מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עיונים ב"דיאטת נווה תרצה"מקס ברנר18/12/2010
מכין את עצמי לשבועיים המרנינים האלה.מכיר את הגרסה הפנאטית של חיה שוויגר (שהובילה ליצירת הכינוי לעיל )והגרסה הפחות קשוחה שהובאה כאן ב-"שאלות נפוצות".
שאלה לכל אלה שעשו את זה כבר-ויש כאן עשרות! מה עם ירקות עמילניים/מתוקים וקטניות?!
אני בהחלט רוצה לכווץ את הכבד המוגדל שלי,אבל בשר/דגים וירקות "סטנדרטיים" אני צורך בכמויות מוגבלות.נוותר על העוגות ,העוגיות הקרואסונים,הבורקאס הפיצות והפסטה שאהבה נפשי.נתקע פסטרמה רזה,ובארוחת הערב גבינה לבנה מחניקה,אבל איך נהגתם ביחס ל:תפוחי אדמה,בטטה,גזר,אפונה,עגבניות וקטניות לסוגיהן?כל אלה פחמימות המתפרקות לסוכר בסופו של דבר,אבל לא בגדר "סוכרים פשוטים".
ומה עם דגנים מלאים?אורז,קינואה,תירס,דוחן, גריסים,כוסמת וחבריהם?
עזרו לי לעבור את השבועיים האלה בשלום.מבלי ש-"ד"ר ג'קיל" יהפוך ל-"מיסטר הייד"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע טוב מקסילה!!!
נעמי18/12/2010בשעה טובה ומוצלחת שמתחילים להתעניין על שבועיים לפניי היום הגדול.....
ובכן לי דר שוורץ צילצל והודיע לי מהערב את אוכלת כל דבר ללא פחמימות ומתוקים, אז שאלתי אותו אז מה אוכלים, והוא התחיל לצחוק.. מה שאמרתי, ואני החלטתי לעשות מה שהוא אמר, פירות ירקות, גבינות עוף דגים, בעלי לא האמין איך הוא במשפט אחד, שינה לי את החיים, אבל כנראה כל כך חיכיתי לזה, שהייתי מוכנה לעשות כל דבר, ומקסילה, היום כבר יותר מ31 קג. ירדו, אז תבנה לך תפריט יום שהכי מתאים לך (כמובן כרגע אין את כל הקראסונים, בורקסים ....) ואני מבטיחה לך שאתה תסתדר, כי אנחנו בסך הכל אנשים חזקים, ורוצים לחיות בכייף.(ואני מחכה לתאריך)
אז שוב שבוע טוב ומבורך, נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי מה שלומך
yarden21/12/2010ואיך את מרגישה:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס - הלוחם בדרכים
דני19/12/2010אחי,
תרגיע.......
זה לא כזה נורא וזה עובר מהר,
במיוחד שהאוכל פשוט מפסיק להטריד אותך,
המוח שלך עסוק יותר בניתוח הקרב ובא, ההתרגשות סביבו ואפילו הפחדים הלגיטימיים.
אל תשכח שהדיאטה נועדה להקטין את הכבד, אבל זה לא "תורה מסיני".
תחשוב שהפחמימות היחידות שמותר, זה 2-3 פרוסות לחם ביום,
לא להוסיף פסטה, אורז, תפוחי אדמה, וכמובן בורקס ועוגות.
כל יתר הירקות שהזכרת - מותרים.
שתה הרבה - ותחשוב על החיים הטובים אחרי הניתוח.
מת לראות איך תיראה אחרי ירידה של 50 ק"ג (חתיך כמוני?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס
עופר19/12/2010מדובר בסך הכל בשבועיים - בעבר אני בטוח שעשית דיאטות יותר רציניות.
תדלל באהבה שלך לפחמימות.
זה לא סוף העולם.
תראה שאוטוטו החיים יראו שונה והרבה יותר טובים. גם האוכל טעים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שעשיתי דיאטות יותר ארוכות
מקס ברנר19/12/2010אבל לא דיאטות חלבונים.אם ההמלצה היתה על דיאטה עתירת פחמימות-עם איזה חביתה משודרגת פעם ביומיים-הייתי מוכן לעשות את זה גם חודשיים!
בפעם היחידה שעשיתי דיאטת חלבונים הייתי עצבני,מבולבל,חסר סבלנות ורק חיפשתי לריב.אתה ,עופר, הרי מכיר אותי כל חייך, כאדם נינוח,לבבי,סבלני ומשעשע.לא היית מכיר אותי באותם ימים.המוח ומערכת העצבים שלי הם במיטבם אם הם מקבלים איזה פחמימה פעם בשעתיים-שלוש! פסטרמה וצנון זה לא הדלק החביב עליהם והם מוחים בתוקף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)