מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אחרי חודשיים.סוניה09/12/2010
אני אחרי ניתוח שרבול חודשיים. אירדתי 18 קג. נישלחתי ל היתמלות בבח מאיר. נישרה בעיה קטנה אני עדין בערב רעבה. מה עושים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סוניה!!!
נעמי09/12/2010איזה חדשות טובות, 18 קילו הלכו, פנטסטי, את הולכת למכון כושר מאיר, גם אני הולכת בימי ראשון ורביעי ב-11 בבוקר, את אומרת שאת רעבה בערב, תספרי לדיאטנית שלך היא תעזור לך, לי קשה לאכול בערב, האם את שותה מספיק, חשוב לשתות, אני כבר ירדתי מעל ה30 (30.200 ) במשך 3 חודשים ושבועיים ואני מאושרת, כל טוב לך, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי אשת החיים
שולה זק09/12/2010ערב טוב ידידתי היקרה
30 קילו ואת ככה בשקט בשקט מדווחת כבדרך אגב??? מזל שסוניה כתבה כאן אחרת היית שוכחת לדווח חחחחחחחחחחחח.
כל הכבוד לך, את דוגמא מופת לנחישות ובמיחד בפעילות הכושר שלך.
שבת שלום וסופ"ש נפלא לכם
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולינקה שלי!!!
נעמי09/12/2010תודה לך יקרה שלי, אחרי השיחה המעודדת שלך איתי אמרתי כמה את צודקת, נעמי קחי את עצמך ביד, הרי את התחלת לחיות, ואת חייבת את זה לעצמך, ובאמת פתאום ה30 היגיע וסוף כל סוף אני בספרה119 לא הייתי שם מזמן, ואני מודה לך, כי את הכוח עזר שלי ואיזה כייף, כל יתר הבעיות אני מקוה שיסתדרו. הלוואי!!!
אני כל כך עסוקה עם ריצות, אבל אין מה לעשות. תודה שולינקה, ממשיכים לסיפרה 40 ומתחילים לקבל קומפלימנטים. איזה כייף ליחיות!!!
חיבוקים ונשיקות, שבת שלום, נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי חודשיים. כל הכבוד סוניה
שולה זק09/12/2010אני מברכת אותך על הירידה היפה.
סוניה - כשרעבים אוכלים!!! כשאת כותבת רעבה "בערב" למה את מתכוונת ערב?
את יכולה לאכול מעדן, גבינה, סלט, פרי, פתית, ביצה, טונה. למה להשאר רעבה, מותר לאכול ואף רצוי. ואל תשכחי, כמו שנעמי כתבה להרבות בשתיה.
בהצלחה בהמשך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסוניה
אפרת10/12/2010היי אני גם כמעט חודשיים לאחר שרוול וירדתי 18 קג ההרגשה מדהימה
שיהייה לנו בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)