מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- זה נכוןדורית28/12/2010
זה נכון שרוב מקרה התמותה היאו במעקף קבה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במה את מתעניינת?
שולה זק28/12/2010מעניין אותך אחוזי התמותה או אחוזי ההצלחה והחיים החדשים שהמטופלים קיבלו בעקבות ניתוחים, שלולא עברו ניתוח מי יודע אם היו נשארים בחיים עם כל המחלות הנילוות והנזקים הניגרמים כתוצאה מהם (אני אחת הדוגמאות).
אני בטוחה שיש מחקרים על אחוזי תמותה בניתוחים השונים עם חתכים שונים.
(תמותה יש גם בלידה - דבר שאמור לתת חיים ולהיות ארוע משמח)
עצה אישית - לכי על החיובי ועל התוצאות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מזל שיש פורום
דורית28/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עופר28/12/2010אכן בניתוח כמו בניתוח יש סיכונים.
אני עברתי ניתוח מעקף קיבה.. הסיכונים קיימים - וכן יש טיפה יותר סיכונים מאשר בשרוול או בטבעת.
עם זאת את מסתכלת על הדברים לא נכון כמו ששולה ציינה:
אני עשיתי את החישוב הבא:
אם אני אשאר שמן - תוך חמש שנים אזריק אינסולין ואולי תוך 10 שנים אהיה לי התקף לב... הסיכוי כ- 50%
הסיכוי לסיבוכים בניתוח - בערך 2%.....
משוואה פשוטה.
מקווה שעניתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנתוח שני הסכונים עולים
דורית28/12/2010ב5 אחוז עד 30 עברתי טבעת לפני המון שנים והוצתי אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עופר
עיינה28/12/2010אני גם עומדת לפני מעקף קיבה ב 10.2.10 , אני בטוחה שיש סיכונים של מוות כמו לפני כל הרדמה או ניתוח וגם העלו בפני אותם , הייתי במחלקת טרום הרדמה ולי יש סיכון גבוה יותר כי יש לי רפלקס הקאות שמכניסים לי כל דבר שהוא לקני הנשימה ( אבל ב"ה יהיה בסדר) אבל שאלתי אלייך למה בעצם הסיכון במעקף גבוה יותר מכל ניתוח אחר?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעיינה-במעקפים יש יותר איזורי השקה
מקס ברנר28/12/2010אם תסתכלי בתרשימים המתארים את הניתוחים תראי שבמעקף קיבה ובמעקף תרסריון (שנחשב ליותר דרסטי) יש לא רק יצירה של כיס קיבה,אלא גם "צנרת" היוצרת את המעקף מן הקיבה אל איזור זה או אחר במעי הדק.באיזורי החיבור של הצינורות הללו עלולים להתפתח דימומים,דליפות,כיבים וכיו"ב.נדמה לי שזו הסיבה לאחוז יותר גבוה של הסתבכויות-לפחות בתקופה הסמוכה לניתוח.
וכשיבואו המנתחים-יוכלו לבטח להוסיף או לסייג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי שאלתך
שולה זק28/12/2010תעייני בבקשה במדור שאלות נפוצות - שאלה מספר 17 - ושם תקבלי את התשובה ע"י דר' גוייטן לנכון/לא נכון שמעניין אותך.
באופן כללי, ממליצה לעיין שם בשאלות ובתשובות - יש הרבה מידע שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)