מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מחר אשפוז- שרוולליזה26/12/2010
מאד בלחץ
משהו יכול להמליץ על משהו
מחר אני מתאשפזת יום שלישי ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיוך גדול ו......
דני26/12/2010להפסיק להילחץ, הכל נהדר אחרי הניתוח...
תחשבי וקדימה והכל יהפוך למתוק יותר,
טוב יותר,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי-הכי בהצלחה
מל26/12/2010רק אתמול חזרתי. ,ראי אותי ותביני מזה שאין לך מה לדאוג.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמל היי
לי26/12/2010יש לך מה להמליץ לי מה לקחת לבית החולים האם לקחת פיג'מה או חלוק
אפשר להתכופף אחרי
המלצות בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצות לבית החולים
דניאל26/12/2010ליזה
אל תקחי כלום!!!
מה שאת לובשת כשאת נכנסת לבית החולים - זה מה שתלבשי כשתצאי.
יתר הזמן - חלוק של בית החולים, הכרחי בגלל הקטטר ביום הראשון, והנקז לאורך כל האשפוז.
תבקשי מכל מקרייך, שלא יטרידו אותך ביומיים הראשונים, לא יהיה לך סבלנות לאף אחד!!!
ביום השלישי קבלי כמה שיותר ביקורים, תקראי, תראי טלויזיה - מה שבא.
קחי שמפו + סבון לא נראה לי שיהיה לך מבית החולים - עדיף לקחת גם מגבת.
זהו אני חושב,
צלצלי אלי הביתה נדבר
077-5575577
ד"ש לאשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי-גם נעלי-בית וקפקפים למקלחת,
מל26/12/2010בגד עליון נח לקבל אנשים. משהו לכתוב, משהו לקרא.ואם שכחתי או שאת שכחת, יביאו לך. קחי מסרק ואת הקרם לחות...באהבה מל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי
ריקי26/12/2010כנסי בחיוך ותגידי תודה שהיום הגדול שחיכיתי לו הגיע איזה כיףף. הלחץ יעבור לך אל תחששי. כנסי חיובית . את הולכת לעבור שינוי גדול מהחיים. שיהיה לך בהצלחה . תעברי את הניתוח כמו גדולה . ותספרי לנו אחר כך איך היה. וללחץ לקחתי טיפות רסקיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)