מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עידכון חברים יקרים!!!!!אורנה LVIAA30/11/2010
חזרתי מביקורת אצל ד"ר רזיאל דיאטנית+פסיכולוגית והרי החדשות
ירדתי 10 ק"ג !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרגשה
נפלאה חיוכים וצחוקים מפה לאוזן התפרים בסדר גמור קיבלתי תפריט יותר עשיר
בקיצור אני מאד מרוצה ומרגישה מעולה בלי עין הרע.. ושמחה על ההחלטה שקיבלתי לעבור את הניתוח .
ולאלה שבדרך אני מאחלת בהצלחה ותראו שתרגישו נפלא .!!!!!!!!!!!!!!!!1
חג אורים שמח שלכם לביאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדהים
יצחק30/11/2010היי אורנה.קצב מדהים.אני ירדתי 6 בשבועיים.בלי עינ הרע.תמשיכי כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאפקתי לא להלשין וחיכיתי שתדווחי
שולה זק30/11/2010כל הכבוד לביאונת!!!!!!
איזה כייף שישבתי לך על הזנב ולא הרפתי והלכת על זה - בלי לדחות ובלי חישובים סביבתיים.
אוהבת אותך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורנה
יעל30/11/2010היי
את יכולה לרשום פירוט לדוגמא של יום שלם אוכל + שתיה
נניח אתמול?
אני ואת באותו שלב-נותחת יומיים אחריי לכן מעניין אותי
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ליצחק
אורנה LVIAA30/11/2010קודם כל תודה על הברכות ועכשיו לתפריט
אני מקפידה לאכול כל שלוש שעות בבקר שותה תה עם סוכרלייט
א.בוקר 2 פתיתי מקמח מלא מרוח בגבינה 5% או קוטג'
ב.ביניים מעדן עד 5% - כמה שנכנס לא מסיימת הכל ושומרת ליום במחר
ג. ארוחת צהריים - מרק ירקות מרוסק בבלנדר - עכשיו אני מוסיפה קציצת עוף או דג ברוטב עדיף.בנוסף אפשר לאכול ירקות מבושלים לאו דווקא מרוסקים בבלנדר.
ד. ביניים - רסק תפוחים עם קינמון טעים מאד או מעדן או 2 פתית מרוח בגבינה
ה. ארוחת ערב- לפעמים אני אוכלת רק גבינה או קוטג' חצי קופסא במידה ואני משלבת את זה עם פתית אז רק מריחה. היום הוסיפו לי לתפריט ביצה מקושקשת אז היום אני אנסה ביצה מקושקשת לארוחת ערב נראה איך זה עובר.
ו. ארוחת לילה אני תמיד שומרת לדברים טובים כמו חצי כוס גלידה או קרטיב.
ולא לשכוח לשתות הרבה סירופ אשכוליות דיאט מעולה.שיהיה לך בהצלחה
דרך אגב יצחק איפה נותחת?
אני מקווה שהייתי לך לעזר ובמידה ותרצה לשוחח אשמח לעזור - 0546-291157
בברכה לביאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב לאורנה
יעל30/11/2010תודה לך על הפירוט המלא זה היה חשוב לי מאוד
לשאלתך נותחתי ברמב"ם ע"י ד"ר מחג'נה-ניתוח שרוול
רציתי את הפירוט ממך כי כשרשמתי את שלי אמרו לי שהגזמתי עם העלי גפן שאכלתי ועם הירקות המושלים שאכלתי ב22:30 בלילה
וגם כי אני שבועיים אחריי הניתוח וירדתי רק 6 קילו בשבוע הראשון ובשני כלום
את גם עשית שרוול?
שוב תודה על הכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ליצחק
אורנה LVIAA30/11/2010שלום יצחק
אכן לפי הפירוט של התפריט שלך אכן הגזמת בכמות ובמה שצריך לאכול
בשבוע ראשון שני אתה לא נמצא במעקב של דיאטנית במידה ותרצה עזרה
אוכל לשלוח לך במייל את התפריט שאני קיבלתי בשלבים . כן אני מנותחת שרוול
ולא לאכול עלי גפן לא בשלב כזה תהיה סבלני בשלב יותר מאוחר תוכל לטעום מהכול ומכול במינון קטן . להשתמע לביאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט לדיאטה למשורוול הטרי
יעל30/11/2010אורנה-זה המייל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה יקרה,אני מאד מאושרת בשבילך...
מל30/11/2010אתקשר(או שאת),באהבה....מל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת הבאה בתור-עוד ג' שבועות
מקס ברנר30/11/2010האין זאת?!אותו מקום.אותה מנתחת?
אם תרשי נגיע לבקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס היקר, אשמח.אוהבת חברים....
מל01/12/2010יש לי חשק להעביר, לכם, עוד שיר מתוך ספרי שם השיר:"חברותא".. אבל, העברה כזאת יכולה להתבצע רק ע"י בעלי., והוא עכשיו איננו. בהקשר לבקור, יתכן שאצטרך ל"שחק אותה" מרגישה מצוין.,וגם זה מומלץ, לפעמים,(לימדתי את זה גם בטפול) במשמעות של:"."עם האכילה בא התאבון"" מל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמל יקירתי לא תצטרכי לשחק
אורנה LVIAA01/12/2010את תרגישי טוב בע"ה , ואני מבטיחה בלי נדר לבוא לבקר אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מחכה כבר לניתוח כדי לראותכם...
מל01/12/2010אורנה- הלוואי!!!!.אני סובלת מפיברומיאלגיה:תמיד כאבים בכל הגוף.,תופעה, שנובעת מבעיה במרכז הכאב...האמת ,שבגלל זה, איני מתרגשת מכאבים.ואני מדמיינת, שכל התחלואים למיניהם, יחלפו אחרי הנתוח וכל המישאלות -התגשמו........אמן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורנהההההה
רוזי30/11/2010אחחחחחחחח כמההההה אני שמחה ומקנאה בךךךך 10 קילו בשבוע אני רוצהההההההההההה גגםםםם צוחקת את רואנ אני לא מדמיינת שירדץ בציק זה בא מהר מאושרת בשבךף ובשביליייייי חמודהההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחטייייייי אורנה
לילך.פ01/12/2010בלי עין הרע.... שתמשיכי לרדת ככה כל שבועיים ... הג'ינס הראשון מידה 42 עליי....
כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גאה בך!
נשיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה'לה כל הכבוד!!!
נעמי01/12/2010איזה כייף להוריד את הקילוגרמים המכוערים האלה שלא רצו לעזוב אותנו, רק בריאות ולהנות מהחיים החדשים. חג שמח, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)