מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלום לכולם... חדש כאןשלומי15/01/2011
היי שמי שלומי בן 28 וקצת מצפת.
בקרוב מאוד אני נכנס לניתוח שרוול בבית חולים זיו בצפת
אחרי סבל ארוך ומתיש של יותר מחצי שנה של בדיקות בשביל הניתוח עברתי סוף סוף השבוע את התרום ניתוח.
מי שטיפל בי בכל התהליך הראשוני של הבדיקות והכל זה ד"ר איגור דשקובסקי שנראה אדם מאוד נחמד .
לכן גם ביקשתי שהוא ינתח אותי
האם יש מישהו שמכיר אותו או נותח אצלו בעבר ? אשמח מאוד לקבל קצת יותר מידע על הרופא הזה
אני ממש בלחץ לקראת הניתוח המון מחשבות לא טובות עוברות י בראש ככל שמתקרב זמן הניתוח.
אשמח לקבל קצת מידע ופרטים גם על הניתוח וגם על הרופא מאנשים שעברו או מכירים את הנושא.
תודה
שלומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברים בבקשה תענו לי
שלומי16/01/2011זה חשוב לי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שלומי
עפרה16/01/2011היי שלומי
שמי עפרה ואני מפתח תקווה גם אני עתידה לעבור ניתוח שרוול אני בשלב של הבדיקות של רופא מרדים וטרום ניתוח ואוטוטו יקבעו לי תור לניתוח...
כמי שעברה פעם ניתוח (לא שרוול אבל יותר מסובך ורציני) אני רק יגיד לך שהתחושות הן טבעיות והחששות הן תמיד קיימות צריך לחשוב חיובי לקוות לטוב והכל יהיה בסדר .ולפי מה שהבנתי פה כל הרופאים טובים בתחומם... גם אני הולכת לרופא שאני לא מכירה אבל חוות דעת והמלצות שרק מהאתר ומהאינטרנט בכלל הצליחו איכשהו להרגיע אותי
אם בא לך לדבר בכייף אני בפייסבוק ofra buhadana
להשתמע ובהצלחה
עפרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעפרה
ערן17/01/2011שיהיה לך בהצלחה גם אני הולך לעשות את הניתוחשרוול בשבוע הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עפרה17/01/2011אלפי הצלחות וברכות לחיים חדשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומי אה בידיים טובות, - תגובה
שולה זק16/01/2011מבחינת המנתחים בצפת אתה יכול להרגע. שני ה"איגורים" מנתחים מעולים . דר' איגור וקסמן - מנהל המחלקה ודר' איגור דשקובסקי מנתח בתחום קיצורי קיבה בכירורגית.
המחלקה מצויינת ואני מקווה שגם התוצאות שיבואו בהמשך - ירידה במשקל - ישביעו את רוחך.
כדאי לך לחשוב מחשבות טובות - על היום שאחרי הניתוח וכמה שפחות לעסוק במצבך לפני. קיבלת החלטה נבונה לקחת אחריות על חייך - לך על זה. אתה בדרך הנכונה.
אנחנו כאן ונתמוך בכל עת.
שתי חברותי עוברות את ניתוח בצפת ב 6.2 והן חושבות רק חיובי על הרגע אחרי....שהחיים החדשים מתחילים.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שלומי
צנובר16/01/2011לצערי אני לא מכיר את הרופא שינתח אותך, אבל תמיד אפשר לסמוך על שולה שלנו שיודעת הכל ומכירה את כולם...
בקשר לתחושות והלחצים, זה מאד מובן, אבל תחשוב חיובי, ובסופו של דבר תשמח שיש לך אופק חיובי, ודרך חיים חדשה לקראתה אתה יכול לשאוף.
הניתוח שעברתי לפני קצת יותר מ-7 חודשים, היה הדבר הכי טוב שעשיתי למען עצמי ב-30 השנים האחרונות, והיום אני גם מרגיש בריא כמו שהייתי בגיל 30 (לפני 30 שנה).
אני מאושר מהמהלך הזה, וגם סביבתי הקרובה (שלא התלהבה בלשון המעטה) הגיעו כבר למסקנה שזה היה חשוב, ושמחים יחד איתי.
בהצלחה.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם על העידוד...
שלומי16/01/2011אני כבר ממש מ חכה לרגע הניתוח למרות שאני מת מפחד ולחוץ אני חייב לעבור את זה .
מבטיח לעדכן בקרוב על התפתחויות חדשות.
רק עוד שאלה קטנה : אחותי מתחתנת ב12.06.11 והפחד שלי שאני לא יוכל לרקוד לאכול ולשתות בחתונהאני יודע שלאכול כרגיל אני לא יצליח אבל השאלה עד כמה הניתוח יגביל אותי? ואם הניתוח יהיה החודש האם זה מספיק זמן להחלים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראה... זה מאד אישי
צנובר16/01/2011אבל אני יכול לומר לך שבעוד 5-6 חודשים לא רק שתרגיש אחרת, גם תראה ממש אחרת.
שוב, אצל כל אחד זה קצת אחרת, אבל כולנו כאן, אלה שעברו את הניתוח, יודעים שזה היה כמו מתנה משמים.
לא רק שתוכל לאכול (מעט, אבל כמעט הכל) אלא שתוכל לרקוד (ורבה יותר בקלילות מאשר היום). לאחר כחודש כבר ניתן לעשות כמעט הכל, אז אחרי מספר חודשים בוודאי ובוודאי. ותצטרך כמובן לרכוש בגדים חדשים (שזה ממש כיף) אבל תעשה את זה ממש סמוך לאירוע, אחרת הם יהיו גדולים עליך (-:
בהצלחה,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שלומי
יעל הצפונית16/01/2011אמנם לפני ניתוח אך יודעת דבר או שניים מ"חריש" עמוק בפורומים.
דבר ראשון אני יכולה להרגיע אותך לגבי הרופאים בבי"ח צפת כי אני מכירה רבים שנותחו שם ומרוצים.
ולגבי חתונת אחותך לפי מה שידוע לי עד לחודש יוני אתה כבר אמור לאכול הכל אבל בכמויות קטנות מאד.
לגבי האוכל אתן למנוסים ממני להשיב גם כן מנסיונם.
אני מאחלת לך בהצלחה ושהכל יעבור בשלום.
גם אני עוד 3 שבועות משתרוולת ולחוצה,אך מקווה לטוב.
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד ה-12.6....
דניאל16/01/2011אתה תהיה 40 ק"ג פחות ותפזז כמו החלילן מהמלין......
אתה תוכל לאכול מה שתרצה - רק בכמות קטנה,
ובגדים? אל תתכנן על מה שבארון, תקנה רק יומיים לפני....
תרגיע שלומי..... אתה לחוץ מידי,
אני הלכתי לעבודה שבוע לאחר הניתוח - זה כלום!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם
שלומי17/01/2011מחכה בקוצר רוח לניתוח :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלומי
ערן17/01/2011שלום לך שלומי אני גם עושה את הניתוח בשבוע הבא אנכנו באותו הסירה לגביי הלחץ בזמן לחץ רציני אני מנסה לדבר עם מישהוא קרוב שירגיע אותי הניתוח הוא לחיים טובים יותר. אני לא מכיר את הרפא שמנתח אותך אבל אני מאמין שכל הרופאים טובים אחרת לא היוא נותנים לו לנתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלומי
ערן17/01/2011שיהיה לך סבצלחה בניתוח גם אני עושה את הניתוח אני עושה בשבוע הבא ואני מיתרגש ולחוץ גם אנחנו באותו הסירה יהיה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)