שאלה שאלתית

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה שאלתית
    יעקב
    03/01/2011

ראשית שלום רב.
    פעם ראשונה שאני רואה את הפורום הזה,
    אני בן 32 עם BMI 48פלוס אישתי בת 31 עם BMI 32בערך
    אני מאד רוצה לעבור ניתוח שרוול לאחר שפדשתי חברים רבים שעשו ניתוח זה, ופשוט יוצאים לי העניים לראות אותם, יש לציין שלפני כ שנתיים בערך ירדתי בכוחות עצמי כ 45 ק"ג אך העלתי אותם בחזרה וכנ"ל אישתי.
    רצית לבקש משפט קסם על מנת לשכנע את אשתי
    והמלצות על איזה ניתוח עדיך
    שרוול
    מעקפים
    טבעת

תודה רבה
    יערב

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שאלתית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברוך הבא יעקב

שולה זק
    03/01/2011

שב עם אשתך , תעיינו יחד בשאלות הנפוצות ואחר כך תדפדפו בדפי הפורום ותבחרו לכם את משפטי הקסם.
    בגיל 32 עם BMI48 אתה צריך לבחור בין חיים איכותיים לבין חיים ללא איכות חיים שחולפים לידך. חיים בצל מחלות המביאות נזקים בלתי הפיכים עם הזמן.
    השמנת יתר חולנית היא מחלה - ובמחלה יש לטפל. הפתרון שיש לרפואה היום להשמנה החולנית - אחרי שניסית דיאטות ללא הצלחה לשמר התוצאות - זה ניתוח.
    הניתוחים הוגדרו כ"ניתוחים מצילי חיים" ועל כן הם נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
    לגבי סוג הניתוח - את זה יש להתיעץ עם המנתח. באים אליו עם ההסטוריה הרפואית, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה, מחלת רקע - ועל פי כל הנתונים בוחרים את הניתוח האפקטיבי.
    אתם מוזמנים להקשר אלי בכל עת
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו