מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח מעקף קיבהרונה02/12/2010
עוד 18 יום לניתוח. מאז שהחלטתי ללכת על "זה",הפכתי לאדם שליו יותר, נגמרו המלחמות הפנימיות האין סופיות. אני לא אוכלת יותר, אך אני גם לא רבה ומלאת תסכולים עם כל ביס. השקט הזה בתוכי הוא חוויה שייחלתי לה תקופה ארוכה בחיי, וכמה היא נהדרת. אנשים שפוגשים אותי אומרים שאני נראית נפלא והם לא יודעים על קיומו של הניתוח. אני מתחילה לעכל ומחלחלת בי התרגשות לקראת השינוי. משתדלת לא לחשוב על כך יותר מידי, ברגע שהחלטתי אני הולכת על זה ומקווה שהפחדים לא ינהלו אותי ככל שהזמן קרב.
בטיוליי בפורום מצאתי שמרבית האנשים "משורוולים". אשמח לשמוע מאנשים שעברו מעקף קיבה. אני צריכה את תמיכתם.
המון תודה שאתם קיימים, חג שמח ושהאור יציף וימלא את המקומות החשוכים שבתוכינו.
רונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונה
אפי אלון02/12/2010היי
שמי אפי אלון כבן 40
עברתי ניתוח מעקף קיבה ב- 19.10 ברמב"ם
גם אני כמוך התלבטתי רבות, אך בעצה אחת עם הכירורג ולאחר שהסביר לי את ההבדלים, החלטתי לבחור בניתוח המעקף (אני מאמין שקיבלת הסבר על ההבדלים ואם לא, אשמח להציג לך אותם)
היום כחודש וחצי אחרי אני מרגיש נהדר, עוסק הרבה בספורט, ואופן כללי מרגיש נהדר(מקבל מחמאות מקיר לקיר)
במידה ותרצי לדבר- 050-8892952* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח מעקף קיבה - תגובה
שולה זק02/12/2010שלום רונה
גם עופר עבר מעקף קיבה.
תוכלי לצלצל אלי ולקבל את מספרו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רונה
אהובה02/12/2010גם אני עברתי מעקף קיבה, ב7/10 ברמב"ם. מה שאת מתארת מאוד מזכיר לי את מה שהרגשתי לפני. עצם קבלת ההחלטה בלב שלם מאוד מרגיעה ומאפשרת לנו להרגיש שוב שליטה על חיינו. אני אישית הייתי כ"כ שלמה שזה עזר לי לגשת לניתוח כמעט ללא פחדים. היום אני פחות 17 ק"ג. הרגשה מצויינת. הכל הכל הכל יותר קל. אני מרגישה טוב, אוכלת מעט ונהנית מהמעט. בינתיים עושה הליכות 4-5 פעמים בשבוע. בקרוב תהיי גם את אחרי הכל . חג שמח ובהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני אעבור מעקף -עוד 20 יום...
מל02/12/2010נעבור את החוויה, כמעט, ביחד. איפה מנתחים אותך? ומי המנתח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)