טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עברתי תהליך של בדיקות וועדה בריאטרית, מעל חודשיים, והוועדה אישרה לי ניתוח. לתומי חשבתי שייתאמו לי מנתח וזהו... עכשיו מסתבר שאני צריך למצוא מקום לניתוח ומנתח... אני די אבוד - לאן הולכים, למי פונים? מי טוב? איזה מקום מומלץ? וכמה זמן עכשיו אצטרך לחכות...? יש למישהו רעיון / עזרה?
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עד כמה שאני יודעת דרך מכבי יש לך את המאסטרית הגדולה מכולן את ד"ר רזיאל והיא עושה באסותא... תפנה למלב"י (תחפש בגוגל) ושם תתיעץ איתם... כמו שאומרת אורנה כולם טובים, כולם מומחים , כולם יודעים את התורה ... אבל אם יש לך את האפשרות ללכת לכוהנת הגדולה לא ההיתי מהססת לרגע! בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר