ניתוח מעקף קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח מעקף קיבה
    רונה
    02/12/2010

עוד 18 יום לניתוח. מאז שהחלטתי ללכת על "זה",הפכתי לאדם שליו יותר, נגמרו המלחמות הפנימיות האין סופיות. אני לא אוכלת יותר, אך אני גם לא רבה ומלאת תסכולים עם כל ביס. השקט הזה בתוכי הוא חוויה שייחלתי לה תקופה ארוכה בחיי, וכמה היא נהדרת. אנשים שפוגשים אותי אומרים שאני נראית נפלא והם לא יודעים על קיומו של הניתוח. אני מתחילה לעכל ומחלחלת בי התרגשות לקראת השינוי. משתדלת לא לחשוב על כך יותר מידי, ברגע שהחלטתי אני הולכת על זה ומקווה שהפחדים לא ינהלו אותי ככל שהזמן קרב.
    בטיוליי בפורום מצאתי שמרבית האנשים "משורוולים". אשמח לשמוע מאנשים שעברו מעקף קיבה. אני צריכה את תמיכתם.
    המון תודה שאתם קיימים, חג שמח ושהאור יציף וימלא את המקומות החשוכים שבתוכינו.
    רונה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח מעקף קיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רונה

אפי אלון
    02/12/2010

היי
    שמי אפי אלון כבן 40
    עברתי ניתוח מעקף קיבה ב- 19.10 ברמב"ם
    גם אני כמוך התלבטתי רבות, אך בעצה אחת עם הכירורג ולאחר שהסביר לי את ההבדלים, החלטתי לבחור בניתוח המעקף (אני מאמין שקיבלת הסבר על ההבדלים ואם לא, אשמח להציג לך אותם)
    היום כחודש וחצי אחרי אני מרגיש נהדר, עוסק הרבה בספורט, ואופן כללי מרגיש נהדר(מקבל מחמאות מקיר לקיר)
    במידה ותרצי לדבר- 050-8892952

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח מעקף קיבה - תגובה

שולה זק
    02/12/2010

שלום רונה
    גם עופר עבר מעקף קיבה.
    תוכלי לצלצל אלי ולקבל את מספרו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רונה

אהובה
    02/12/2010

גם אני עברתי מעקף קיבה, ב7/10 ברמב"ם. מה שאת מתארת מאוד מזכיר לי את מה שהרגשתי לפני. עצם קבלת ההחלטה בלב שלם מאוד מרגיעה ומאפשרת לנו להרגיש שוב שליטה על חיינו. אני אישית הייתי כ"כ שלמה שזה עזר לי לגשת לניתוח כמעט ללא פחדים. היום אני פחות 17 ק"ג. הרגשה מצויינת. הכל הכל הכל יותר קל. אני מרגישה טוב, אוכלת מעט ונהנית מהמעט. בינתיים עושה הליכות 4-5 פעמים בשבוע. בקרוב תהיי גם את אחרי הכל . חג שמח ובהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני אעבור מעקף -עוד 20 יום...

מל
    02/12/2010

נעבור את החוויה, כמעט, ביחד. איפה מנתחים אותך? ומי המנתח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו