מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מבולבלת וזקוקה להבהרה מהבקיאיםמיכל07/01/2011
הייתי השבוע בהרצאה בבי"ח השרון ושם הוסבר לי שהמנותחים של חיימוב מלפני 20 שנה לא יכולים לעבור את אחד משלושת הניתוחים המוכרים (טבעת, שרוול, מעקף) אלא סוג אחר של ניתוח שקשור בכלל לתרסריון ( אמא לה..).
התייעצתי עם רופאת המשפחה שנתנה לי אור ירוק להפגש עם כירורג כי היא חושבת שניתוח באמת יכול לעזור.
הרופא המליץ על ד"ר איברהים בחיפה.
אני קבעתי אצל ד"ר אבו סובחי- באיכילוב.
אני קצת מתחילה להלחץ.
אשמח לשמוע ממנותחים פעם שניה או האם יש לכם מידע לגבי ניתוח שני.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת וזקוקה להבהרה מהבקיאים - תגובה
שולה זק07/01/2011יש הרבה אנשים שעברו ניתוח חוזר כל אחד מסיבות אלו או אחרות. יש שעברו ניתוח טבעת חוזר. יש שהוציאו טבעת ועברו שרוול או מעקף. יש שעברו שרוול ושוב שרוול. יש ניתוחים ישנים מסוג SRVG שאחריהם ניתן לעשות רק מעקף רקיבה או מעקף תריסריון.
על מנת לדעת איזה ניתוח חוזר את יכולה לעבור ואיזה ניתוח מתאים לך, עליך להיפגש עם מנתח. להגיע אליו עם ההסטוריה הרפואית שלך ולפי זה תחליטו מה מתאים לך.
כל המנתחים הם טובים ומומחים בתחום. את צריכה לגשת למנתח אליו את מקבלת הפניה (טופזס 17) מהקופה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)