מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יומן מסע 7יניב10/12/2010
שלום לכולם
עברו חודשיים מאז היומן האחרון
חודשיים קשים מאוד ההיתי אומר
אבל בסופם הצלחנו להגיע לירידה של 6 ק"ג נוספים
אז המשקל הנוכחי הוא 109 שהם 56 ק"ג ירידה בתוך 10 חודשים מאז ניתוח השרוול
אני מאושר בכל יום מהמחמאות ומהבגדים ומן הצורה החדשה שלי
מרגיש כאילו לפעמים אני יכול לאכול יותר לא הרבה יותר אבל אם הייתי אוכל רבע פרוסת לחם יש ימים שאני יכול לאכול חצי או אפילו פרוסה שלמה.
אז כל עוד יש ירידה אני לא שואל שאלות אבל מפחיד מעט משום שאני כבר מגרד את ה60% מעודף המשקל ומבחינת הסטטיסטיקה של השרוול אני הצלחה אדירה לשרוול עד כה.
זה אומר שיכול להיות שההאטה בירידה היא משום שדיי מספיק ומאידך אני רוצה עוד עד להגעה למשקל ו BMI נורמליים.
בחודשיים האחרונים אני שואל כמובן את עצמי אם יאשרו לי אם ארצה מעקף עם BMI 35.2
ראבק אחרים התחילו פה עם מחלות נילוות לא עלינו
אני התחלתי עם מעל 53 BMI ורק עכשיו הגעתי לנקודת הזינוק של אחרים ומתחיל להיעצר קצת מבאס
אין לי מחלות נילוות ואני אדם בריא -תמיד הייתי ב"ה
נקווה לטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יומן מסע 7 - תגובה
שולה זק10/12/2010בוקר טןב יניב
סחטיין על הירידה היפה במשקל, על הבריאות ועל המראה.
לאחרונה אני רואה שהרבה מנותחים מדברים על "פחד" לאכול שמא יאכלו יותר מידי ויעלו במשקל.
צריך למגר תופעה זו. לא צריך לפחד לאכול. צריך לאכול. ואני חושבת שהדרך הנכונה זה לבדוק שאכן "עברנו" סוויץ' ושינינו הרגלי אכילה ואורח וחיים - והחיים שלנו מתנהלים אחרת ממה שהיו לפני הניתוח.
היכולת לאכול פרוסת לחם זה לא פשע ומזה לא משמינים. האם אתה במעקב של דיאטנית אחת לחודש או חודשיים על מנת לקבל את התפריט הנכון גם להמשך ירידה וגם לאיזון כל הויטמינים והמינרליים הדרושים לגוף.
מעקף - עוד ניתוח? למה??????? תתמיד בדרכך הנוכחית תשלב פעילות גופנית ואני בטוחה שתמשיך לקצור פירות על מאמצייך.
ברוח אופטימית זו בהצלחה בהמשך ושבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד !!!
עופר10/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניבוששש
נטלי10/12/2010כל הכבוד לך...ירידה נהדררת....הלוואי עלייי
שבת שלווום שתהיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניב היקר
רוזי10/12/2010כול פעם שאני רואה את שמך זה מזכיר לי את האחורה נותחנו הפר של חודש שמחה בשבלך שמגיע ליעד ומאושר כמובן אני ירדתי 27 קילו עין יש לי עוד 10 להוריד תקועה הרבה זמן על אותה ספרות נחכה ונירא אין עליה זה הכי שוב שבת שלום תעדכן בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד!!!!!
עדי10/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)