מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלהתהל01/12/2010
שלום לכם חברי פורום יקרים!!!
אני תמיד מתנצלת על כך שאינני מבלה פה כפי שנהגתי בעבר...
עומס השגרה רב ואני ממעטת בישיבה מול המחשב.
רציתי לשתף, אני בחודש החמישי להיריוני... אחרי ניתוח שרוול שהתקיים בסוף מרץ- מכאן שאני משורוולת כ-8 חודשים. ביממה האחרונה יש לי כאבים בצד, בסימן שנותר מהנקז. שאלתי היא האם יש קשר בין ההיריון, מתיחת האיזור לכאבים? או שכדאי לגשת ולברר?
אשמח לתשובה...
לילה נפלא!
תהל :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוף סוף מזל טוב בפומבי
שולה זק01/12/2010בוקר טוב תהל,
הייתי "ילדה" טובה ולא שיתפתי את חברינו בבשורות הטובות שלך, חיכיתי לאות ממך.
אז שיהיה לך המון מזל טוב.
שכחת לציין, שלמרות ההריון לא עלית במשקל ושאת מרגישה מצויין.
אישית תהל, אני ממליצה לגשת לרופא לבדוק את מקור הכאב. סביר להניח שזה כלום. שאלו לחצים של העובר שזז ומשנה תנוחות.
צר לי שלא פגשתיך לפני שבוע, אבל היה יום ארוך ומתיש בזיו.
תודה על עזרתך עם כל הפונות שאני מפנה אליך.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה יקירתי...
תהל02/12/2010חג שמח !
מחצית ההריון הראשונה חלפה מעולה, תפקוד מעולה תודה לאל ובלי להעלות גרם! אפילו ירדתי קצת למרות שכעת אני בעצירה. כעת לקראת המחצית השניה צריך להזהר ולהישמר יותר :) אני רואה תמונות שלי מהימים "הגדולים" ופשוט מזדעזעת, אין סיכוי שאחזור לשם!!! אחרי ההריון בע"ה בכל הכח להגיע ליעד שלי.
גם לי חבל שלא הזדמן להיפגש, ביתי פתוח בפנייך תמיד...
בנוגע לכאבים- אתמול היה יותר טוב, שלשום זה היה בלתי נסבל (וכח הסבל שלי עצום!) קבעתי תור לד"ר וקסמן, רק בשבוע הבא.
יקירתי- בשורות טובות וחג נפלא!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)