מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הערכות למפגש הבאמקס ברנר13/01/2011
עופר-מבקש שייקרה בחופשת הסימסטר מהלימודים
דני-אחרי 8 בפברואר
מל-היתה רוצה 10 בפברואר-מגיעה למרכז
אנא ציינו מגבלות.כדאי לשריין מועד
שולה-השרביט חוזר אלייך!
אתן עדכון מצב (שבועיים אחרי) ביום ראשון בערב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערכות למפגש הבא - תגובה
שולה זק14/01/2011היי מקסי וכל החב'רה
"המגבלות" של עופר, דני, מל ידועות לי.....דיברתי עם מל וציינתי שלא נראה לי שנוכל לקיים ב 10.2 אבל הבטחתי לה חגיגית שלא אשאיר אותה בבית.
במהלך שבוע הבא אערוך שיחת ועידה עם ה"ועדה המארגנת" חחחחח - למציאת תאריך ומקום למפגש.
מקסי ...מה עם קצת עדכונים ודיווחים על ההתמודדות עם "כפית כפית ולגימה לגימה"
שיהיה לכולנו סופ"ש נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך שולה-התחלתי היום שלב חדש
מקס ברנר14/01/2011עד אתמול הייתי בשבוע של 2-3 כפיות גבינה-יוגורט-גמדים-דניאלה פעם בשעתיים וחצי.אצלי התלוו לזה שלשולים מבוקרים,טעם מגעיל בפה בבקרים (קטוזיס?!)ואנרגיה די מעטה.
החל מהיום אני מוסיף גם ירקות מבושלים היטב ומעוכים, וארבעה קרקרים על פני היום.בשבוע הבא ייצטרפו עוד מרכיבים אקזוטיים ורכים במרווחים של כמה ימים זה מזה.
חוויה מרתקת להרגיש מחדש בגיל 50 כמו תינוק שהקיבה שלו "לומדת" איך היא מגיבה למאכלים שונים שהיא מתוודעת אליהם בהדרגה.
המדדים (לחץ דם ודופק )משתפרים עם הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)