מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יומן מסע 8 מתחיל להיות קצת קשהיניב14/01/2011
שלום לכולם,
עברו כבר 10 חודשים מאז הניתוח בחודש מרץ
הורדתי עד היום 60 ק"ג
ממוצע של 6 ק"ג בחודש
על פניו זה נשמע המון וטוב אבל נשאר רק בין עוד חצי שנה לשנה לאפקט של הניתוח ואז מה?
אני מרגיש שהשומן הקשה יורד בקושי ולעיתים נראה כמו נצח עד שיורד קילו
מהפעם האחרונה עד היום ירדו רק 4 ק"ג בחודש וארבעה ימים
כאשר בעבר הייתי מעדכן אתכם בחודש על ירידה של 5 ק"ג
יש לציין כי לא נעלמו תופעות הבא לי בכל מה שקשור במתוקים ואני לא הולך לדיאטנית
לא יודע למה ואל תטיפו לי בנושא בבקשה.
גם ספורט אני לא ממש עושה למעט העבודה הפיזית שלי ופתאום שמתי לב שהבטן מצטמצמת בצדדים ויורדת לכיוון הגלגל התחתון .
אוליי כן נתחיל בספורט נראה....
בכל מקרה המחשבה היא לכיוון ניתוח הצרת היקיפים ומתיחת עור נדמה לי שזו הדרך היחידה לכפר על ירידה מיועדת של יותר מתשעים ק"ג שאני אמור לרדת
מה שאומר שיש לי עוד 30 ק"ג לרדת ולהיות יציב שם חצי שנה ואז לבדוק מה מי איך ולמה
אני כותב קצת מוזר אני יודע אל תבהלו אני גם מרגיש מוזר בגלל החום הגבוה והדלקת בגרון אז אוליי בגלל זה אני נשמע דכאוני אבל ממש לא
זה כלכך כייף ללכת ברחוב ולראות אנשים שלא ראית המון זמן ולקבל את כל המחמאות וההתפעלויות ממש משובב את הנפש עד מביך מאוד
זהו חברים גם יומן מסע מספר 8 בא לסיומו ועד הפעם הבאה רק בריאות אושר והמון אהבה
יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב...תתעורר יניב!!!
שולה זק14/01/2011יניב יניב יניב "שאפו" - על הירידה היפה ..וסולחים לך על הקיטורים, כפי שכתבת בגלל החום. בין דבריך "הקוטלים והמזלזלים" כן החמאת לעצמך וכן הבנת מאיין באת ואיפה אתה נמצא.
אז עכשיו נמשיך - אני כן אנזוף בך ואטיף לך מוסר על כך שאתה מזלזל במעקב דיאטנית ועל כך שלא סיגלת לעצמך רוטינה של פעילות גופנית עם שילוב הטמעת שינוי הרגלי אכילה!!!
אני 10 שנים אחרי ניתוח - 70 גילו פחות - גוף שכל הזמן מעצב עצמו והקפים שיורדים.
על מה אתה מדבר ניתוח מפסיק להשפיע??? ניתוח הוא כלי שקיבלת לכל החיים - כלי אותו עליך להפעיל, כלי שאתה אמור להשתמש בו לשינויי הרגלי אכילה ואורח חיים שונה מבעבר.
מה ציפית להמשיך לרדת כל חודש 6 קילו ולהעלם ??? לא ככה זה עובד. יורדים במשקל באפן "מבוקר" וביחס למשקל העודף . יש מצבים שמחוגי המשקל לא מראים ירידה , אך יש שינוי משמעותי הקפים.
ניתוחים לשחזור הגוף - אמרת נכון וכך גם צריך לנהוג. רק שנתיים לאחר הניתוח עם ירידה במשקל רצויה ו- 6 חודשים במשקל יציב - כדאי להתחיל את התהליך לבירור הסרת עודפים. כידוע לך החל מ- 1.6.2010 הניתוחים נמצאים בסל הבריאות ויאושרו (לא בקלות) למי שזכאי ועומד בקריטריונים.
ולסייפא - לך בגישה החיובית - דיאטנית, ספורט, קטוף את המחמאות והעידוד הסביבתיים ותמשיך בדרך באופן נכון ואפקטיבי.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שולה
יניב14/01/2011אנ חושב שדברתי על מה שקראו פה חלק מהאנשים תקופת הזוהר של הניתוח ואחרים נתנו לזה שם רפואי
המצב שבו יש לניתוח חלון הזדמנויות של שנה וחצי עד שנתיים לרדת ואז הגוף מוצא דרך שוב לגרום לעצמו להשמין כ 15 אחוז בחזרה ומתייצב שם
לכן חשוב לי בתקופה הזו לרדת כמה שיותר ובקצב אחיד ומהיר כדיי שכשהגוף ימצא מקורות אחרים לגרילין יהיה לו מאיפה לקחת את ה15 אחוז ולא על חשבון משקל עודף
אוליי אני פרנואיד אוליי אובססיבי אבל היום יותר מתמיד אני חושב ורוצה להגיע אל מתחת למשקל היעד הראשוני ואל התחום שבין 24 ל18 BMI וכמה שיותר קרוב ל 18.4 BMI
כדיי להתייצב על 24 BMI
זה אומר יותר משלושים ירידה וקרוב יותר ל50 ק"ג נוספים אבל המחשבה הזו רחוקה ולא ריאלית
אסור להציב יעדים קשים מדיי ולכן אני מציב לעצמי כל פעם עוד 5 ק"ג ומתקדם בקצב החמש
חמש חמש אל תתייאש...אם תחייך חמש חמש הכל יילך חמש חמש...
נו באמת אל תגידי לי שלא דיברנו על התופעה פה בפורום זה מטריד המון אנשים ולמה שלא יטריד גם אותי?
לגבי דיאטנית ובכן...כל חיי הייתי אצלן ומצאתי כי הן לרוב מנותקות מהצורך והיכולת וצמודות ולספרים המרוחקים שנות אור מן היכולת ולכן איבדתי אוליי קצת את האמון ביכולתן לסייע לי לרדת במשקל ...הריי אם היינו חיים בשלום עם דיאטנית לא הייתי פוגש במיכשור המשוכלל של מיודענו המופלא הדר' אחמד מחג'נה..:)
לגביי ספורט ...אותו כנל אבל שם אני יותר עצלן מאשר סקפטי אני בטוח שספורט יזרז תהליכי ירידה ויסייע בעיצוב ובחיטוב הגוף אבל איפה לכל הרוחות נמצא הורמון העצלנות השוכן בקרבי במרבצי ענק וכיצד מטפלים בו לכל הרוחות לזה המדע טרם מצא פתרון ולצערי עד אז ייתכן והתשובה תהייה ממחר ספורט כמו בעבר ממחר דיאטה .
אני פונה כאן לכל המדענים למצוא את גן העצלנות ולמצוא לו פיתרון למען דורות העתיד
ואם יש פה מישהו מכרמיאל אשמח לשמוע ולהכיר חבר להליכות אוליי כך נתגבר על העצלנות יחד עד שיהנדסו לנו תמוח המדענים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ליניב
עיינה14/01/2011היי יניב ,
אני קוראת את ההתכתבות שלך היום ואני כ"כ מבינה אותך , אומנם אני לפני ניתוח מעקף אבל אחרי טבעת שלא צלחה , אני מכירה את תחושת העצלנות מקרוב מאוד אבל תרשה לי להמליץ לך על מכשיר ספורט שפשוט אתה עומד עליו 25 דק' הוא "מנענע" לך את כל הגוף וגורם לזירוז ירידה , מומלץ בחום כי גם אמא שלי חודשיים אחרי ניתוח ו אחותי חצי שנה לאחר ניתוח הם עובדות עם המכשיר והתוצאות מדברות בעד עצמן .
הבנתי שאתה גר בכרמיאל וגם אנחנו מכרמיאל אתה מוזמן ליצור קשר כדי לקבל קצת יותר פרטים ואתה יודע מה אני אפילו מוכנה לנסות לעשות הליכות ביחד איתך ( אני ממש עוד מעט ניכנסת לדיאטה לפני ניתוח ואני מאמינה שעם דירבון הדדי לספורט זה אכן משהו שיצליח ובענק)
בכל אופן אאחל לך המשך דרך צלחה
וכל הכבוד על הירידה תחשוב על זה מתי הורדת לאחרונה בכל דיאטה אפשרית 60 ק"ג?
עיינה - 0549987053* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יניב והחלמה מהירה,
שרה מ.14/01/2011ראשית אני רוצה לברך אותך על הירידה המדהימה שלך במשך הזמן הקצר, שנית אני ממש מבינה את ה"תיסכול מהירידה האיטית בתקופה האחרונה" אחרי שרגילים כמעט כל יום לעלות על משקל ולראות שירדת עוד קילו, ואו חצי וכו', אומנם עוד ארוכה הדרך אל היעד, אבל אם צלחת עד כה אין שום סיבה וסיכוי שלא תצלח את 30 קילו הנותרים, רק שכעת מתחילה העבודה האמיתית והקשה, לגבי הדיאטנית, כמוך כמוני גם אני עברתי וניסיתי המון דיאטניות, עד שהגעתי כעת לדיאטנית הבריאטרית, שהוכיחה לי כי עוד לא עבדה תקוותנו, היא ממש תומכת, מבינה, ו"מגדילה ראש" בנושא, לא מנותקת ממני ומהמציאות שלי, לכן תאמין לי שאם אני מצאתי אחת כזאת אל תתייאש ותהיה בטוח שגם אתה תמצא מש/היא/הוא, שיבין אותך ויעזור לך בהמשך הדרך להגשמת היעד, עד אז החלמה מהירה, שבת שלום, והצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליניב ולחברים
רוזי14/01/2011אז ככה אני אחרי 10 חודשים מהניתוח ירדתי בגדול 30 קילו מאושרת זה נכון נישאר עוד 10 קילו לרדת הירידה מאוד קשה לי בירידה כול קילו זה נצח המתוקים חזרו אלי ואני מאוד חוששת כי נותחתי בעבקות הסכרת לדעתי אני צריכה דחוף דיטאנית וספרוט כמובן הסכרת נעלמה לי מרגישה יציבה מאוזנת ומאושרת אז יניב וחברים מקווה שנגיע לשנה אם קליגורמים פחות שבת שלום לכולםםםםםםםםםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מדבר על תופעת ה-"ריבאונד"
מקס ברנר14/01/2011שדובר בה כאן בעבר:הרעב גובר בעקבות תחילת יצירת גרלין באתרים אחרים והתרחבות של השרוול.תלוי באמת איך תגיע לשם-פחות מבחינת משקל אבסולוטי ויותר בהרגלים שתפנים עד לאותו מועד.
מה שאני לא כ"כ מבין:אתה מכיר את הסטטיסטיקה:עם שרוול מורידים בממוצע 55% מעודף המשקל-לא מהמשקל!
ז"א שאם אדם מנותח עם BMI 50 הוא צפוי להגיע בממוצע למשקל סופי באיזור ה-35 BMI.המהדרים יגיעו ל28-30.
למה אתה כ"כ מתוסכל על כך שלא תגיע ל-22?לניתוח אין יומרות כאלה!!
אפילו במעקף תרסריון הקיצוני בד"כ נשאר עודף משקל.
למה בעצם קריטי לך להיות צנום?!אין שום הוכחה רפואית שיש סיכון כלשהו בלשקול 10 קילו מעל ה"משקל האידיאלי"
תן לנו הזדמנות להכנס לתוך הראש שלך.גם אחרים ייצאו מכך נשכרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"אשרי האדם השמח בחלקו " - תגובה
שולה זק15/01/2011ואשרי האדם המכיר בערך עצמו
אני חושבת שאלו שני משפטים שצריכים להםנים - המסר עמוק.
1. שמח בחלקך - עברת ניתוח. יש לך כלי/שוטר צמודים אליך העוזרים לך להתגבר על המחלה שלך - מחלת האכילה הבלתי מבוקרת המביאה להשמנה חולנית. תלמד להשתמש בכלי ולשנות את חייך בהתאם. תחשוב איך אתה מפיק את הטוב והמירב מניתוח השרוול ואיך אתה מיישם הרגלים חדשים, נכונים, בריאים - לאורך שנים. לחשוב על ניתוח נוסף זה לא פתרון זו לא דרך - זו בריחה!!!!! ואחרי הניתוח הנוסף לא צריך לשמור על תפיט, לשלב פעילות גופנית
2. "אשרי האדם" קבל עצמך ועם מה שיש - לך קדימה עבור את השינוי הרצוי ותתמודד עם החיים בצד (בצל) האוכל
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס שולה רוזי עיינה ולכולם
יניב16/01/2011אוףףףףףףףף :))) חחחחח
מאיפה להתחיל
קודם כל המון תודה על החיזוק ופרישת הרשת מתחתי אני מרגיש בטוח כאן ומאושר להיות חלק.
אני בהחלט מרוצה מהתוצאות שולתי היקרה ממידה 6X ירדתי ל XL בחולצות ולמידה 48 במכנסיים ממידה 66
אז אני בהחלט מאושר בחלקי
אבל אני רוצה עוד
ומקס לצערי לא בדקתי הרבה על הסטטיסטיקה או שהתעלמתי ממנה כי פחדתי מניתוח חריף יותר או כי רציתי לסיים עם זה מהר או כי סתם הדחקתי את הנתונים
אין לי מושג אבל היום זה נראה לי בזבוז להגיע עד לקו השער או להסתכל על הארץ המובטחת או איך שתקרא לזה ולא להיות שם ממש.
אני כמובן ממשיך לרדת גם מהעדכון הקודם ירדו עוד 400 גרם אז אני כבר מתחת ל105 ק"ג בדרך ל104 ול100 ונתקדם חמש חמש
אגב לא קריטי לי להיות צנום אבל בו נאמר שכל חיי הייתי שמן וסבלתי מזה המון בילדותי כמו אני מניח רובנו כאן אצלי זו שאיפת נקמה והוכחה לעצמי ולסביבה משהו רוחני שאני לא יכול להסביר אותו סגירת מעגל שאני חייב לעצמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)