מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לדודה שלי בהצלחה בניתוחיניב18/01/2011
אך איזה עולם קטן
היום אמא שלי בקשה רשותי לתת לדודה שלי את הטלפון שלי בשביל שהדודה שלי מנצרת תשאל אותי שאלות לגבי הניתוח שרוול שהיא עוברת ב"ה בצפת בעוד שבועיים.
כן אני לא ממש בקשר עם המשפחה אבל מייד השבתי בחיוב והשיחה המעניינת לא איחרה לבוא.
מסתבר ששולתנו היקרה גם מכרה טובה שלה ותומכת בה מאחורי הקלעים ועל כך תודתי והערכתי לך שולתי היקרה.
אז בהזדמנות זו אני מזמין אותך דודה עלומה שקוראת את כל מה שאנחנו כותבים ומתביישת להצטרף לבוא ולהיות חלק פעיל בפורום ולקבל תשובות מעשרות אחרים ומנוסים ובעתיד הקרוב להיות זו שתעזור לחדשים.
אני גם מאחל לך המון הצלחה בניתוח הקרב ובא ואין לך ממה לדאוג הכל עובר והתוצאות מגמדות את התהליך לפני והתהליך שאחרי מדהים ושווה כל רגע.
המון בהצלחה
וברוכה הבאה למשפחת המשורוולים (גם לפני מתקבלים פה )
האחיין
יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדודה שלי בהצלחה בניתוח - תגובה
שולה זק18/01/2011העולם באמת קטן ולא רק בתחום הזה.
אם דודה שלך עוברת ניתוח ב 6.2 אני מנחשת מי היא. אם בתאריך אחר - אז אני מצטערת, לא מקשרת. אבל בכל מקרה היא כמובן יכולה לצלצל אלי בכל עת ובכל שעה ואף להיפגש איתי בכייף.
בהצלחה לדודה ולך בהמשך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליניב האחיין
שולה19/01/2011ראיתי את התמונות שלך וכל הכבוד לך.
אני מקווה בקרוב גם להתהדר במראה חדש ובבריאות טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרים
רוזי19/01/2011ברוכה הבאה אנחנו פה תמיד והפכנו למשפחה קטנה וחמודה בהצלחהההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדודה מרים, בהצלחה בניתוח ובכל
צנובר19/01/2011אנחנו כאן בשביל לתמוך ולעזור.
אם יש לך שאלות את יותר ממוזמנת.
טו' בשבט שמח לכולנו.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה ובהצלחה לדודה מרים
שרה מ.20/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)