יש לי כמה שאלות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• יש לי כמה שאלות
    אורטל
    05/01/2011

אני שבוע בול לאחר ניתוח שרוול ( ירדתי כבר 6 קילו,מצפה לירידה של עוד 24 והכל יהיה מושלם )
    עכשיו השאלה היא האם מישהו מימכם עבר או עובר איזושהי התקפת עצבים במהלך היום או שכל דבר מעצבן אותו וגורם לו להתפרץ סתם ? כי אני ממש סובלת כרגע מעודף עצבים ואין לי מושג למה

ושאלה שניה מתי אני יוכל לשתות אלכוהול ? אני יודעת שזה מאוד משמין ,
    ועדיף שלא ...אבל אני שואלת בשביל לדעת מתי אני יוכל לשתות את זה חלק בלי כאבים ומתי מותר ?

תודההה
    אורטל

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי כמה שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי כמה שאלות - תגובה

שולה זק
    05/01/2011

לשאלתך הראשונה - התקפי "העצבים" אותם את מתארת נורמליים. הגוף עבר סטרס, את חלשה. רצוי לנוח הרבה. לשתות ולהתיעץ עם רופא המשפחה.
    אני בטוחה שזה יעבור תוך כמה ימים.

על שאלתך השניה נתת שובה חלקית - אכן אלכוהול משמין ועתיר קלוריות.
    אני מניחה שתוך חודש תוכלי ללגום עט בארוע או בקידוש בשישי בערב.
    לגבי כמויות - נתון לשיקולך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הציפיות שלך ביחס לאלכוהול?

מקס ברנר
    05/01/2011

חצי כוס יין עם ארוחה?חצי כוסית של משהו יותר חזק?נגיד עוד חודשיים-אבל בזהירות
    אם את חולמת לחזור על המבצע שלי בערב טעימות צפון איטליה (פיימונטה) ששתיתי בערך 5 כוסות יין אדום נפלא,וחזרתי הביתה על הרגליים-לא בחיים האלה!!
    תהיי רגועה-גם אני כבר לא אהיה שם.כוס יין (150 סמ"ק) בעוד 3 חודשים נשמעת לי מצויין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למקס

אורטל
    05/01/2011

אני מתכוונת ל-לצאת למועדון ולשתות ת2 או 3 כוסות וודקה רדבול ,
    למרות שבמקרה הזה אי אפשר מוגז,אז 3 כוסות וודקה עם מיץ
    האם זה אפשרי ? ומתי ?
    ויין אני לא רגילה לשתות חחחח קטן עליי .

**** ואני מודעת לרמת השומן שזה יעניק לי אבל זה יבוא בפעם בשבועיים ועם תפריט דיאטטי מיוחד לאותו יום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה חלק מהבר בחדר שלי.לזה התכוונתי..

אורטל
    05/01/2011

האם זה יזיק ? אפשר ? ומתי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי הערות בסוגיה

מקס ברנר
    05/01/2011

ראשית-וזה החשבון ששולה לא עשתה לך:בגרם אלכוהול נקי יש שש קלוריות.נניח שמנה של וודקה זה 40 סמ"ק-ז"א בערך 16 גרם אלכוהול-ז"א בערך 100 קלוריות לשוט.תוסיפי מיץ תפוזים ותכפילי בשלוש.תגיעי ל450-500 קלוריות.הרבה?מעט? אפשר להתווכח.
    בקטע שיותר מעניין אותנו-איך תתמודדי עם זה עם קיבת הילדונת החדשה שלך?!
    לדעתי תתקשי להתמודד עם יותר ממנה אחת.אם תשתי יותר תשתכרי,תקיאי,תעשי שטויות ותתעוררי על מיטה לא מוכרת.
    שווה לך?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייי

אורטל
    05/01/2011

אז זהו שמה שתיארת כרגע אני לא מכירה תסיטואציה הזאת,אני שותה ויודעת כמה אני שותה .
    אבל מצד אחד אני גם כרגע לא מכירה את הגוף שלי עקב הניתוח
    ואני לא יודעת כמה אני מסוגלת לשתות ואם בכלל ? ואם זה יזיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אף פעם לא הבנתי

לילך.פ
    05/01/2011

מה הכיף בלשתות משקאות מרים שגורמים לריחוף....
    תשני כיוון ובמקום להשתכר ולתפוס ראש תפסי טרמפ לקניון ותרדי על איזה חנות
    בגדים ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללילך

אורטל
    05/01/2011

אממ אני לא סובלת כשאני שותה,ההפך...אני נהנת מהטעם .
    ולגביי קניות בקניון...עליתי בשנה האחרונה 15 קילו ויש לי ארון מפוצץ בבגדים של 15 קילו פחות .
    ככה שאני כרגע מסודרת מבחינת בגדים יפה ואופונתיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורטל - תגובה

שולה זק
    05/01/2011

"אין חכם כבעל ניסיון". אם כל כך חשובה לך שתיה חריפה ובכמויות - תבדקי מה היכולות שלך ואיך הגוף מגיב. שתפי אותנו בתוצאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו