אופציה כירורגית

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אופציה כירורגית
    הדס
    11/12/2010

שלום,
    אני בת 31 אחרי אי אילו דיאטות וקבוצות תמיכה ועדיין במשקל גבוה (אני 1.68 מ' ושוקלת 108 ק"ג). יש לי לחץ דם גבוה אך אינני חושבת שיש לי תחלואה נלווית נוספת.
    מכר שלי עבר ניתוח מעקף קיבה וירד מדהים בזכות הניתוח.
    הבנתי כי זהו ניתוח אשר יותר מסובך מטבעות ושרוולים למיניהם, אך גם הכי משיג את המטרה (טבעות אפשר להרחיב וישנן דרכים לעקוף זאת, בעוד פה ההשלכות הן יותר בלתי-הפיכות).
    שאלתי ידיד שלי שהוא רופא והוא אמר שבגלל שעוד לא ילדתי - לא יסכימו לבצע זאת בי כי זה משנה את מבנה הבטן וזו יכולה להיות בעיה כשאהיה בהריון.
    רציתי לשאול - האם זה נכון? אם כן - האם יש ניתוח אחר בסגנון מעקף הקיבה שאני כן יכולה לעבור?
    ובאופן כללי - ומה כן הייתם ממליצים לי לעשות?
    תודה מראש,
    הדס

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אופציה כירורגית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי הדס

ליאור
    11/12/2010

תשובתו של הידיד לגמרי לא נכונה !!!
    אין קשר בין הדברים וארחיק ואומר שההיפך הוא הנכון :
    אחרי ניתוח קיצור קיבה (כרגע לא משנה מאיזה סוג ) , יש לך סיכוי להכנס להריון בקלות יותר ולעבור הריון ולידה בסיכון נמוך יותר מאשר כאישה שנמצאת בעודף משקל חולני.
    צריך לזכור שלא כדאי להכנס להריון בתקופה של כשנה -שנה וחצי אחרי הניתוח , כי זו תקופה בה הגוף נמצא במצב של השלת ק"ג רבים - מצב לא טוב להריון .אחרי כשנה- שניה וחצי , כשהמשקל מתייצב אין בעיה .
    לכל סוג ניתוח יש יתרונות וחסרונות וכדאי להתאים יחד עם רופא את סוג הניתוח המתאים לך לפי המצב הבריאותי שלך והרגלי האכילה שלך .
    בהצלחה
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו