מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח קיצור קיבה לפני הריוןרחל15/12/2010
היי
אני ובעלי עורכים בדיקות לפני ביצוע טיפולי פוריות, הד"ר ביקש שארד דחוף במשקל (אני בת 27, 112 ק"ג, 1.73 גובה) וכמו כן גילו אצלי סכרת.
אני מאוד הייתי רוצה לעבור את הניתוח כיוון שאני לא מצליחה לרדת במשקל לבד
רציתי לדעת:
כמה זמן לוקח בערך עד שקובעים תור לניתוח?
כמה זמן לוקח להתאושש?
אחרי כמה זמן אחרי הניתוח אפשר יהיה להיכנס להריון ללא סיכון?
תודה, רחל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רחל
ליאור15/12/2010כל התהליך לפני הניתוח יכול לקחת בין חודש ל3 חודשים ( יש גם יותר ויש גם פחות ) , תלוי באיזור מגורים , המקום בו את עוברת את הניתוח , המנתח , הקופה , הביטוח שלך ועוד ועוד ...
התאוששות מלאה מהניתוח בין שבועיים לחודש - הכל מאוד אינדיבידואלי .
רוב הרופאים ממליצים על המתנה של כשנה -שנה וחצי בין הניתוח להריון .בתקופה הזו את יורדת המון במשקל , הגוף עובר הרבה שינויים וזו תקופה לא מומלצת להריון . אחרי הניתוח יהיה הרבה יותר קל להכנס להריון וסיכוי גבוה יותר להריון תקין ובריא .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף לך כבר לנסות
לילך.פ15/12/2010לרדת בדרך אחרת... כי אם תתחילי את התהליך של הניתוח יקח לך כמה חודשים... ואחרי ניתוח לא מומלץ להכנס להריון בערך שנה וחצי... כך שאנחנו מדברים על שנתיים!
ושלא תביני לא נכון אין על הניתוח הזה... אבל אם את רוצה להכנס להריון זה יקח לך לא מעט זמן... אם את לא לחוצה לכי על זה ... אם את לא רוצה לחכות שנתיים אז תחפשי דרכים אחרות... אני 1.65 ונכנסתי להריון עם 90 קילו ... עבר יחסית סביר .. כך שאין לך הרבה לרדת ... שימי לך למטרה .. תרדי.. ואחרי הלידה תחשבי על הרעיון ...
זאת דעתי האישית בלבד
בהצלחה לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת ללהמלצת לילך
שולה זק15/12/2010אני חושבת שאת בנקודה שבה את יכולה להכנס לתכנית נכונה ובריאה ותוך חצי שנה לרדת יפה במשקל תוך שינוי הרגלי אכילה.
אני ממליצה קודם כל להחליט שזה הפוייקט שלך על מנת להגיע לפרויקט העיקרי - הריון.
תגשי לדיאטנית קבלי תפריט מאוזן המתאים להרגלי האכילה שלך והפרעות האכילה (כמו מתוקים, בצקים). הרשמי לקבוצת תמיכה ותתמידי להשתתף בה מידי שבוע. כמו כן שלבי פעילות גופנית. אני מבטיחה לך שתוך 4 חודשים את עם גוף מעוצב והרגשה נהדרת שאת מסוגלת!!
אנחנו כאן ונעודד אותך יום יום. נהווה את ה"ניתוח הוירטואלי" בזכותו תצליחי לרדת במשקל.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה
רחל15/12/2010לא חשבתי שלוקח כשנתיים, זה המון מבחינתי :(
תודה על העצה והמידע,
רחל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל
אפרת15/12/2010כשאני ניסיתי להיכנס להריון הייתי במשקל של 120 קג לקח לי ארבע שנים להיכנס להריון עשיתי הפריות ולא הצליח תקופה סיוט שלא הייתי חוזרת אליה לעולם אבל אל תדאגי זה בסוף מגיע .
התחלתי דיאטה וירדתי למשקל של 96 קג וניכנסתי להריון טבעי ללא שום טיפולים כשהילדה שלי היתה בת שישה חודשים גיליתי שאני בהריון וזה למרות שלקחתי אמצעים
הכל זה מלמעלה .
לפני חודשיים עברתי שרוול וירדתי 19 קג .
אל תתייאשי נכון שזאת תקופה מאוד קשה מי כמוני יודעת זאת . תתחילי דיאטה ותראי שהכל יגיע רק צריך להאמין אני כותבת לך את זה עם דמעות רק מלהיזכר בזה .
אני מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם ותראי שגם את תיהיי א מ א !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו אפרת
רחל15/12/2010את לא מאמינה מה עשית לי ?
בהחלט אחרי המילים שלך אני חושבת על לדחות את המחשבות על ניתוח לאחר הריון
תודה רבה רבה ? ? ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל
אפרת15/12/2010בשימחה רבה
שמחתי לתת לך תקווה ולהאמין שיום אחד זה יקרה למרות שהכל מסביב ניראה שחור ומבאס.
יש לי היום ילדה בת 3 וילד כמעט בן שנתיים עולם ומלאו
בקרוב אצלך .........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מצטרפת להחלטתך!
עינב20/12/2010אני נכנסתי להריון עם משקל של 100 קילו ולא היו לי כמעט בעיות רק סכרת הריונית.
עדיף שתההי מאושרת עם הריון ואח"כ תחשבי על ניתוח!
בהצלחה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)