מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
אמרתי לך????
דני04/01/2011לי
כל יום תרגישי יותר טוב מהיום הקודם, אני שמח מאוד שהתאוששת.
הניתוח שעברת - הוא באזור הבטן - לא באיזור העיניים.....
הרעב אמנם נעלם - אבל החשק לא יעלם לעולם......
לכן - הניתוח הוא כלי באמצעותו אנחנו נעזרים כדי לאכול פחות, אבל עדיין צריכים להמשיך "להילחם" בעיניים , שנשארות "שמנות", ולדעת לא להכניס לגוף שלנו, יותר ממה שהוא יכול להכיל. אל תדאגי אני אעזור לך עם זה.
מעדן? - תרביצי חופשי - מה יש?
את בטח לא חזירה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרתי הביתה ביום שישי אחרי שרווללי02/01/2011
מרגישה על הפנים קשה לי לנשום לוגמת מים ובא להקיא כואב לי מאד התפרים
מצטערת שאני משתפת אותכם בג'יפה הזאת אבל לא תיארתי לעצמי שארגיש כל כך מגעיל
ערה כמעט כל הלילה כי קשה לי לישון ועדיין לא מתפקדת
משהו מכיר את ההרגשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע טוב
שולה זק02/01/2011לייייייייי חשבי חיובי - את אחרי
רק המחשבה שהתחלת את הדרך משפרת את ההרגשה.
תאמיני לי שהג'יפה תעבור לך מהר מאוד ותפנה מקומה לחיוכים של אושר.
תני לעצמך את הזמן להחלים. כואב - קחי משכך כאבים. ללגום לאט ומעט בכל פעם ותראי איך משעה לשעה הרגשתך תשתפר.
כפי שחזרנו ואמרנו - ההחלמה היא אישית ושונה מאדם לאדם. יש שלא חשים כאבים כלל ויש שמרגישים כמוך. זה בגדר הבסדר.
תמשיכי לעדכן ולספר כל שעל ליבך, כך לפחות את משחררת לחץ נפשי/פנימי ואנחנו נחזק ונעודד
שבוע טוב ושנה טובה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליזה
דני02/01/2011את תראי שכבר היום תרגישי יותר טוב,
ומחר עוד יותר טוב,
ומחרתיים - בכלל יותר טוב.
רעב - לא תרגישי,
תאלצי את עצמך לשתות, לאט אבל לשתות - לא לוותר.
כשתרגישי שהג'יפה מאחורייך - תרימי טלפון ואני ואלונה נבוא לעודד אותך,
תראי אותנו ותקבלי כוחות שלא תאמיני שהם קיימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליייי
נטלי02/01/2011את אחרי הניתוח מאמי, תתעודדי.....
פיזותרפית הייתה אצלך??? יאא הייתה אמורה ללמד אותך נשדימות שיזרו לך....
כל ניתוח אחרי כמה ימים יכאב...אבל זה עובר במהירות האור שאת תצחקי על התקופה הזאת.....
אם את צריכה משהו או עידוד את מוזמנת להתקשרררר 0504230383... נטלי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי בשעה טובה
רוזי02/01/2011ברוכה הבאה למש השראול כולנו פחות יותר היה לנו את זה תיהיה חזקה ואתת תתגברי על זה כמו גדולה את תיראי את השינוי אטוטו ויטמינים לא לשכוח נשימות עמקות ולשחרר לשתות אם כפית לאט וחשיבה חיוביתתתתתתתתתתתתת שנה חדשה דרך חדשה ואנחנו תמיד פה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי חמודה אני כמוך נותחתי לפני שבוע
ליאתול02/01/2011אני הרגשתי נורא ואכן כל יום שעובר אני יותר טוב במעט אך יותר טוב.
קשה לי לאכול וירדתי כבר 6.5 קילו (שגורמים לי אושר רב) ואני מתנחמת כי אומנם אחרי כפית פירה אני מרגישה מפוצצת וכבדה אך פעם עם 3 פיתות לא הייתי מרגישה כך........
זה יעבור אני מבטיחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי ולליאתול
אורטל02/01/2011היי ערב טוב
לי גם אני השתחררתי אתמול מבית החולים,עשיתי ביום רביעי ניתוח שרוול.
אני גם עוברת את אותם הכאבים שאת מתארת כשאני שותה או כשאני אוכלת 2 כפיות מעדן מתהפכת לי הבטן , מה שכן הבנתי שזה זמני אז תתעודדי :)))
היום שוחחתי עם רוזי וממש הייתי עוד שניה על סף דמעות,אני לא אוכלת וכואב לי ופאקינג באלי רביולי !! אבל בסדר כרגע אי אפשר אבל אחרזה נואכל לאכול הכל מהכל בכמויות של רזים ...אז לאט לאט
ובקשר לתפרים אם זה מציק לך סימן שזה מחלים
וליאתול איך אחרי שבוע את מצליחה לאכול פירה ? זה לא מוקדם מידיי ?
ולגביי המשקל כל הכבוד,אני מפחדת להישקל אני ממש נפוחה אבל כנראה שזה מכל הנוזלים שקיבלתי ומחוסר כניסה לשירותים...מקווה שזה כך כי אני בדיוק כמוכן לא אוכלת כלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאתול
אורטל02/01/2011אגבב אם בא לך לומר מה המשקל שלך לפני שנותחת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה מעניין אותך
לי02/01/2011אז אני לי - 98.5 1.56
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את ממש רוצה לדעת חהחהחה
ליאתול03/01/2011140 וזה לא השיא בשיא הייתי גם 165.
ואל תשכחי ששילשלתי במשך 8 ימים לאחר הניתוח!!!
זה עזר לירידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטל
לי02/01/2011היי
חשבתי שרק לי בא דברים טעימים אבל המחשבה מגעילה אותי
בינתיים אני על מים
מחר הולכת להוריד תפרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייייי
אורטל02/01/2011אנחנו בערך על אותם מימדים אני 1.50 ומשקל 90 בעזרת השםםםם נגיע ל60 :)
כן חושבת הרבה על דברים טעימים,אבל כמו שאמרת איןןןן תחשק זה רק בראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב פעם
לי03/01/2011העיר אותי הכאב הזה מתחת לחזה בן הצלעות ומעבר בגרון
אכלתי כפית גבינה ב8 בערב אחרי חצי שעה כמה שלוקים של מים ואחרי 3 שע' אלכתי לישון
קמתי עכשיו עם כאלה כאבים כאילו מה אכלתי
מה זה מה עושים נגד זה?
זה הכי מעצבן
להיות ערה כל כך מוקדם ולסבול
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב לי
שרה מ.03/01/2011אני מבינה את התיסכולים של לקום ולהתעורר בבוקר מוקדם כל כך כששאר בני הבית ישנים בשלווה, אולם מצד שני גם לך יש את השלווה של לפני היום. לא יודעת אם יש לך ילדים ואם כן אז לפני של תעזרי לי, תכיני לי וכד', ואם אין לך עדיין יש מיש רוגע בשעות המוקדמות של הבוק, ותאמיני לי שבעוד מס' ימים לא יותר משלושה ארבעה, את תשני בשלווה עד מאוחר. אני מבינה את הלחצים הכעסים והתיסכולים שלך, אבל בעוד מס' ימים לא תאמיני שכל כך סבלת וכאבת, בינתיים תמשיכי לעדכן אותנו גם בתיסכולים שלך וכמובן בהצלחות שלך של כמה ק"ג ירדו.
בברכת יום ניפלא ומועט סבל וכאבים ו - (: ענק עם חיבוק דובה (אבל רזה).
שרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמממ
אורטל03/01/2011אני לא יודעת מה לומר לך גם אני סובלת מאותם הכאבים.
מה שכן שרה צודקת אני לגמריי מרגישה שינוי מידיי יום ויום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי זו אני
ליאתול03/01/2011נפגשנו היום בסורוקה ולא אמרת לי את זה ....אני ממליצה לבלוע אומפרדקס או כדור אחר בהמלצת רופא נגד צרבת כי הקיבה היא זו שכואבת לך והכדור מרגיע את החומציות ואותה.
נדבר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב בנות
שולה זק04/01/2011ראשית אתן אחרי...וההרגשה נהדרת
קצת כאבים פה וקצת אי נוחות - קטן עלינו לא????
לוקחים משכך כאבים, ואחד מתואמי לוסק ומרגישים יותר טוב. מבטיחה לכן שמהר מאוד התחושות הרעות יעלמו.
ממליצה לגשת לדיאטנית ולקבל תפריט מתאים. רצוי להיות במעקב שלה בחודשים הראשונים אחרי הניתוח.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקות צודקות צודקות
לי04/01/2011קמתי היום כמו חדשה יאללה לעבודה
קצת כאב אבל לא נורא
הרגשה אחרת
אאאאאא בבבבב ללללללל
אני מרגישה איזה שהוא חוסר בא לי משהו טעים אכלתי כמה כפיות מעדן
והרגשתי שלא אכלתי משהו כזה עסיסי
מה זה אומר?
שאני חזירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)