אני בתהליך לקראת...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אני בתהליך לקראת...
    תמר
    11/01/2011

הופנתי על ידי רופא המשפחה שלי לכרורג על מנת לעבור ניתוח שרוול (בקופת חולים). אני מעוניינת לעבור את הניתוח ברמבם אבל הכרורג שאליו אני הופניתי לא מנתח ברמבם, זה אומר שאני חייבת להיות מנותחת על ידו? או שבסוף התהליך אני יכולה לבחור את הבית חולים שאני רוצה . שאלתי במרפאה שלי את הפקידות הן אמרו שאני צריכה את המכתב המלצה של הכרורג כדי שהן ישלחו לרמבם על מנת שיזמנו אותי לטרום ניתוחי. אני מקווה שהכרורג שלי יסכים לתת לי מכתב למרות שאני לא מעוניינת שהוא ינתח אותי.
    ועוד שאלה , שלחו אותי ליעוץ פסיכיאטרי אבלאין דרך הקופה יעוץ כזה , הרופא שלי אמר שאם אין לי עבר פסיכיאטרי אז אפשר לוותר על זה עם מכתב המלצה מהרופא שאני בריאה בנפשי, שאלתי גם במנהלת של קופת חולים ואמרו אותו דבר , השאלה אם בכול זאת יבקשו ממני את זה. לדעתי הדיאטנית שלי עושה עבודה נפלאה בהסברה בנושא והדרכה ונותנת לי להבין את המשמעות של הניתוח הזה, ללא צורך בהתערבות פסיכיאטר.
    בכול אופן אם משהו עבר תהליך דומה ויכול לענות לי על השאלות האלו אז אני מודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני בתהליך לקראת...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חביבתי אני עברתי את התהליך

ליאתול
    11/01/2011

ומבחינת קופ"ח שלי (מאוחדת) הייתי חייבת לעבור פסיכיאטר או שלא יאשרו לי.

בנוגע לכירורג למיטב הבנתי רק כירורג שעובד במקום בו את מעוניינת לעבור את הניתוח יכול לאשר לך שלפי הקריטריונים של אותו ביה"ח את מועמדת מתאימה לניתוח.

אשמח להמשיך לעזור....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בתהליך לקראת... - תגובה

שולה זק
    11/01/2011

שלום לך,
    לא ציינת לאיזה קופה את שייכת.
    הניתוח נמצא בסל הבריאות והוא ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים. את צריכה לברר בקופה שלך אם את מקבלת הפניה לרמבם. ללא הפניה לא תוכלי להיות מטופלת ברמבם.
    כל המנתחים הם מנתחים בכירים ומנוסים בתחום,
    לגבי היעוץ הפסיכיאטרי - יש קופות שדורשים חוות דעת ויש שמוותרים. שוב את צריכה לברר הנושא מול המנתח לכשתדעי לאן את יעולה לקבל הפניה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו