מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הכל לחינם?דיויד15/12/2010
שלום
אני דיויד מאורכר וכליפני שנתיים עברתי הצל ד"ר אבינוח ניתוח לקיצור קיבה ,
האיתי בגיל 15 והורדתי את משקלי מ 133 קילו ל 75
עכשיו ליפני הניתוח דברתי עם ד"ר אבינוח על פרופיל צבאי והאם הניתוח מוריד לי פרופיל הוא אמר נחרצות שלא.
כיום לאחר הצו ראשון אני מגלה כי הורידו לי את הפרופיל מ 97 ל 64 בגלל הניתוח שמלחתחילה עברתי רק כדי שיום אחד אני אוכל להתגייס לקרבי.
אני רוצה לשאול אם אמורים להוריד לי על זה פרופיל ?!
ואם לא אני יכול ללכת לרופה שיתן על זה אישור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחינם בוודאי שלא
שולה זק15/12/2010דיויד איך אתה יכול להגיד שהכל הי לחינם.
ירדת כמעט מחצית ממשקל גופך. אתה היום עלם חמודות בלי עשרות גלגלים סביבך וללא מחלות. זה העיקר!!!!
לגבי הפרופיל הצבאי לי אין מענה וזא אתה אמור לברר שוב מול רשויות הצבא ולדרוש ועדות.
תעקוב כאן אחר מקס ברנר לכשיחזור לארץ תוך כמה ימים, אני חושבת שיוכל לעזור לך בעצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן , כן מקס בהחלט
לילך.פ15/12/2010יוכל לעזור לך.... אז תנסה להיות זמין.
חוץ מזה תלחם במערכת ... אל תוותר להם...
תבקש להפגש עם מי שצריך ותסביר לו מה עברתה...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס ברנר?
דיויד26/12/2010מי זה בדיוק מקס ברנר ואיפו אני מדבר איתו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)