מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- למי שיכול לעזור...אורטל23/01/2011
היי ח'ברה..
מישומה אין לי מזל עם הדיאטנית שלי כבר ביטלה לי תתור פעמים ויש לי המון שאלות..
אני כבר 3 וחצי שבועות לאחר ניתוח שרוול,
מה אתם ממליצים לי לאכול ושזה עובר טוב ?
נמאס לי מכוס מרק,במבה,צהוב של הביצה,ופירה...ויש בעיה אני לא אוהבת אוכל טחון אז מה אתם מציעים לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרקרים עם גבינה,אבוק
מקס ברנר23/01/2011או טחינה,סלט ביצים,סלט טונה,כבד קצוץ
מעדני חלב
גזר,ברוקולי וקשוא מבושלים היטב ומעוכים,דלעת צלויה
ביצה מקושקשת
לא נורא-מבחר סביר!
מה בדיוק מתחשק לך לאכול שאת לא יודעת אם מותר?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שבא לי זה..
אורטל24/01/2011בא לי מאוד ממולאים שזה גמבה ואורז ללא הבשר
או מעט אורז עם אפונה מאוד רך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמבה ממולאת
טארו24/01/2011שלום אורטל
הייתי בשבת אצל הדיאטנית והיא אמרה שניתן לכול ממולאים אם האורז מאוד רך אך הגמבה ניתן לאכול ולקלף את הקליפה הליצונית
דרך אגב אני גם 3 שבועות מהניתוח
ניתן גם לאכול אבוקדו וטחינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שלימדה אותי סבתא אחת
צנובר24/01/2011זה להכניס את סיר הממולאים לתנור ללילה שלם (כמו חמין) על חום יחסית נמוך (בערך 100 מעלות) אבל לדאוג שיהיה מספיק רוטב שלא יתייבש, ואז הממולא והאורז יוצא גם נורא טעים וגם נורא רך, כמעט נמס בפה.
לי זה היה מצוין.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאמי ימאי איזה תפריטים טעימים
שולה זק24/01/2011כל הכבוד ל"שפים" שלנו בתאבון לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ...
אורטל24/01/2011כן גם אמא שלי מכינה את הממולאים לפחות את ה7 שעות בתנור,יוצא מעדן :)
אז ננסה כמובן ללא הקליפה של הגמבה.
ומה לגביי לחם מתי יהיה ניתן לאכול לחם ? לא צנימים,לחם טרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחם טרי לא עובר כ"כ טוב
מקס ברנר24/01/2011הוא נוטה לתפוח ולהתקע בשרוול.אם אני לא טועה מנסים בחודש השלישי אחרי הניתוח.חלק מהמנותחים מעדיפים לא התנסות בזה שוב ואוכלים גם בהמשך מציות וצנימים.לאחרים זה "בא טוב" והם מתמידים בלחם טרי.
לא כדאי להחפז עם זה,ותאמיני לי-גם אני הייתי אכלן כריכים נלהב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס..
אורטל25/01/2011לא אכלנית כריכים,אבל יש מאכלים חריפים אצלי בבית הדורשים לחם...
אבל אחכה וינסה מאוחר יותר
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)