מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עדכון אחרון ביומן המסע הטרום ניתוחימקס ברנר05/12/2010
זוכרים שמומחה הריאות עצר את הניתוח שלי בגלל תפקודי ריאות ירודים?!
ובכן-חודש של שימוש רציף במשאף יקר ומודרני לא שינה כלום!-תפקודי הריאות נותרו בעינם.חששתי שיעמוד בסירובו ,והסברתי לו ששאר האישורים כבר נתקבלו.בקיצור, הוא חשב וחשב,ובסוף כתב שורת הנחיות למנתח ולמרדים:אינהלציה,זריקה,פיזיותרפיה נשימתית אבל בסוף האישור ניתן.
בקיצור: אני לא בקטגוריה של הזריזים כאן שגמרו את הסיפור בשבוע-שבועיים.זה לקח 5 חודשים,רופאים למיניהם,בתי חולים,מכונים,בדיקות,טופסי 17 וחניונים בכל רחבי גוש דן.בהערכה זהירה כ-עשרה ימי עבודה,אבל סוף סוף האישור נתקבל.
ועכשו עוברים לשלב הבא.בימים הקרובים לא אהיה זמין לכם וגם לא אתעסק בענייני הניתוח.כשיהיה במה-נעדכן.
אם אתם רוצים להגיב-תשתדלו בשעות הקרובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מקס ידידי היקר
אורנה LVIAA05/12/2010מה שלומך? שמחתי לקרוא את החדשות הטובות ואני מאחלת לך בהצלחה
ושיהיה לך החלמה קלה ומהירה כמו זאת שהייתה לי .גם לי אחרי הניתוח עשו אינהלציה
ופיזיוטרפיסטית לנשימה אפילו קיבלתי את המכשיר הביתה לתרגול .
דרך אגב אתה כבר יודע מי ינתח אותך או שעוד לא הגעת להחלטה?
בטוח אני אבוא לבקר אותך בע"ה.
אז להשתמע ידידי היקר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לביאה
שולה זק05/12/2010נאלמת ונעלמת....ככה יפה?? שתפי, ספרי מה חדש ומה קורה עם הקילוגרמים? כמה כבר הלכו ליבוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולתינו היקרה
אורנה LVIAA06/12/2010נאלמתי דום בגלל המראות הקשים והייתי צמודה לחדשות כל היום עצוב עצוב מאד.
לא נעלמתי יקירתי אני כאן חיה ונושמת וגם מתגעגעת . לומדת להכיר את שרוולי היקר בכל יום מחדש מחר זה יום השקילה שלי ולכן הדיווח יהיה מחר או שלא אתאפק
ואז אני אתקשר אלייך ראשונה לדעת כמו תמיד
אז להשתמע נשיקות לביאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסילה היקר!!!
נעמי05/12/2010בשעה טובה ומוצלחת, הכל יהיה נהדר, חיים חדשיים אני מבטיחה לך, זה עולם חדש, כל כך טוב להוריד את הקילוגרמים המכוערים שהורסים את חיינו, ופתאום עולם חדש לנו הכבדים, אז באמת לאט לאט הדרך נסללת, ויהיה נהדר.
בידידות תמיד, נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיעה טובה
שולה זק05/12/2010ביל7וי נעים מקסי....וכשתחזור ישר לבחירת המנתח. ינואר בפתח. הבטחת זוכר?
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ש מהיר מהסהארה
מקס ברנר11/12/2010היתה לי גישה לאינטרנט והשלמתי קצת פערים.דמיינו אותי רוכב על גמל!מצאו לי אחד-גדול וחסון במיוחד-שהסתדר איכשהו,אבל שנינו נשמנו לרווחה כשירדתי מגבו.אני עייף חברים יקרים,ולא בא לי לכתוב על הנושאים הרגילים,שמכאן -מול השקיעה-נראים קצת פחות לוהטים.הניתוח בעינו,ולא קיבלתי עדיין "רגליים קרות",אבל אני צריך קצת מרחק כדי לחדש את המומנטום.שבת שלום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסהרה!!!! בלי שלג
שולה זק11/12/2010מקסי תעשה חיים. אני בטוחה שהגמל חווה חוויות גרועות מלשאת אותך על גבו.
חזור אלינו במהרה שלם ובריא
שבת שלום ובילוי נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)