שלושה שבועות אחרי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלושה שבועות אחרי
    יאיר
    08/12/2010

שלום
    שמי יאיר, היום עברו 3 שבועות מהניתוח(שרוול).
    ותודה לאל ולצוות מכרוגית ג' תל השומר ולדר' דוד גוייטן על היחס והטיפול המסור.
    אני מבקש את עזרתכם במס' קשיים שנתקלתי בהם:
    1. שתיית מים- בעבר שתיתי מים בכמות של 3 ליטר לפחות ביום, והיום אני בקושי מגיע לליטר 1. די קשה תוך כדי העבודה לשתות כל הזמן.
    2. נטילת הויטמינים- אם קיים מולטי ויטמין טעים ברמה סבירה על מנת לשתות אותו.
    3. האוכל- למרות שאני מקפיד על התזונה לפי הוראות הדיאטנית, זה ממש משעמם,
    4. עייפות- אני חסר אנרגיה ולאחר יום העבודה של כ 10 שעות אני חוזר תשוש ומת לישון.
    ובקושי יש לי כוח לבצע את ההליכה.
    תודה לכם על עזרתכם

יאיר

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלושה שבועות אחרי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלושה שבועות אחרי - תגובה

שולה זק
    08/12/2010

שלום יאיר,
    בשעה טובה . אתה רק 3 שבועות אחרי...ממש בתחילת הדרך, עדיין בתקופת ההתאוששות וההסתגלות לאורח חיים חדש ושינויי הרגלי אכילה.
    עם הזמן תתרגל לכמויות האוכל הקטנות ולשתות בין הארוחות וכמה שיותר וזאת בלגימות קטנות. מה רע לשתות במהלך העבודה? תצטרך להתרגל גם לאכול כל 3 שעות ארוחות קטנות ולא רק זה - אלא גם לאכול לאט וללעוס היטב. מבטיחה לך שתעמוד יפה במשימה.
    לגבי המולטיויטמין - אפשר לקחת כמוסות ולא חייבים סירופ. חשוב לקחת ויטמינים, בגלל שאתה אוכל מעט והגוף לא רגיל, זו גם הסיבה שאתה חש עייפות. לגבי הליכה ופעילות גופנית, תחזור בהדרגה . תן לעצמך להתאושש ותחזור לפעילות מלאה.
    לא גילית לנו מה היה ה- BMI שלך וכמה ירדת במהלך שלושת השבועות.
    בהצלחה בהמשך
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלושה שבועות אחרי - תגובה

ד``ר דוד גויטיין
    08/12/2010

יאיר שלום!
    מסכים עם כל מה ששולה כתבה. שתיה רצופה במשך היום, כל פעם קצת. אוכל לגוון בתוך מגבלות הכלכלה הרכה-דייסתית, ועכשיו, שלשה שבועות אחרי, ניתן להוסיף דברים קצת יותר מוצקים, לפי היכולת בלי להגזים. אנרגיות - לא להתייאש, אתה בדפיציט קלורי רציני ועייפות צפויה. לשתות הרבה ולהכניס מספיק קלוריות, כמו שדיברנו במרפאה.
    שיהיה בהצלחה ואם יש קושי, אתה יודע איפה למצוא אותי או את הדיאטניות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ליאיר

שירלי
    11/12/2010

היי יאיר,
    אני כמומך בדיוק 3 שבועות אחרי, אין לי תשובות מקצועיות אלא רק הזדהות...עניין המים מתסכל בטירוף, היו ימים שהרגשתי צמאה כל הזמן וזה מציק מאוד, אני גיליתי שקולה זירו יורדת לי יותר טוב ממים אבל האופצייה הבריאה יותר היא תה. תמצא אחד טעים, תקנה ממתיק מלאכותי על בסיס סטיבייה או של מרמולייט- הם בלי סכרין ותמלא לך בקבוקים בזה ואז הרבה יותר קל. לגבי המולטיויטמין - אני ניסיתי לפחות 2 סוגים נוזליים וכולם די מזעזעים, בשלב זה הכי כדאי (ואתה יכול) לבלוע את הכדור...זה הכי פחות נורא :)

המון בהצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו