מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היום-ללא מיליםיניב31/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זמן עבר?
ליזה31/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה10.5 חודשים 62 ק"ג פחות
יניב31/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניב, אתה עשית משהו מדהים, מדהים!
מל31/01/2011כל-הכבוד,לך.,והלוואי,שנצליח כלנו כך.כל אחד בהתאם לנחיצות שלו. אמן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
ליזה31/01/2011תמשיך כך
בקרוב אצלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרשה לי גם כמה מילות הלל
שולה זק31/01/2011מצטרפת לכל "הכבודים" שהורעפו עליך ובהחלט מגיע לך הכבוד והחיזוק.
עכשיו ראיתי שאני מכירה אותך (גם שהיית רזה וגם שמן) ועכשיו בורסיה החדשה כאבא, שאתה נראה נפלא.
אתה מהווה דוגמא לדודתך שביום ראשון הקרוב 6.2 עוברת את הניתוח. היא שאפה המון עידוד ממך ו כבר "חולמת" להיות כמה חודשים אחרי ולרצוץ אחרי הנכדים שלה.
תמשיך לשמור על קשר ולעדכן.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניב
רוזייי31/01/2011אני מחייכת לעצמי נותחנו ביחד הפרש קטןןן יחסית ירדתתתתתתתתתת יותר ממני מחייכת אני 30 אתה ניראה נהדרר תמשיכי ככה אנחנו תקרבים לשנההה של הניתוח כאילו זה היה אתמולללל בהצלחה בהמשךך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד!!!!!
ליאתול31/01/2011אני מוקסמת ממך אתה ממש דוגמא לי ולאחרים!!!!
לי בסה"כ יש להוריד 70 קילו ואני חודש וחצי אחרי שרוול ( ופחות 15 מתוך ה 70 קילו) וזה ממש מעודד כי ירדת כמעט את מה שאני צריכה להוריד.
תמשיך כך אתה נראה טוב מאוד!!!!
בהצלחה ממני ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליניב
אפרת31/01/2011אתה ניראה מדהים כל הכבוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניב בוקר טוב
שרה מ.01/02/2011כל הכבוד לך על הירידה המדהימה, ועוד יותר כל הכבוד לך על האוצר המדהים שהיה הזרז להגיע לאן שהגעת עד עכשיו המון נחת מהקטנה לך ולאשתך, וכמובן המון הנאה בראיות אושר וכושר על המראה החדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ליניב
ערן01/02/2011כל הכבוד לך יניב עלה והצלח אני שבוע אחרי הניתוח בתחילת הדרך וכבר ירדתי 9 ק"ג. יפה לך תמשיך ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליניב
ערן01/02/2011כל הכבוד לך תמשיך ככה כם אני עברתי ליפניי שבוע ניתוח שרוול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכל המגיבים
יניב01/02/2011באמת חיממתם לי את הלב
תודה לכולכם על התגובות המחזקות
תודה לך שולה
ובהצלחה לכל החדשים ולאלו שבדרך
בהצלחה לכולנו (כן גם לי יש עוד 30 לרדת)
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)