מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה לדוקטור גויטיןליל10/12/2010
לפני כשנתיים הייתי אמורה להתנתח אצלך בניתוח קיצור קיבה שרוול
ורזיתי כ20 ק"ג בכוחות עצמי ע"י דיאטת החלבונים
אני רוצה לעבור את הניתוח בכל זאת מאחר שאני עולה
במשקל בצורה מטורפת וזהו הפתרון שאני מוצאת לנכון ויודעת
שהוא הדבר היחיד שיציל אותי.
קבעו לי תור לעוד חודשיים בתל השומר רק לפגישה איתך
ורציתי לדעת האם אני צריכה לעשות את כל הבדיקות והאישורים שוב מחדש, כולל צילומים ואישור דיאטנית ראשית (אני במאוחדת)
האם יש אפשרות אחרי שהיה לי כבר את האישור לניתוח ותאריך והכל לזרז את התהליך
ולהפגש איתך במועד הרבה יותר קרוב ולבצע את הניתוח בהקדם?הרי אני לא צריכה הסבר על הניתוח וכיוצא בזה, כבר עברתי את זה בזמנו.
אשמח לתשובתך,
לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שדר' גוייטן יענה לך
שולה זק10/12/2010שלום לילך,
לעניות דעתי, מה שהיה לפני שנתיים עבר ולא רלוונטי, פרט להכרותך עם דר' גוייטן והחשיפה לניתוחים ואיזה ניתוח מתאים לך. מבחינת בדיקות את תצטרכי לעבור את כולן שוב כולל קבלת אישור מהקופה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולהערכתך
ליל10/12/2010זה שאני מכירה את ד"ר גויטין ועברתי את התהליך
מגדיל את הסיכויים לאישור הקופה?
ותודה על תשובתך:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר
שולה זק11/12/2010אין קשר בין האישור להכרות הרופא. אם את עומדת בקריטריונים אין סיבה שלא יאשרו.
מה הגובה שלך והמשקל שלך עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדוקטור גויטין - תגובה
ד``ר דוד גויטיין11/12/2010שלום לילך,
לגבי בדיקות - את בדיקות הסקירה לפני ניתוח באשר הוא (ספירה, ביוכימיה, תפקודי קרישה, אק"ג וצלום חזה) תצטרכי לעשות שוב. תאלצי לחזור גם על US בטן, אלא אם כבר היו אבנים בכיס מרה לפני שנתיים.
בדיקות סקירה הקשורות לניתוח עצמו (איסוף שתן לקורטיזול, רמות PTH, פרופיל שומנים וכו') בוצעו כבר ואין טעם לחזור עליהן.
לגבי תור. אין בעיה כשאת קובעת תור בתה"ש לציין שאת "חולה חוזרת" ואז לא תאלצי להמתין בתור של חולים חדשים שהוא ארוך ומייגע... זה יקצר קצת את התהליך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר גויטיין - המשך
ליל11/12/2010תודה על התשובה המהירה
כשאמרתי שאני מועמדת חוזרת קבעו לי תור לעוד חודשיים
(עוד המון זמן)
יש אפשרות להגיע מוקדם יותר
לפי הבדיקות שתיארת, אין בדיקות שדורשות זמן רב
ואעשה אותן כבר מחר על הבוקר
כך שחבל על הזמן הזה...
יש דרך לדבר איתך טלפונית?
תודה,
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
ליל11/12/2010את יכולה בבקשה לפרט לי
מה יש בכל סוג של בדיקות שד"ר גויטין דיבר עליהן - הוא דיבר על שני סוגים
אחד שאני חייבת לעשות שוב ואחד שלא
שלא אבצע בדיקות מיותרות?
הכל פה שמור ומתוייק מלפני שנתיים
ואני רוצה לזרז תהליכים
תודה,
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות חוזרות
שולה זק12/12/2010אם אני מבינה נכון את צריכה לחזור על כל הבדיקות (כמעט) למעט איסוף שתן וחלק קטן של בדיקות דם.
שאר הבדיקות כמו אוטראסאונד בטן, א.ק.ג, את צריכה לחזור עליהם. לא צויין לגבי ושט/קיבה/תריסריון.
הכי טוב לקבל את רשימת הבדיקות מדר' גויטן כשתהיי אצלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)