מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קבוצת תמיכה באזור המרכזרעות01/02/2011
שלום לחברי הפורום היקרים
מדהים לקרוא ללמוד ולהתעודד מהדרך שכולם עוברים פה
אני עברתי ניתוח שרוול לפני 3 וחצי חודשים וירדתי 20 ק"ג
אני די מתוסכלת..אומנם שמחה על הירידה אבל מרגישה תקועה
האם קיימת קבוצת תמיכה באזור המרכז?אני גרה בראשון
אני מאמינה שזה משהו שיכול לעזור ולקדם אותי כי אני מרגישה די לבד בתהליך הזה קשה לי להסביר לאנשים סביבי מה אני מרגישה..
אשמח לשמוע אם מישהו מכיר קבוצה כזו
תודה תודה תודה :)
רעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש קבוצות בבתי החולים
מקס ברנר01/02/2011נדמה לי ששולתנו פירטה אותן לא פעם.למיטב זכרוני קפלן-רחובות הוא הקרוב אלייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרעות
אורטל01/02/2011היי רעות
גם אני מראשון,חודש לאחר הניתוח שרוול .
אפשר לשוחח אם באלך בפייסבוק (אורטל לוי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורטל
עפרה06/02/2011הייתי שמחה לשוחח איתך אני לפני הניתוח לא בהרבה...
ניסיתי לחפש אותך בפייס אבל יש פשוט מלא אורטל לוי... :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצת תמיכה באזור המרכז - תגובה
שולה זק01/02/2011אכן מקס צודק
בקפלן יש מרפאה רב תחומית עם קבוצות תמיכה
בוולפסון, תל השומר כנ"ל
וגם בהדסה עין כרם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רעות05/02/2011תודה על התגובות
אני אבדוק בבתי החולים.. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רעות
רוזי01/02/2011שמי רוזי נותחתי בוולפסון אוכל לתת לך פון שלהם צרי קשר 0503337236ושם יש להם מרכז תמיכה גם בפיייס רוזי זבטאני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רעות
ריקי05/02/2011אם תירצי צלצלי אלי ואני אגיד לך אני גם נירשמת 0543934147 ריקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)