ריקי המהממת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ריקי המהממת
    יונית
    03/12/2010

קראתי כמה הודעות ממך אבל היום נדהמתי את חתיכהההההה ומהממתתתתתתתת מה משקלך היום אם תרצי להגיד ובת כמה את אולי תוכלי להגיד לי על תפריט יומי לדוגמא והאם את מתעמלת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריקי המהממת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי דליה

ריקי
    03/12/2010

תודה דליה ושבת שלום חמודה .עשיתי ניתוח שרוול וירדתי 43 קילו שקלתי 107 קילו תעשי חישוב כמה אני היום.8 חודשים כמעט מהניתוח. אני בת 38 נשואה פלוס 2 ילדים 17 וחצי ו 13. נשואה לאיש מקסים שתומך ותמך לאורך כל הדרך שזה דבר מאד חשוב. היום אני חיה ומאושרת מה שלא הייתי פעם. עוד מעט אני מגייסת את הבן שלי מיתרגשת מאד.מאד ממליצה על השרוול. מה שתירצי בכיףף דברי איתי.0543934147.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לריקי

יונית
    04/12/2010

64 ואוווו אני חולמת על שמונים תגידי את מתעמלת אם כן תסבירי כמה פעמים ואיזה סוג של התעמלות כי אני מפחדת להשיג משקל רצוי ולהשאר עם עודפי עור את בטח גאה בעצמך הרבה מחמאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דליה

ריקי
    05/12/2010

את שואלת אם אני מתאמנת אז לא הרבה קצת כפיפות בטן ועשיו התחלתי צעידות מעט מאד אני מאד עצלנית. אני אוכלת הכל ומהכל בכמויות קטנות אני לא יכולה לאכול הרבה כי אי אפשר גם אם אני רוצה. אני לא אוכלת דיאט ולא שותה דיאט פשוט לא טעים לי ומה שלא טעים לא ניכנס אליי לבטן. חוץ מלחם דגנים שאני לא יודעת כמה הוא דיאטטי אבל הוא בריא יותר וטעים. בבוקר אני אוכלתפרוסת לחם עם קוטג או גבינה. וירקות כמובן. צהריים לא מוותרת על בשר.עוף. חזה עוף. ירקות תפוח אדמה או פירה. מידי פעם חתיכת שניצל עם סלט. אני גם מבשלת כמעט כל יום אז ככה שאני אוכלת כל יום בשר. בערב סלט טונה עם 3 או 4 פתיתת. תפוח או קלמנטינה. פעמיים בשבוע גלידה בכוס חד פעמיי את יודעת היא לא גדולה אז אני לא יכולה להעמיס גלידה. ומשתדלת לא לסיים את הכל. גם באוכל.ולשתותת המון.אני אוהבת מים בטעמים אבל את יכולה מים כמובן אני לא אוהבת מים.אבל את יודעת מים הכי בריא. אבל מה לעשות הנפש מבקשת ורוצה.בקיצור דליה מתוקה אם אני אמשיךך זה לא יגמר אם תירצי דברי איתי את או מי שצריך עזרה אני בפון 0543934147. יום טוב ובהצלחה לכולם.או בפייסבוק .ריקי פרבדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו