עדכון שבועיים אחרי הניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עדכון שבועיים אחרי הניתוח
    מקס ברנר
    16/01/2011

הבטחתי ולכן גם אקיים.הכאבים חלפו מזמן.גם החולשה.אני שומע מאנשים שלא ראו אותי בזמן האחרון שאני נראה נמרץ יותר,חיוני,קם יותר בקלות מהכיסא,וחדי העיין אפילו שואלים אם רזיתי (כשמתחילים קרוב ל-150 קילו לא כ"כ מהר זה ניכר לעיין...).
    בחגורה עברתי לחור חדש ולא מוכר מהשנים האחרונות,ושעון היד מתחיל להרגיש חופשי על פרק היד.חזרתי לנהוג-בהתחלה נסיעות קצרות,והיום כבר נסעתי לבקר אצל אמי-בערך 45 דקות נסיעה.לא היו בעיות מיוחדות-רק הכסא במכונית מרגיש אחרת ודרש כוונון קל.
    היום הגעתי ליום המיוחל שבו מותר לי לאכול קציצה קטנה מעוכה ברוטב שבושלה בו.אמי בת ה-80 התנדבה לבשל לי קציצות (היא גם רוצה להיות שותפה בפרוייקט!).
    לא תאמינו-אחרי שמעכתי בריכוז גדול את הקציצה ברוטב הירקות שלה התחלתי לאכול לאט לאט,ולא הצלחתי לסיים אותה!
    לפני חודש יכולתי לנשנש 6 קציצות בהמתנה לארוחה,אז חתיכת הבדל יש לנו כאן!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה כייף

עפרה
    17/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע טוב חבר

עופר
    17/01/2011

נראה כי הכל זורם אצלך בדרך הנכונה!
    כל הכבוד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו התעסקות כל היום-גם אצלכם?!

מקס ברנר
    17/01/2011

אם אתה מנסה לאכול 6-7 ארוחות קטנות ביום (כי אתה מתמלא מהר ורעב מהר-לפחות אני...)ולשתות 10 כוסות ביום בשלוקים קטנים-במרחק סביר מהאוכל-וגם ללכת קצת,וגם לנוח באמצע היום...זה גוזל את כל היום!
    ימי המחלה יסתיימו עוד כמה ימים.איזה "קיצורי דרך" אתם הנהגתם כדי לחזור לשיגרה?כרגע זה נראה שאי אפשר לשלב את זה בחיים פרודוקטיביים.
    זה משתנה אחרי החודש הראשון?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להפסיק להתעסק באוכל - תגובה

שולה זק
    17/01/2011

מקסי,
    הכי פשוט להפסיק להסתובב סביב האוכל....זה לא מרכז החיים.
    יוצאים לעבודה כרגיל. שותים מתי שרוצים ואוכלים כל שלוש שעות בערך.
    אני מבטיחה לך שהמחשבה יותר כבדה מהביצוע בשטח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקס...

לילך.פ
    17/01/2011

1. האם שקלתה לשנות את שמך ממקס ברנר - לפתית למשל ?
    2. מתי אתה אמור להשקל ?
    3. ואם אתה כבר נוסע האם אפשר להזמין אותך לארוחת צהרים?
    4. ממתי הפסקתה להרגיש חולשה ?
    5. ידעתה שאני מתגעגעת אליך ?

נשיקות לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה וללילך

מקס ברנר
    17/01/2011

שולה-רציתי לדעת מתי ואיך זה הופך להיות NON ISSUE כי בינתיים זה סיפור מלא פרטים:אני קם בבוקר ולוקח אומפרדקס.מסתובב קצת ושותה מולטי נוזלי.בהמשך לוקח כדור ללחץ דם ומודד ל"ד.שותה חצי כוס ראשונה ומתחיל רק אז לתכנן שש "ארוחות" במרווחים של שעתיים וחצי,ואיך להשחיל ביניהן ואחריהן 10 כוסות נוזלים,עוד מנת מולטי,מנוחה וצעדה קצרה לפי כוחי.זה לא "דרך אגב",אלא כמעט משרה מלאה.מה לעשות-קיבלתי הנחיות מסובכות.השאלה היתה איפה לחפף קצת.

לילך-אתקשר אלייך מחר.אני בהחלט נשקל,רק לא מפרסם עד חודש מהניתוח,כי אני לא אוהב את התחרות והלחץ שזה יוצר.זוכרת את ה-"שמעתי על אחד מבני ברק שירד 30 קילו בחודש..."(אגב-למה נמחק הפוסט המענג הזה? )
    אז אני בסדר, אבל לא מאלופי המרזים.
    לגבי החולשה-אני חושב שהתחלתי להרגיש יותר מרץ בערך 10 ימים ימים אחרי הניתוח.
    ולגבי הכינוי:עודני חושב ששוקולד הוא מתנה שאלוהים נתן לבני האדם,רק שצריך להסתפק כנראה במתנה הזו רק בהזדמנויות חגיגיות ולא כל יום (כמו בחיי הקודמים).
    והזמנה לצהריים-בכף,רק לא לבנות עליי לעת הזאת ליותר משני קרקרים במריחה עדינה,מעדן חלב או קצת פירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו