מבולבלת וזקוקה להבהרה מהבקיאים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מבולבלת וזקוקה להבהרה מהבקיאים
    מיכל
    07/01/2011

הייתי השבוע בהרצאה בבי"ח השרון ושם הוסבר לי שהמנותחים של חיימוב מלפני 20 שנה לא יכולים לעבור את אחד משלושת הניתוחים המוכרים (טבעת, שרוול, מעקף) אלא סוג אחר של ניתוח שקשור בכלל לתרסריון ( אמא לה..).
    התייעצתי עם רופאת המשפחה שנתנה לי אור ירוק להפגש עם כירורג כי היא חושבת שניתוח באמת יכול לעזור.
    הרופא המליץ על ד"ר איברהים בחיפה.
    אני קבעתי אצל ד"ר אבו סובחי- באיכילוב.
    אני קצת מתחילה להלחץ.
    אשמח לשמוע ממנותחים פעם שניה או האם יש לכם מידע לגבי ניתוח שני.

תודה מראש.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת וזקוקה להבהרה מהבקיאים - תגובה

שולה זק
    07/01/2011

יש הרבה אנשים שעברו ניתוח חוזר כל אחד מסיבות אלו או אחרות. יש שעברו ניתוח טבעת חוזר. יש שהוציאו טבעת ועברו שרוול או מעקף. יש שעברו שרוול ושוב שרוול. יש ניתוחים ישנים מסוג SRVG שאחריהם ניתן לעשות רק מעקף רקיבה או מעקף תריסריון.
    על מנת לדעת איזה ניתוח חוזר את יכולה לעבור ואיזה ניתוח מתאים לך, עליך להיפגש עם מנתח. להגיע אליו עם ההסטוריה הרפואית שלך ולפי זה תחליטו מה מתאים לך.
    כל המנתחים הם טובים ומומחים בתחום. את צריכה לגשת למנתח אליו את מקבלת הפניה (טופזס 17) מהקופה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו