פרוצדורת הניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• פרוצדורת הניתוח
    הדס
    18/12/2010

שלום,
    ברצוני לעבור ניתוח שרוול ואשמח לקבל פירוט של התהליך,
    החל מרגע קבלת ההפנייה אצל רופאת המשפחה (למי היא מפנה אותי והאם יש לי אפשרויות בחירה למי ללכת או שזה תלוי בקופה) וכלה בבדיקות שעלי לעבור.
    בנוסף, אשמח לדעת מהו הצפי זמן לכל התהליך עד שאקבל תאריך לניתוח (מתוך הנחה שהכל תקין).
    לסיום, אני עומדת בתנאים של קופת החולים לניתח, אך אשמח לדעת האם ישנן הוצאות שלא מופיעות אבל כן נדרשות - כמו למשל קבלת טופס 17 לכל בדיקה בנפרד, קבלת טופס 17 לביקור מומחה, תשלום עבור ביקור אצל מומחה, בדיקות שעלותן גבוהה מהרגיל וכן הלאה.
    המון תודה מראש,
    הדס

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוצדורת הניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדס

דני
    19/12/2010

בד"כ - שולה עונה ראשונה, מענה מושלם, אבל היא בחו"ל ואנחנו לא נשאיר אותך ללא תשובות.

ראשית, יש בראש עמוד הפורום, לינק ל-"שאלות נפוצות" - שם תמצאי תשובות להרבה שאלות שבוודאי יש לך.

כל קופת חולים מתנהגת קצת אחרת.
    ראשית תבדקי עם הקופה שלך לאן מפנים אותך לניתוח מתוך הסדר,
    אם המקום והמנתח מתאימים לך, ולוחות הזמנים לניתוח סבירים - לכי על זה.
    העלויות: מספר טופסי 17 - הוצאה אפסית לכל הבדיקות (פחות מ-5 מנות שווארמה).

אם תחליטי ללכת לכוון אחר, בחירת מקום אחר לניתוח או בחירת מנתח אחר, את צפוייה להוצאה של מבפר לא מבוטל של אלפים, לבחירתך.

תתחילי מקופת החולים, תשאלי מול איזה בית חולים הם עובדים - תחזרי אלינו ותספרי לנו, וננחה אותך בהמשך דרכך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו