יקירי, תמונה מעכשו, 36 קג פחות!!!!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• יקירי, תמונה מעכשו, 36 קג פחות!!!!
    נעמי
    09/01/2011

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הכבוד

דורית
    09/01/2011

ישר כוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• WOW

עופר
    09/01/2011

כל הכבוד!
    את נראית נהדר!!!
    תמשיכי באותה הדרך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוגמנית מסלול- תגובה

שולה זק
    09/01/2011

נעמי אין מילים בפי. כל הכבוד עשית זאת בצורה אלגנטית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אח..אח..איזה שינוי

מקס ברנר
    09/01/2011

כל הכבוד נעמי!!
    נראית נמרצת,חיונית,וצעירה ב-20 שנה
    כשאתאושש ואאסוף כוח אבוא לבקר אותך שוב.המפגש הקודם חיזק אותי בדרכי,ונטע בי בטחון ש"לפעמים חלומות מתגשמים".אני צריך לראות מקרוב את מה שמראה התמונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי תזכיר מה החלומות שלך

שולה זק
    09/01/2011

היי מקסי,
    לא זכור לי שדברת בעבר (הקרוב) על חלומות....שיתגשמו אחרי הניתוח....זוכר ? זה למעשה היה תמצית הויכוח שלנו לאורך הסקפטיות שלך!!!
    השנה התחילה "לדפוק" מה 2.1 - זוכר את ההסכמים שלנו?
    ואיך המרגש היום מקסי'לה? מקווה שאתה מתחזק ומשתפר. לא בטוח שאחזיק מעמד חודש בלי לדעת כמה ירדת. כנראה אצטרך לגייס את לילך, לביאה ושאר החבר'ה להפעלת לחץ (לא מתון) על מנת שתישקל ותדווח לנו.
    אז ככה: במבינו = עופר יש לנו כבר
    במבינה = נעמי גם יש כבר
    אז איזה כינוי "נדביק לך???
    צנובר יש רעיונות ????
    חיבוק (בלי להכאיב בתפרים)
    ממני שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלומות הפומביים שלי קטנים ומדידים

מקס ברנר
    09/01/2011

לעלות 5 קומות במדרגות.
    ללכת שישה ק"מ בנעימות בלי קוצר נשימה והתכווצויות.
    לשבת במחלקת תיירים במטוס ולא לבקש "אקסטנשן"לחגורה
    להיות מסוגל לשבת ברווחה במכונית קומפקטית.בשנים האחרונות השקעתי הון ושרפתי חסכונות בלטוס "ביזנס" ,ולנהוג במכונית "מנהלים",למרות שאיני עשיר או מנהל.מי צריך את זה?!
    לראות בעמידה את כפות הרגליים,ואפילו להתכופף אליהן לראשונה מזה הרבה שנים.
    לישון בלי סיפאפ
    לגרוב גרביים ,ולנעול נעליים, בלי תכנון מראש ובלי לעצור נשימה.
    וכמובן-למצות את תוחלת החיים ולא 15 שנה פחות כמו שקורה ח"ח ב-BMI 50 פלוס.

צר לי שולה-באמת השתדלתי-אבל חנויות בגדים לא מופיעות שם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקסי סוף סוף אתה אנושי בגישתך

שולה זק
    10/01/2011

מי שמכיר אותך וקרוא אותך מהיום הראשון שנכנסת לחיינו כאן בפורום - מתרגש מכל מילה שכתבת.
    אתה יודע מקסי - לא רחוק היום ותעשה וי על כל אחד מהחלומות שציינת - חלומות מתגשמים וההרגשה נפלאה. (על 5 קומות לעלות ברגל אני אישית מוותרת).
    בקרוב תהיה עשיר תרתי משמע - בבריאות ובכסף. בבריאות כי תרד במשקל ובכסף כי תחסוך בדלק (תצעד ברגל). תקנה מכונית קטנה. תטוס הרבה ובזול. ולא לשכוח....אוכל מעט ולא מבזבז על כלכלה.
    איזה כייף להתבדח איתך. נחכה שדני יחזור מחו"ל ונתכנן את המפגש לאמצע פברואר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית - אני עדיין בארץ

דניאל
    10/01/2011

אני טס רק בעוד שבועיים, אני נוסע עם ביתי יובל שמסייעת לגייס כספים לעמותה שטיפחה אותה בזמן מחלתה, היא נוסעת לשיר בערב גאלה שמתוכנן לתחילת פברואר.
    בשנה שעברה - גוייסו בערב הזה - רבע מליון $ - ב-45 דקות - מדהים.
    בשנה שעברה היא הייתה שם על תקן חולה, השנה על תקן בריאה.

שולה - מתנצל שלא שאלתי אותך קודם לפני שפרסמתי הודעה שהסרת מהפורום,
    חשבתי שמדובר במעשים טובים וקשורים לבריאות, אבל אני מבין ואין בי שום כעס.

אני מתוכנן לחזור ב- 8.2
    וגם לי יש חלומות חדשים:
    לחזור מארה"ב במשקל הרבה יותר קרוב ל-90 ק"ג (אני שוקל 96 כיום).
    אני מתכנן לקנות מלתחה בשתי מידות קטנה מהמידה שלי כיום, בתקווה להתאים את עצמי לבגדים מהר ככל שניתן.
    אני מתכנן לרכוש מחבט טניס משובח ולהשתמש בו כמה שיותר - התגעגעתי.
    אני מקווה להתחיל בקריירה חדשה, כי השבוע אני מסיים לעבוד במה שאני עוסק ורוצה לצאת לדרך חדשה. (אני עובד מיום השחרור שלי מהצבא - לא הייתי מובטל מעולם, אפילו לא ליום אחד בחיי).
    ויש לי כל כך הרבה חלומות שקשורים לילדיי ורעייתי, אבל לא רוצה לייגע אתכם בחזיונות שלי.

אז די להיום.....

ומקסי - מהניסיון הקצר שלי, כל חלומותיך יתגשמו ומהר מאוד......
    וכשתביט כלפי הריצפה, תראה גם דברים נוספים.......לא רק את כפות הרגליים, אם אתה מבין למה אני מתכוון.

אני - כבא לא נוחר!!!!! והסקס הרבה יותר טוב......(ככה אומרות הבחורות אצלי במשרד...)

אז אופטימיות רבותי.... וחיוך גדול - כי חיים רק פעם אחת,
    וכדאי לחיות את היום - כאילו זה יומנו האחרון....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני יקירי-אני בפיגור אופנתי

מקס ברנר
    10/01/2011

ביחס אליך!אתה התעוררת ב-מאה עשרים ומשהו ובריא!אני התעוררתי ב-מאה חמישים ועם שלוש וחצי מחלות רקע.
    ואכן-כראיה לטיימינג המעולה שלך-את ערימת המחלות התחלתי לאסוף בסביבות גיל 42 (לפני 8 שנים).אשר על כן-החלומות שלי הם יותר מהספירה של שולה ונעמי במועד הניתוח.כשאגיע יום אחד ל-124 קילו,אהיה במקום שבו אתה התחלת את הדיאטה המוקדמת הפרטית.
    חוץ מזה-עושה רושם שבמשפחה שלך מורידים מהר.אם אני זוכר נכון שמטת 12 קילו בחודשיים שלפני?!אצלי-מאז גיל 30-בדיאטות שעשיתי נדרשו בד"כ 5-6 חודשים כדי להוריד פחות מ-15 קילו.
    אז בשלב הזה החלומות שלי קטנים.אני בסה"כ רוצה איכות חיים סטנדרטית שיש לכל "יוסף ממחלקת המים" ,בן 50 ועם כרס קטנה וסמכותית.בקיץ אבחן מחדש אם אני בשל "לעלות כיתה" לחלומות למתקדמים.
    בגדים קטנים ממידתי-היו לי טונות שחילקתי לנזקקים,ויש עוד ארון מלא בבגדים קטנים ב-2-3 מידות.מעדיף לקנות בגד הראוי ללבישה מיידית.יותר מדי תסכולים אספתי ב-חמישים שנה בקטע הזה.

ובנימה שונה לגמרי-מה השינוי המקצועי שאתה מתכנן אם מותר לשאול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכולם תודה!!!

נעמי
    09/01/2011

איזה כייף לחיות מחדש, אני לא מאמינה שקיבלתי כזה צ'אנס, ואני כל יום מתעוררת בשמחה לחשוב על השינוי הגדול, שולינקה תמיד אני זוכרת אותך, עם התמיכה הגדולה, יש עוד 30 ק"ג ויש בי את הכוח, ושוב אני צריכה להודות לכולכם כי אנחנו באמת קבוצה נהדרת, ואני תמיד חוזרת על המשפט, אם נעמי יכולה לעשות את זה, כל אחד יכול. תודה, נעמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעמיל'ה וואי איזה יופי

אורנה LVIAA
    09/01/2011

כל הכבוד את ניראת נהדר ישר כוח אוהבת ומחבקת
    אורנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעמי את נראת שופרה דשופרה...

לילך.פ
    09/01/2011

סחטיין עליך ימלכה.... בטח הילדים מאושרים מהאמא החדשה שלהם...
    כל הכבוד על הכוח וההתמדה... ולאן את רוצה להגיע ? עוד 30 קילו?
    הכצעקתה??????????????. עם איזה סוכנות דוגמנות את רוצה לחתום ?
    את נראת מעולה... המון אושר ... בריאות.... בריאות.... בריאות....
    ושמחת חיים ! אמן!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעמי בוקר טוב

שרה מ.
    10/01/2011

את ניראת מדהימה גם "בעברך המכוער" לפי הגדרתך למרות שאיני מסכימה עם כך ובמיוחד כעת בדרכך החדשה, שתמשיכי כך עם המון בריאות, אושר, וכושר.
    בהצלחה והמשך יום ניפלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהההה

לילך.פ
    10/01/2011

יש עוד משהיא כאן עם נדודי שינה כמו שלי... סתם התעוררתי לפני חצי שעה וחשבתי לעצמי איזה שעות מדהימות של היום להיות עם עצמך בכל כך הרבה שקט.... פשוט תענוג!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד נעמי

נטלי
    10/01/2011

את נראית נהדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעמי ניפלא! " חיממת לי את הלב"

מל
    10/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעמייייייייי ואהוו

ריקי
    10/01/2011

אישה יפה שכמותך אישה אמיצה וחזקה. אני גאה בך . תצליחי בכל אשר תעשי אמןןןן. אני מאחלת לךל רק טוב בחיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעמייייייי

רוזי
    13/01/2011

אישהההההההה יפהההההההההההההה חיצונית פנימיתתתתתתתתתתתתתת ואין מיליםםםםםםםםם יותר לנמשיךךךךךךךךךך רק אנחנו יודעות את ההתרגשות מול המצלמה והמראההההההההההההההההה שמחה מאושרת בשבלך ישאר כוחחחחחחח בריאות והצלחות יקיריתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו