מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח ועישוןמאגדה06/12/2010
האם מישהו בפורום עבר ניתוח קיצור קיבה והיה מעשן (קופסת סיגריות שלמה ביום)??
מה אמרו לו?
מה היו האזהרות?
אני מעשנת ולא יודעת מה לעשות אם יתברר שהעישון מסכן את הניתוח או שכבר גרם לבעיות אצלי בריאות ואז עניין הבדיקות יימשך זמן רב כמו שקראתי בכמה מההודעות שלהם בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מאגדה
ליאור06/12/2010חשוב לידע את הרופא המרדים בקשר לעישון ולכמויות.
העישון משפיע בעיקר על ההרדמה - בטוח שרופא מרדים ידע להתמודד עם זה .
לדעתי ניתוח קיצור קיבה הוא יציאיה לדרך חיים חדשה ובריאה יותר , ובאותה הזדמנות להוריד בעישון...
עופר הוא מנותח קיבה " עבריין מעשן " יתן לך יותר פרטים לגבי עישון וניתוח.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח ועישון
אפרת06/12/2010אני עברתי ניתוח שרוול לפני כחודשיים ומעשנת קופס סיגריות ליום ולא היתה שום בעיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן אני עבריין אשם....
עופר07/12/2010לא נתקלתי בשום בעיות מיוחדות.
הפסקתי לעשן כשבועיים לפני הניתוח וחזרתי לעשן כשבועיים לאחר הניתוח.
הכל עבר חלק..
כמובן שעדיף להפסיק וזאת יאמרו כאן כולם,.
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפר,תפסיק לעשן! אני דואגת לך...
מל07/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מאגדה
רוזי07/12/2010נותחתי לפני 8 חודשים מעשנת כבדה לצערי לא הצלחתי להפסיק ואם תצליח אז גם טוב הכול בידי השם אני מאמינה ככה אז מה שתחליט תמיד יש מלאך ששומר עליךךךךךךךךךךךךךך בהצלחה חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל דאגה
עופר07/12/2010לתומי חשבתי כי אני יפסיק לעשן, כוחות הרשע ביקום הכריחו אותי להמשיך לעת עתה.
בבוא העת אפסיק אך כרגע אני נהנה מהתענוג האסור.
אני בטוח שאתם כאנשים שמנים לשעבר יכולים להבין אותי. גם אם אינכם מעשנים- אני מבטיח לכם שאם היה ניתוח קיצור עישון אז הייתי הראשון בתור :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר אני כן דואגת
שולה זק07/12/2010"ניתוח קיצור עישון " כדבריך - קיים!!!!!!!!!!!
אצלי הוא הופיע בצורת התקף לב חריף. אך יש לו צורות נוספות כמו ארוע מוחי, סתימת עורקים, בעיות עם הראות......להמשיך לפרט. עישנתי שתי קופסאות וחצי ביום....אחרי הבום (13 שנה כמעט) לא התקרבתי לסיגריה. אז ידידי היקר...למה לחכות לבום. למה לא להפסיק לפני שיגרם נזק בלתי הפיך???????????
הרי את ניתוח קיצור הקיבה עברת על מנת למנוע מעצמך נזקים. אז יללה ידידי היקר - חסל סיגריות!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עופר ידידי היקר
אורנה LVIAA07/12/2010מה שלומך ? אני רוצה לספר לך שאני עישנתי שתי קופסאות ליום
והחל מחודש מרץ האחרון הפסקתי חד משמעית הגעתי להחלטה
וזה בא בעקבות זה שחליתי בדלקת ריאות ואז הרופאים הפחידו אותי
מאז ועדש היום לא נוגעת בסיגריה ונגמלתי רק מהפחד ללא עזרה כזאת או אחרת
אז בבקשה ידיד יקר שלי קח יוזמה וזרוק את הזבל הזה לפח סליחה על הביטוי
ושמור על בריאותך. שלך לביאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עופר
רוזי08/12/2010כמעשנת כבדה הייתי מוכנה להיות אחריך מס 2 בניחוח להפסקת עישון ידוע לי שבירושלים יש תיאלנדי או סיני שעושה פלאים בעישון אך ורק אם באמת אתה אוצה להפסיק אשמח להשיג פון או כתובת בהצלחהההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מאגדה
נטלי07/12/2010אני חודש וחצי אחרי ניתוח....
בהתחלה היה קשה לי לעשן, ואחרי שבועיים וחצי חזרתי לעשן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכל האמהות והאבות בפורום
עופר10/12/2010הדאגה שלכם מראה כמה אנחנו חשובים האחד לשני.
אני מאחל לעצמי שיהיה לי את הכוח להפסיק בקרוב.
בינתיים אני מאחל לכולם סוף שבוע נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר אני הראשונה לאחר אמא הביולוגית
שולה זק10/12/2010לא לשכוח. לא מוותרת על מס' 2 ברשימה.
שבת שלום וחורפי
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)