך לפני ההחלמה היא אישית אז אני יכול לכתוב לך איך זה היה אצלי:
אני כמעט 6 חודשים אחרי ניתוח שרוול. ירדתי 35 ק"ג ואני מרגיש מעולה.
הייתי מאושפז 48 שעות, לא היו לי כמעט כאבים, אבל הייתי מאד חלש. יצאתי כל יום לפחות ל-10 דקות לטיול מחוץ לבית וזה היה מאד חשוב. אחרי 4 ימים בבית (שבוע אחרי הניתוח) כבר יצאתי עם הכלב לטיול של 40 דקות פעמיים ביום. לעבודה חזרתי אחרי שבועיים.
שני הדברים שסבלתי מהם מאד היו צרבות איומות בלילה, שאילצו אותי לישון על הספה כמעט בישיבה (חודשיים לא ישנתי במיטה) ואפילו כדורי האומפרדקס כמעט שלא עזרו. בנוסף היו לי בחילות שהקשו עלי לאכול (ואולי תרמו לירידה במשקל...)
בינתיים אלה חלפו ואני מרגיש עכשיו מצוין ומאושר שהחלטתי לעשות את הניתוח.
שיהיה לך בהצלחה.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)