מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כבד מוגדלמירית25/11/2010
טוב עד שכבר השתכנעתי לעשות ועד שעשיתי את כל הבדיקות הגעתי לכירורג ובגלל שהכבד שלי מוגדל אני צריכה לאכול מאכלים ללא פחממות ולכן יש עיכוב בביצוע השרוול
הבנתי למה צריך לאכול ככה ולא תהיה לי ברירה להתאפק בלי פחמימות.
אבל אם אני אצליח להמשיך ככה לתקופה ארוכה אפשר לרדת ככה, למה ללכת לניתוח?
כנראה שתשובתכם תהיה שאפשר אבל לא לזמן ארוך להחזיק ללא פחמימות.
אבל סתם רציתי לכתוב לכם כדי לשתף אותכם בלבטים שלי.
בהצלחה לכל מי שינותח בקרוב
מירית :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נחמד ששיתת
שולה זק25/11/2010לאנשים השמנים יש כבד שומני. לקראת ניתוח רצוי וכדאי להקטין את הכבד על מנת להקל על המנתח בעת הניתוח. מומלץ שבועיים לפני הניתוח לאכול דיאטת חלבונים. לא לאכול פחממות, סוכרים, קטניות, בצקים. זה עוזר להקטנת הכבד וגם מכניס אותך לאיזו מסגרת מסויימת שאחריה תוכלי למץ בקלו הרגלי אכילה נכוני.
בהצחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מירית
רוזי25/11/2010נהדר שאת משתפת אותנו מה שהרוופא אומר כדאי לבצע זה חשוב גם לך וגם לר נהדר תתחילי את הדיאטה כמו שצריך ואחר כך יהיה לך קל אחלה יום יקירתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אטקינס-רופא אמריקאי שמת שמן
מקס ברנר25/11/2010המציא דיאטה כזו שמבוססת על המנעות מאכילת פחמימות,וכפיצוי אפשר אכילת בשר שמן,גבינות שמנות,חמאה ומטוגנים ללא הגבלה.זו דרך מצויינת לסתום את העורקים.מה שמבקשים ממך האנשים הטובים כאן, זה גם לא לאכול פחמימות,וגם דל שומן.לשבועיים זה בסדר.כתוכנית לחיים זה כמעט בלתי אפשרי.אני מזמין אותך לנסות-אבל שיהיה גם תור לניתוח לפני שתשתגעי,כי במוקדם או במאוחר נשברים מהדיאטה הזו.גם המוח לא במיוחד משתגע על זה כי גלוקוז הוא הדלק האהוב עליו,ובדיאטת אטקינס הוא צריך לעבוד על דלק אחר (קטונים).תרגישי כמו המכונית שלך אם תתדלקי אותה בטעות בסולר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)