מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מדוע הירידה כל-כך איטית?אורנה LVIAA14/12/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עדיין ממתינה לטלפונך!!!!1
שולה זק14/12/2010אהלנים,
מה זה איטי מבחינתך? כמה ירדת? ומה עם הבדיקה "ההיא". נשקלת על אותו משקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף
יצחק14/12/2010גם אצלי הירידה איטית למרות שאני ממלא את ההוראות ואוכל כול 3 שעות ושותה המון
נותחתי יום לפני אורנה וירדתי עד כה 11 ק"ג-סה"כ חודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה יפה
שולה זק14/12/2010יצחק 11 קילו בחודש זו בהחלט ירידה יפה. מאיזה BMI התחלת? האם אתה משלב פעילותץ גופנית?
אם אתה אוכל לפי התפריט ומקפיד לשתות, אני בטוחה שתגיע לתוצאות טובות בדרך הנכונה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידו אתם חולי נפש?
לילך.פ15/12/2010ממה אתם מאוכזבים מ 11 ק"ג בחודש ???????????????
אתם שומעים את עצמכם? מה נסגר ?
זו ירידה נפלאה... למה פעם מישהו העלה 11 קילו בחודש ???????????????.
תרגעו, תנשמו עמוק ותהנו מהתהליך
רק לי בא למות.... נמאס לי מעצמי... אפשר להחליף גוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני לפני...... משתתפת בצערנו
ליאתול15/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילוש...געגעתי
שולה זק15/12/2010את צודקת בהחלט.....צריך להעריך כל קילו שיורד ולא עולה....בסופו של דבר אם תמידים מגיעים למשקל רצוי.
מתגעגעת אליך ואל כולכם
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקשרתי אתמול לא היית זמינה
אורנה LVIAA15/12/2010בכל אופן הבדיקה יצאה בסדר גמור ובסה"כ ירדתי 11 ק"ג כמעט חודש מהניתוח
ירידה איטית !!! ולעניין אחר אני מאחלת לך נסיעה טובה ובע"ה שתחזרי עוד אספיק לרדת עוד כמה ק"ג נוספים שאבשר לך .
נשיקות וחיבוקים לביאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)