מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אנשים לאחר ניתוח כתבו ליטליה26/11/2010
כמובן שאני כבר למעל מעשרה ימים גיליתי את הפורום ואני לא מפסיקה לעקוב אחריו אני בלבטים קשים עם עצמי לגבי ניתוח קיצור קיבה. ה BMI שלי 40 ואני כבר עם סכרת לא מאוזנת עם התחלת כשל כלייתי ול"ד. אני בת 49 ורוצה לחיות יותר טוב ופשוט לא מצליחה לרדת במשקל עם דיאטה. מה אני עושה עם עצמי כל המקורבים שלי שאני מדברת איתם על ניתוח מבהילים אותי יותר עם התגובות שלהם. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקשיבי לקול הפנימי שלך,
דניאל26/11/2010לא ה-"אנש ים" חיים עם המחלה שלך - זאת רק את.
תקראי את המדור "שאלות נפוצות", תמצאי שם הרבה תשובות ללבטים שלך.
לא רק תשובות שנוגעות ל"רפואה" אלא גם לדברים ה"קטנים" שקשורים לחיים שלך לאחר הניתוח, ומה משתנה בהם...
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל תודה על האיכפתיות
טליה26/11/2010נראה שאתה מדבר מהלב משהו שעבר את מה שבעצם אני עוברת היום תודה
ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנשים לאחר ניתוח כתבו לי - תגובה
שולה זק26/11/2010תתקשרי אלי טליה. אני בת 60 ואתן לך את הטלפון שלך נעמי היא בת 64
אנחנו נשמח לעודד ולעזור ועד כמה שניתן להוציאך צהחששות והפחדים.
החשש האמיתי שלך אמור להיות מצב הנוכחי עם מחלות נילוות הגרמות לנזק בלתי הפיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה תודה לך על העידוד המחמם
טליה26/11/2010תודה לך שולה על העידוד המחמם אני אתקשר איתך ביום ראשון אני לא רוצה להפריע לך לפני כניסת שבת
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
עופר26/11/2010קודם כל ברוכה הבאה.
שמחים לעזור תמיד ושמחים להכיר אנשים חדשים.
אני כמעט 4 חודשים אחרי הניתוח, ה BMI שלי היה 44.5 לפני.
ירדתי עד כה 40 קילו.
גם אני לפני הניתוח ניסיתי הכל, סכרת היתה גבולית ולחץ דם הרקיע לשחקים.
גם לי אמרו כולם - אל תעשה, זה מסוכן, תעשה דיאטה.
בואי נבהיר נקודה מאוד חשובה:
1) את במצב מסוכן כרגע, ומי מקרוביך שלא מבין זאת צריך לקבל הסבר.
2) אין ספק שיש סיכונים לניתוח. יש לקחת בחשבון את הסיכונים - אם תרצי הרחבה אשמח להרחיב.
3)הניתוח הציל את חיי, הן מבחינת חיי היום יום והן מבחינה בריאותית.
אני ממליץ לך לקבוע תור לאחד מבתי החולים לארץ לייעוץ אצל מנתח, ישנם מרכזים שמקיימים ימי הסבר בקבוצה ע"י מנתח - כמו הרצאה.
מה שלא יהיה אני מאחל לך המון הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על כל החום והאכפתיות....
טליה26/11/2010רציתי גם לשאול אתה בעצמך כשהחלטת שאתה הולך על זה זה בא ממך או שהציעו לך אנשים או הרופא או שאתה בעצמך רצית את זה. וכשהחלטת היו לך חששות? והיום אחרי כמה זמן ההחלמה ואיך חוזרים לחיי שיגרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטליה
רוזי26/11/2010כנסי לגוגל תקראי כתבה שלי רוזי זבטאני על הסכרת והשראול און פייס רוזי זבטאני 0503337236
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)