זה נכון

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• זה נכון
    דורית
    28/12/2010

זה נכון שרוב מקרה התמותה היאו במעקף קבה ?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זה נכון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• במה את מתעניינת?

שולה זק
    28/12/2010

מעניין אותך אחוזי התמותה או אחוזי ההצלחה והחיים החדשים שהמטופלים קיבלו בעקבות ניתוחים, שלולא עברו ניתוח מי יודע אם היו נשארים בחיים עם כל המחלות הנילוות והנזקים הניגרמים כתוצאה מהם (אני אחת הדוגמאות).
    אני בטוחה שיש מחקרים על אחוזי תמותה בניתוחים השונים עם חתכים שונים.
    (תמותה יש גם בלידה - דבר שאמור לתת חיים ולהיות ארוע משמח)

עצה אישית - לכי על החיובי ועל התוצאות.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מזל שיש פורום

דורית
    28/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

עופר
    28/12/2010

אכן בניתוח כמו בניתוח יש סיכונים.
    אני עברתי ניתוח מעקף קיבה.. הסיכונים קיימים - וכן יש טיפה יותר סיכונים מאשר בשרוול או בטבעת.
    עם זאת את מסתכלת על הדברים לא נכון כמו ששולה ציינה:
    אני עשיתי את החישוב הבא:
    אם אני אשאר שמן - תוך חמש שנים אזריק אינסולין ואולי תוך 10 שנים אהיה לי התקף לב... הסיכוי כ- 50%
    הסיכוי לסיבוכים בניתוח - בערך 2%.....

משוואה פשוטה.

מקווה שעניתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנתוח שני הסכונים עולים

דורית
    28/12/2010

ב5 אחוז עד 30 עברתי טבעת לפני המון שנים והוצתי אותה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי עופר

עיינה
    28/12/2010

אני גם עומדת לפני מעקף קיבה ב 10.2.10 , אני בטוחה שיש סיכונים של מוות כמו לפני כל הרדמה או ניתוח וגם העלו בפני אותם , הייתי במחלקת טרום הרדמה ולי יש סיכון גבוה יותר כי יש לי רפלקס הקאות שמכניסים לי כל דבר שהוא לקני הנשימה ( אבל ב"ה יהיה בסדר) אבל שאלתי אלייך למה בעצם הסיכון במעקף גבוה יותר מכל ניתוח אחר?
    אודה לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעיינה-במעקפים יש יותר איזורי השקה

מקס ברנר
    28/12/2010

אם תסתכלי בתרשימים המתארים את הניתוחים תראי שבמעקף קיבה ובמעקף תרסריון (שנחשב ליותר דרסטי) יש לא רק יצירה של כיס קיבה,אלא גם "צנרת" היוצרת את המעקף מן הקיבה אל איזור זה או אחר במעי הדק.באיזורי החיבור של הצינורות הללו עלולים להתפתח דימומים,דליפות,כיבים וכיו"ב.נדמה לי שזו הסיבה לאחוז יותר גבוה של הסתבכויות-לפחות בתקופה הסמוכה לניתוח.
    וכשיבואו המנתחים-יוכלו לבטח להוסיף או לסייג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי שאלתך

שולה זק
    28/12/2010

תעייני בבקשה במדור שאלות נפוצות - שאלה מספר 17 - ושם תקבלי את התשובה ע"י דר' גוייטן לנכון/לא נכון שמעניין אותך.
    באופן כללי, ממליצה לעיין שם בשאלות ובתשובות - יש הרבה מידע שם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו