להלן עדכון

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• להלן עדכון
    עופר
    30/01/2011

טוב מזמן לא כתבתי באופן סדיר. לחדשים אני יספר את סיפורי.
    שמי עופר, בן 27, מנותח מעקף מלפני 6 חודשים.
    ירדתי ממידה 3-4XL בחולצות למידה L... במכנסיים הייתי 58 ועכשיו 42.
    התחלתי את התהליך במשקל של 145 קילו, גבולי סכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול גבוה. הגעתי למצב שכבר לא יכולתי לעשות כמעט כלום.
    היום אני שוקל 95 קילו, לחץ דם נורמלי, אין סימן לסוכר בדם ... הכל מושלם... מרגיש נהדר... והחיים ממש יפים!

שימו לב, פעם אחרונה ששקלתי 95 קילו היה בגיל 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אני בערך 10 קילו ליעד שלי ... כלומר בקרוב חברים אני אשקול כבן אדם נורמלי! מה תגידו על זה?
    ה - BMI שלי היה 44.5 לפני הניתוח ... היום כמעט שישה חודשים אחרי הוא 28.5. טוב ככה זה שיורדים 50 קילו!

החיים שלי השתנו מקצה לקצה... קודמתי בעבודה (אני חושב שגם בעקבות הירידה במשקל), אני מרגיש יותר טוב, ישן יותר טוב ואין מאושר ממני.

בעצם ה -10-12 קילו שנותרו מתרכזים בבטן... ואת האמת גם אם לא יעלמו ממש לא אכפת לי, מבחינתי הגעתי כבר למטרה.
    אורח החיים שלי השתנה לחלוטין, אני אוכל נכון, אוכל בריא..

נכון, יש דבר אחד שאני "סובל ממנו" והוא דאמפינג סינדרום, למי שלא יודע במה מדובר מוזמן לפנות ל"שאלות ותשובות" פה בפורום. אני רוצה להבהיר שאני חי עם זה באופן יום יומי ואין לי שום בעיה עם זה. להפך אני רואה את הדמפינג כיתרון משמעותי העוזר לי לחיות את חיי בצורה בריאה.

בתקווה לראות אתכם בקרוב במפגש של הפורום.

שלכם,
    עופר

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להלן עדכון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עופררררררר

רוזי
    30/01/2011

איזה כיףף לשמוע שאתה מאושר וקרוב ליעד שלךךךךךךך הייית ניראה נהדר בפגישה שלנו אצל לילךךךךךךך אזזזז שבוע טובבבבבב ובשורות טובותתתתת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד !!!!!

ליאתול
    30/01/2011

אני רק בהתחלה (חודש וחצי לאחר שרוול) אבל אני שמחה לקרוא את מה שכתבת כי זה מעודד מאוד .

המון הצלחה בהמשך !!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עופר, ניפלא!!! בזכות הפורום הנהדר..

מל
    30/01/2011

המשכתי לרדת.. אני כבר "מתה" לפגוש את כלם....הכי רזה זה בטח אתה עופר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כול הכבוד

איריס
    30/01/2011

שמי איריס ואני שלושה וחצי חודשים אחרי מעקף קיבה ירדתי עד עעשיו 25 קילו רצתי לדעת מה אתה אוכל במשך היום ? ואך אצלך משפיעה דאמפינג סינדרום איזה תופעות לוואי יש לך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במבינו - עד המפגש תחזור לגנון חחח

שולה זק
    30/01/2011

כל הכבוד עופר.
    ותמיד אני חייבת לרענן את הזכרון. שהגעת למפגש בחיפה בשיא גודלך ועם שק שאלות
    ופגשת אותנו את אלה שאחרי , שאוכלים כמו ציפור ומאושרים....ולא בדיוק הבנת איך זה עובד.
    מה שכן הבנת שזה נתן לך את ה"פוש" הסופי והאמיתי - הנה זו הדרך הנכונה! וחודש לאחר מכן ב- 2.8.2010 עשית את הניתוח ומאז אתה ה"במבינו" שלנו . העוזר הבלתי נדלה לכולם.
    יישר כח והצלחה בכל בכל בכל שאתה פונה ועושה. (ל"כל כל" יש משמעות) הסברים יבואו בעתיד :) חחחחחח (וזה היה למקס)
    אוהבת אותך
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איריס

עופר
    30/01/2011

אני אוכל כמעט הכל...
    אני נמנע מלחם, לא בגלל שאני לא יכול לאכול את זה, פשוט מהסיבה שזה מפוצץ אותי לזמן ממושך ואז אני לא אוכל דברים אחרים - חוץ מזה אני פחות או יותר אוכל הכל.

בקשר לדאמפינג - בגדול זה קורה בשני מצבים.
    מצב ראשון - צריכה מוגזמת של סוכר... (שוקולד או כל דבר אחר), תופעות הלוואי הם בעיקר סחרחורת, איבוד שיוי משקל רגעי וכאבי ראש. לעיתים זה חמור מזה אך נדיר.

מצב שני - כמות מוגזמת של אוכל, כשאני אוכל יותר ממה שהקיבה הקטנה שלי יכולה להכניס אני סובל גם מדאמפינג.

בכל אופן - 25 קילו ב3 חודשים זה יפה מאוד! כל הכבוד תמשיכי כך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עופר אני לא רוצה לחשוב

לילך.פ
    30/01/2011

איך אתה נראה עכשיו , הרי כבר בפגישה אצלי בבית ההיתה חתיך שחבל על הזמן, אז מה עכשיו ??????????????????? חמסה , חמסה, חמסה ....כמו שאומרים אצלנו הפולנים :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגשתי היום את הבחור לכוס קפה

מקס ברנר
    01/02/2011

אכן-תאווה לעיניים.קשה להאמין שביקר אי פעם באיזור ה-145 קילו!
    רק מה צריך להעמיד אותו לבדיקה במעבדה אנליטית-עופר אמנם צעיר ודחוס,אבל את מידות הבגדים קשה לעכל.מה זה חולצה לארג' ומכנסיים 42?בכל זאת הוא שוקל איזה 95 קילו!
    קשה לי להזכר מתי היה המגע האחרון שלי עם בגדים קטנים כאלה-כנראה בחטיבת הביניים,ואז שקלתי בערך 70.
    האם ייתכן שהוא חוצן שהגיע מכוכב אחר?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה זק

ערן
    31/01/2011

שולה זק שלום
    מתיי היה מיפגש בחיפה חבל שלא ידעתי אבל לא נורא אני מקווה שיהיה מיפגש נוסף איפה שהוא גם יותר דרומה מחיפה זה בסדר ותודה רבה על התמיחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה זק - תגובה

שולה זק
    31/01/2011

המפגש בחיפה היה באמצע יוני אם זכרוני אינו מטעני והוא פורסם במהלך כשלושה שבועות בפורום.
    המפגש נערך בלב המפרץ ב"קפה קפה"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה

ערן
    31/01/2011

זה היה מיזמן זה היה בזמן שאני התחלתי את הבדיקות לניתוח ועכשיו אני שבוע אחרי וכ-8 ק"ג פכות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה - תגובה

שולה זק
    31/01/2011

בקרוב יהיה מפגש ואנחנו נודיע מראש בפורום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עופריקו

נטלי
    30/01/2011

כל הכבוד לך נשמה....שיהיה לך בהצלחה...איתך לאורך כל הדרך....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ישירה אמריקה

דניאל
    31/01/2011

עופר
    סחתיין עליך, ואני עוד אחד שפגש אותך לפני שבוע......

אני נמצא אצל אח שלי בפלורידה, קצת מודאג, כי אני לא אוכל "כתמול שלשום",
    פה אוכלים רק במסעדות, וה"עיניים" שלי עובדות שעות נוספות.

הקיבולתשלי אכן מוגבלת, אבל אני נוטה לאכול קצת יותר ממה שהתרגלתי אליו בארץ, שותה יותר "מתוק" שאני לא מרשה לעצמי בארץ, והאוכל פה יותר "שמן" מאשר בארץ.

אבל, אני חזק!!!!
    לא מזמין לעצמי שום דבר במסעדות, פשוט לוקח מצלחות של אחרים, גם חסכוני וגם חכם. אני מרגיש טוב וקליל (בסוף השבוע התרוצצתי במתקנים של "דיסני" כמו ילד קטן ולא התעייפתי לרגע). מהיום מתחיל פרק ה"עבודה" שלי פה, אני מקווה לשלב את זה עם מקסימום הנאה שאני יכול להפיק.

גם אם עליתי פה קילו-שניים, עד המפגש, אני מקווה לרדת מ- 90 ק"ג.

עופר - מבטיח לא להשאיר אותך לבד בכל הקשור לקריאות התפעלות,
    זוכר בפעם האחרונה שנפגשנו? מישהו חשב שאני בר מזל : "תפס לעצמו צעירונת",
    אז אם אנשים חושבים שאני יכול להיות בן הזוג של הבת שלי (בת 18) , אז נראה לי שאני בר מזל.

אעדכן אתכם בהמשך, ד"ש לכולם ואני מקווה שכולם בקו הבריאות ויורדים "כמו גדולים" , נכון מקס?

שלכם באמריקה -דני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעשה חיים גם בשבלנו דניל'ה

שולה זק
    31/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעפר

ערן
    31/01/2011

כל הכבוד לך תמשיך ככה יפה מאוד אני עשיתי ליפניי שבוע ניתוח שרוול וירדתי ב-8 ק"ג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו