שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שרוול
    נטלי א
    20/01/2011

שלום רב,
    אני מתלבטת רבות בקשר לניתוח שרוול?? אני בת 27 הbmi שלי הוא 39.5 ואני ממש רוצה אך גם ממש חוששת..
    החשש הכי גדול שלי זו הנשירת שיער הצפויה, האם זה קורה לכולם??
    האם זה ממש נורא כמו שמתארים???
    נק' שניה היא, איפה מומלץ הכי לעשות??? אני גרה באזור המרכז...
    תודה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרוול - תגובה

שולה זק
    21/01/2011

שלום נטלי,
    את צריכה להתלבט בין חיים בריאים ואיכותיים לבין החיים העכשוויים שלך, שאת המיגבלות את מכירה.
    אם תעייני בדפי הפורום ובמדור שאלות נפוצות כמדומני שתפגשי - בלשון עמך - רק "לקוחות מרוצים".
    על תופעות לווי זמניים אין צורך להתמקד (אגב אני מכירה אנשים עם נשירת שיער מאסיבית שלא עברו התערבות כירורגית).
    אם את סובלת מהשמנת יתר חולנית ולפי ה- BMI את אכן בקריטריונים, את צריכה לשקול ולחשוב כיצד היית רוצה לראות עצמך בעוד 10 שנים? שמנה עם מחלות נילוות שגורמות נזק בלתי הפיך, שכל פעולה יום יומית קשה עליך. האם כך את רוצה לעבור את שנותיך בגילך הצעיר???
    תפני לקופה שלך, תבררי לאן את מקבלת הפניה ותקבעי תור למנתח. מומלץ ללכת למנתח שעושה את כל הניתוחים - טבעת, שרוול, מעקף - תגיעי למנתח עם מכתב מהרופא המטפל המפרט את כל ההסטוריה הרפואי שלך ועל פי הרגלי האכילה שלך, הפרעות האכילה והעבר הרפואי יומלץ לך סוג הניתוח המתאים .
    אנחנו כאן ונשמח לעזור. את מוזמנת בכל עת להתקשר.
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטלי.....

דניאל
    22/01/2011

יש לנו כבר "נטלי" בפורום , נערה מקסימה שהתנתחה כמה ימים לפניי,
    ראשית - תוסיפיי לשם שלך אות אחת משם המשפחה כדי שנוכל להבדיל.

ולגוף התגובה:
    את חוששת מנשירת שיער????!!!!!!!!!
    ומה עם לחץ דם גבוה???
    מה עם סכרת???
    דלקות פרקים?????
    מחלות לב????
    בעיות נשימה בשינה????

אלו לא מפחידים אותך????????
    כל מחלות ה"פנינה" האלו הם תולדות של המחלה הראשת שאת סובלת ממנה- השמנת יתר!!!

1. מי קבע שתהיה לך נשירת שיער???? רק לבודדים ביננו קרתה התופעה, כתוצאה משינוי דראסטי שהגוף עובר, וזה מסתדר לבד לאחר "התייצבות" או באמצעות לקיחת ויטמינים לפי מרשם רופא.

2. מה יש להשוות בעיה קטנה כזו מול שיפור כל כך משמעותי באיכות החיים, בחזות, בביטחון העצמי, בסיפוק העצמי??

אל תהססי - השינוי בחייך - בידיים שלך!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדניאל

נטלי א
    23/01/2011

תודה דניאל, ספר לי קצת על החוויה שלך.. אני עוד לא בטוחה במאה אחוז שאני הולכת על זה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנטלי

עפרה
    23/01/2011

אל "תלכי על זה" תלכי על חיים בריאים ... בהצלחה שיהיה לך... :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושות אישיות...

דניאל
    23/01/2011

אני מנותח מלפני חודשיים וחצי, ירדתי בסך הכל 32 ק"ג.
    אנשים לא מזהים אותי, ואין סוף מחמאות עוטפות אותי בכל מקום אליו אני הולך.

הפסקתי לנחור, התחלתי לנשום טוב יותר,
    אני מצליח לקשור שרוכים בלי להפסיק את הנשימה,
    אני קליל יותר ואנרגטי הרבה יותר,
    הסקס יותר טוב - בקיצור תחושות אישיות של שינוי ושלמות עצמית.

אם תקראי את החוויות שלי ממש לאחר הניתוח,
    תמצאי אותן במדור שאלות נפוצות בפורום, (פרקים א' ב 'ג')
    יהיה לך את התחושות ממש לאחר הניתוח,

אני מקווה שזה יעשה לך חשק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אחרייייייייי

ליאת אחרי
    28/01/2011

זהו נותחתי בולפסון ביום ג השבוע היה קליל אך עדיין כואב אני פחות 5 ק"ג מקווה שההמשך יכאב קצת פחות אחלה סו"פש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיהיה לך אחלה של שבוע

שולה זק
    28/01/2011

המשיכי לעדכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת הזוי

אלינור
    29/01/2011

מברכת את הירידה שלך ובקרוב אצלי....אבל ספר קצת איך כל כך הרבה וזמן כזה קצר. קצת לא נורמאלי לגוף לספוג מכה כזאת כמה היית לפני הניתוח?. אתה משלב ספורט? מה הסוד גלה לנו..תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטלי א

נטלי
    23/01/2011

שלום לך, אני אותה נטלי שדניאל דיבר עלייה...
    שלושה חודשים אחרי שרוול, בת 21 ,וירידה של 21 קילו...
    מרגישה מעולה... שונה לגמרי , מעריצה את עצמי יותר....
    כמו לכל בנאדם שעומד לפני ניתוח יש את החששות הטבעיות שלוו, מה יהיה ?! מה יקרה ?!
    אין לך ממה לחשוש... את צריכה חיים בריאים ולא חיים שמנים... את עוד צעירה וכל חייך לפנייך, נשירת שיער היום זה דבר שניתן לפפתור ביתר קלות.... לי בנתיים אין שום דבר טפו טפו, ואני מקוווה שזה ימשייך ככה....
    אם את רוצה לדבר או להתייעץ את מוזמנת להתקשר תמיד 0504230383...
    שיהיה לך בהצלחה ושבוע טוב...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני...

נטלי א
    25/01/2011

וואו תודה לכולכם, אתה מקסימים!!!
    עוד שאלות (סליחה עלהחפירות)
    יש שינוי במבחינת היום יום, ? אני יודעת שיש קצת חולשה, אבל חוץ מזה? מתנהלים רגיל? עבודה, בילויים, מסעדות עם חברים?? ניתן לאכול הכל רק הרבה פחות? הבנתי נכון??? יש כאבים רבים אחרי הניתוח??
    אני בחורה מלאת שמחת חיים ומלאת חברים ולא רוצה להפוך להיות חלשה ודיכאונית עקב התחושה שכולם אוכלים רגיל ורק אני לאט ובבאסה...
    מקווה שאני לא נשמעת חפרנית מידי...
    תודה על הכל...
    אגב, איפה נותחתם?? יש המלצות? מאחר ואני בכללית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני

נטלי א
    28/01/2011

וואו תודה לכולכם, אתה מקסימים!!!
    עוד שאלות (סליחה עלהחפירות)
    יש שינוי במבחינת היום יום, ? אני יודעת שיש קצת חולשה, אבל חוץ מזה? מתנהלים רגיל? עבודה, בילויים, מסעדות עם חברים?? ניתן לאכול הכל רק הרבה פחות? הבנתי נכון??? יש כאבים רבים אחרי הניתוח??
    אני בחורה מלאת שמחת חיים ומלאת חברים ולא רוצה להפוך להיות חלשה ודיכאונית עקב התחושה שכולם אוכלים רגיל ורק אני לאט ובבאסה...
    מקווה שאני לא נשמעת חפרנית מידי...
    תודה על הכל...
    אגב, איפה נותחתם?? יש המלצות? מאחר ואני בכללית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נטלי א

רוזי
    28/01/2011

שמי רוזי נותחמה תי בוולפסון לפני 10 חודשים ירדתי 30 קילו מאושרת שמחה וקלילהה ומה שחשוב הסכרת נעלמה לי מרשה לקרוא כתבה שהיתה לי בגוגל רוזי זבטאני להמשך 3 ימים ראשונים לא נעימים אבל מי זוכר אותם לא זוכרים כלום מהניתוח כול שלב מדבר בעד עצמו אז לכי אם כול הכוח שלךךךךךךךך ותעשיי לך חיים חדשים בראים ורעננים אנחנו פה תמיד בהרכב מלא שבת שלוםםםםם נטלי אא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני - תגובה

שולה זק
    28/01/2011

שלום נטלי אמ -מהיום את מלאת גוף ומלאת שמח חיים
    בקרוב תהיי מלאת שמחת חיים ובעל גוף חטוב. איך נראה ונשמע לך?

כמו אחרי כל ניתוח גם אחרי ניתוח זה , יש תקופת החלמה לתת לגוף ולנפש.
    לאחר מכן החיים חוזרים לגלגלם הרגיל בדיוק כמו שציינת. אבל עם פחות אוכל ועם תכנים חדשים לחיים שלא סובבים רק סביב האוכל.
    ציינת שאת חברת כללית, אך לא ציינת אזור מגורים.
    בררי בקופה שלך לאן את מקבלת התחייבות, מאחר והניתוח ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים ואני יוצאת מתוך הנחה שאת בקריטרינים, אחרת חבל בכלל שתתחילי להתרוצץ (סליחה שלא זוכרת בעל פה נתונים אישיים של כל אחד).
    כל המנתחים טובים ומומחים. חשוב שתגשי למנתח שמבצע את שלושת סוגי הניתוח ושהקופה נותנת לך התחייבות
    בהצלחה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו