טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני מתעניית בניתוח לקיצוק קיבה לאחר שש שנים של נסיוינות כושלים לירידה במשקל, הייתי בהריוון והעלתי 35 קילו, שנשארו עד עכשיו, רציתי לדעת איך הולך התהליך? דיברתי עם הרופאה והיא הביאה לי טופס עם רשימה של בדיקות איך אני קובעת את סוג הניתוח? איך מחליטים לאן? תודה רבה!
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ברוך הצטרפותך לקהילתנו בפורום. ראשית מה משקלך וגובהך, על מנת לוודא שאת עומדת בקריטריונים לניתוח. אני ממליצה שתקראי בשאלות נפוצות ותמצאי את התשובות איך להתחיל ומה לעשות ובכלל אינפורמציה כללית לגבי הניתוחים. אשמח לעזור בכל עת בברעה, שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר