מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ישורת אחרונה ביומן הטרום ניתוחימקס ברנר26/12/2010
אבל למרבה ההפתעה ממש לא נהיה קל-שבוע שני בדיאטת "נווה תרצה",והפחדים הרגילים שמלווים כל מי שעומד לעבור ניתוח.אתם יודעים על מה אני מדבר ולא ארחיב-יש מי שקורא את זה ,נכנס לחרדות ומבטל את הניתוח.לא רוצה אף אחד על מצפוני-נשאיר את ה"סרטים" לחלומות הביעותים שלי.
חוץ מזה אני מצונן ומשתעל.אשתי פוחדת שלא ינתחו אותי אם לא אחלים במהרה.מעולם לא הייתי מוטרד יותר מהצטננות מצויה.אולי היא צודקת?!
הלכתי היום לעשות בדיקות דם.בהיותי פציינט די מורכב,החליטה המנתחת לשלוח אותי לעשות כל מיני בדיקות אקזוטיות שלא עשיתי בחיים.הוורידים שלי עמוקים,וגם כשהייתי רזה(נו טוב-בשבילי 100 קילו זה רזה!)היה קשה למצוא אותם, ובטח במימדיי הנוכחיים.שתי אחיות חפרו לי בידיים,דקרו 5 פעמים ולא מצאו ווריד.במר ייאושן העבירו אותי למנהלת שהוסיפה חפירות משלה,עד שבסוף-אחרי שלושת רבעי שעה שביליתי במעבדה-מצאה איזה ווריד מסכן וחלבה ממנו 11 מבחנות!
(כן-שמעתם טוב-11 מבחנות!!!).מקווה שבאסותא יימצאו לאן לחבר את מחט האינפוזיה.אי אפשר כנראה בלעדיה בהתחשב בקוקטייל התרופות שאני צריך לקבל בערוי.
מחר מצפה לי בילוי ממש לא נעים על כיסא השיננית,וביום שלישי אני הולך למרפאת המרדימים להציג להם את כל החומר הרפואי שלי.מקווה שאין להם תוכניות לסיים את המפגש ב-חמש דקות!
וחוץ מזה עשיתי לי רשימת מטלות של כל מיני דברים שצריך לגמור לפני הניתוח:מכתבים שצריך לכתוב,תשלומים שצריך לבצע,פעולות שצריך לעשות לפני סוף השנה בתיק ההשקעות שלי ועוד כל מיני.זה נורא מוזר-הרי בעוד שבועיים-שלושה אני יכול לחזור ולבצע את כל הדברים האלה,אז מה הדחיפות?!לא יודע להסביר אבל אני מודאג ולחוץ.מאד הייתי רוצה להיות כבר אחרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקס היקר תעשה תרגילי נשימה להרגע..
מל26/12/2010לדעתי, טוב, שתעשה,את כל ההכנות,שליבך בהן חפץ.אני, לא להבהל, גם בדקתי עם בעלי, מקום אפשרי להמצאותי חס וחלילה חלילה וחס (בד"כ,אחרי 120 שנה) בכלל חשוב שתהיה עסוק.זה, כשלעצמו, מרגיע. אם מנחם, אותך, גם לי אין וורידים "לתפוס" אבל, בגב כף היד זה תמיד אפשרי...האמן לי, זה ממש לא נורא כל הספור .אתה יכול לשון בשקט עם מנתחת כזאת "גדולה מהחיים" (מקסימום תעזר בכדור שינה וגם בכדור להרגעה.לא נורא!)
אנחנו פה מחכים,לך, להמשיך ולעזור יש הרבה עבודה., אז אתה חייב להתחזק! ואז גם השיעול יעבור.אני חוזרת לשתות את מרק העוף שלי ,בנתיים, ואם אני יכולה לעזור תמיד אשמח וזה גם מבריא אותי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס היקר
רוזי28/12/2010המון הצלחה בריאות ואושררררררר לקראת 2011 מחכים באהבההההההההה ומחזקים לך אצבעות איש יקרררררררררררררר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס
עופר28/12/2010קודם כל בשעה טובה. יום שני קרב ובא ואתה נכנס לשינוי חיים אשר יחזיר לך את איכות החיים שכה חסרה לך בשנים האחרונות.
בהקשר לדיאטה - תעשה כמיטב יכולתך, עוד קצת ואתה מסיים את הדיאטה ונכנס לשיגרה של אוכל בכמויות קטנות.
אני מאחל לך באמת את כל האושר שבעולם, בלי נדר אני יגיע יום שלישי לבקר אם תרצה בכך.
בהצלחה!!!! עוד קצת ואתה אחרי ----- מי היה מאמין!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב לאורנה ודיווח מהיום
מקס ברנר28/12/2010אורנה יקרה-תהיי בריאה וחזקה,ותראי רק טוב בחייך
ובכן-אחרי ה"סשן " אתמול אצל השיננית הלכתי היום למרפאת המרדימים.עברתי תשאול ארוך,לאור כל ה-"חבילה" שאני סוחב של תחלואה נלווית.לקחו ממני מזרק דם כדי להכין את ה"פרופיל" שלי למקרה של צורך במנות דם (חוץ מזה-איך אעבור יום בלי לדמם?!)
.חוץ מזה הבנתי שכנראה אצטרך להתאושש בטיפול נמרץ,כי התרופות לשיכוך כאבים משבשות את הנשימה. ובתור מי שסובל מדום נשימה בשינה,ומשתמש ב-סיפאפ כבר שנים,צריך לאזן אותי בדקדקנות ובזהירות.אם כך-עושה רושם שגם מקטטר, ומשבועיים של צריבות, לא אנצל!!
בקיצור חמודים שלי-לא יצאתי במצב רוח מרומם.אתם מוזמנים לעודד במרץ כבר עכשו,אבל אל תזדרזו לבקר בלי לברר שאני כשיר ל-"קבלת קהל".לא רוצה לארח עם יותר מדי חיבורים!
אגב (עופר)-הניתוח ביום ראשון-לא ביום שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי לא רק אני מתרגשת גם במבינו
שולה זק28/12/2010סוף סוף זה מוחשי...יש תאריך...והצלחת בדרכך החפרנית והיסודית להגיע ליעד
בשנה הבאה תחזור לסהרה נראה אם הגמל יכיר אותך חחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד יותר טוב
עופר28/12/2010ככה נבוא לבקר ביום שני!
עוד יותר קרוב.
ולמה אתה חושב שאני משאיר לך את האופציה לבחור אם אני יכול לבוא לבקר או לא? מי אתה חושב שאתה?
תתעודד חביבי , הניתוח יעבור לך במהירות ובכלל בכלל לא תרגיש ותהיה אחרי. גם אם תשכב כמה שעות בטיפול נמרץ עקב המעקב המומלץ על ידי הרופאים אני לא רואה שום סיבה להרוס את החגיגה!!!!!
פתח הערב שמפניה ותחגוג את היציאה לחיים החדשים !
שנה חדשה - חיים חדשים - מקס חדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסילה היקר!!!
נעמי28/12/2010רק לחשוב שבזמן הזה בשבוע הבא, אתה בדרך חיים חדשה, הכל שטויות, תחשוב שבמשך ה3 חודשים הבאים נאלמים כל התחלואות, את הסי=פאפ תשים לתצוגה לימים עברו, ואיזה כייף להתחיל לחיות, יקירי, כמו שכתבתי לך "תודה לרפואה המודרנית" שהצילה אותנו ונתנה לנו חיים חדשים!!!
כל טוב ובשעה טובה, נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות הדם ממשיכות לזרום !
מקס ברנר29/12/2010לא סתם חלבו ממני 11 מבחנות דם ב-7 דקירות בלבד.חלק מהן לא מוכרות לי כך שהן נונות לי הזדמנות ללמוד עוד רפואה.תשמחו למשל לשמוע שאין לי הפטיטיס B ו-C.בכל מקרה לא כל התוצאות יגיעו בזמן.בדיעבד יהיה להן רק ערך אקדמי.
חוץ מזה-המשקל היקר שלי שאשתי קנתה לי פעם (מכשיר משובח ומתקדם עם כל מיני אפליקציות) התקלקל הבוקר סופית.כשצריכים אותו סופסוף בחר להתפגר !!
לקינוח-מייד תבינו למה המילה הזו כ"כ קולעת-נשלחתי לעשות גם בדיקת דם סמוי בצואה.התשובה לצערנו חיובית,מה שאומר שבאופק שלי יש גם קולונוסקופיה (נחכה עם זה כמה חודשים).גם רופאי גסטרו צריכים להתפרנס..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיפור מהתחת......
דני29/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס הגיבור
רוזי29/12/2010אתה שמחזק את כולם צריך לקחת נשימה עמוקה עברת חצי ניתוח כבר אם התשובות מחזקת ומחקבת בגדול צא לדרך חשיבה חיובית אנחנו פה ובטח ניקפוץ לבקר אותך קצת הצוות כאן רק לא לשכוח לקנות ויטמנים זה חשוב מאוד בהצלחהההההההההה ואנחנו איתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)