מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- נפרדת לשמונה ימיםשולה זק15/12/2010
קצת מנוחה ממני....ברברתי לכם מספיק לאחרונה.
אז יהיה לכם שקט ממחר בערב 16.12 ועד שבת 25.12.
סומכת על הרופאים ועל הותיקים שיענו ויתמכו בכל מי שזקוק לעזרה.
מאחלת לכם סופ"ש נעים ומזג אויר חורפי. אשלח לכם כמה פתיתי שלג מברלין.
אוהבת את כולכם ואתגעגע
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי תהני...
לילך.פ16/12/2010אוי כמה שאני מתגעגעת לגרמניה... ואל תדאגי אני אשמור על התכנים.. :)
שיהיו מכובדים :))))))))))))) OVISERZIN* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי
לילך.פ16/12/2010"OVIDERZIN,"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כבר auwidersehn
שולה זק16/12/2010אני אוהבת את כל אירופה וגם את האוכל . נהנית לחזור לעלות על המשקל ולראות שירדתי ולא עליתי. אוכלת הכל באופן שפוי אבל הולכת המון ברגל.
החיים נהדרים - שאפשר לטייל ולהנות ולחשוב אחרת ולא רק על אוכל ואו לחילופין להרגיל "אומללה" "מסכנה" שלא יכולה ללכת ולזוז בגלל המשקל.
סומכת על כולכם שתהיו כאן וניפגש .
ZUESS (להת' בסלנג הגרמני)
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחטיין על הגרמנית....
לילך.פ16/12/2010סליחה אבל בטריפולי לא לימדו אותי לדעת לכתוב גם בגרמנית...
אני רק יודעת קצת לדבר...
תאכלי נקניקיה בשבילי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיעה טובה שולהה
ריקי16/12/2010תהני מאמיי תחסרי לנו .אני גם עוד חודש וחצי בערך לתאילנדד לשבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זההההההההה
לילך.פ16/12/2010גם ירדתם במשקל ... וגם אתם מטיילים בעולם...
לא פייייייייייייייייייייר.... ואם את כבר בתאיילנד אל תפספסי את
הריילי ביץ - בקראבי... מקום הכי יפה בתאילנד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהני שולה
רוזי16/12/2010מגיע לך קצת חופש מאיתנו ניתגעגעעעע חזרי אלינו במהרההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה יקירתי תהני
תהל18/12/2010תמיד תחסרי בפורום... אך כשזה בנסיבות משמחות ובעיקר של נופש... אז מעולה!!!
תהני מברלין, מדהים וכייף שם והחורף שם מהנה...
נשיקות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תהל
רוזי20/12/2010מה שלומך איך המרגש כמה ירדת איך את שומרת על זה יום טוב יקירתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)