מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח נוסף לאחר ניתוח טבעתמתר02/02/2011
עברתי ניתוח טבעת לפני כ-14 שנה וירדתי בעקבותיו כ-60 ק"ג.כיום אני בעודף משקל של 40 ק"ג ובגלל היותי נמוך אני נחשב לשמן.
רופא המשפחה שלי ממליץ לי להסיר את הטבעת ולעשות ניתוח קיצור קיבה,לפי דבריו יש מקום בקיבה שמופרש שם הורמון האחראי לתחושת הרעב ומסירים את החלק הזה בניתוח.
ראשית אני לא אוכל הרבה אלא אוכל המון מתוק כמו שוקלדים,גלידה,במבה וכו',שנית אני מקיא כאשר אני אוכל בשר ולחם ולמרות שהתרגלתי לצורת חיים זו עדיין זה מפריע לי
אשמח לשמוע תגובות ממי שעבר את הניתוח המדובר וכן עצה האם לאור זה שאני אוהב "מתוק" הניתוח הזה יכול לעזור לי
תודה
מתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח נוסף לאחר ניתוח טבעת - תגובה
שולה זק02/02/2011שלום רב,
"נחשב לשמן" - זה עדיין לא אינדיקציה לניתוח. ניתוח עושים למי שסובל מהשמנת יתר חולנית.
לא ציינת את הגובה והמשקל הנוכחי ולפי זה נדע את ה- BMI שלך ואם אתה עומד בקריטריונים.
לעניינינו - גם אם אתה גבולי בקריטריונים, מי שכול לקבוע שאתה צריך וזכאי לניתוח חוזר זה רופא כירורג בתחום ניתוח קיצורי קיבה.
רופא כירורג יבדוק את מצב הטבעת והוא זה שימליץ אם מתאים לך ניתוח נוסף ואחר ויז סוג של ניתוח.
אכן יש היום ניתוח שעוזר לאכלני מתוק כפייתיים.
אני ממליצה שתפנה רופא כירורג להתיעצות.
תברר בקופה שלך לאן אתה מקבל הפניה ותיגש לכירורג בתחום ניתוחי הקיבה שמבצע את כל סוגי הניתוחים שרוול ומעקף ולא רק טבעת.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהbmi
מתר03/02/2011אני בן 38 שוקל 115 וגובה 1.69 הבנתי מרופא משפחה שה BMI שלי הוא 40
בנוסף יש לי הסטוריה משפחתית של הורים שנפטרו מסכרת ולב ולכן הומלץ לי לבדוק
בכל אופן תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נכון-הBMI שלך 40.2
מקס ברנר03/02/2011וההסטוריה המשפחתית מטרידה.הואיל וטבעת כבר עברת- קבע מפגש עם מנתח המבצע גם מעקף קיבה וגם שרוול.יש לא מעטים כאלה,ובאדיבות הביטוח המשלים (עם השתתפות עצמית )אתה יכול להפגש עם כמעט כל אחד מהם.
צא לדרך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלממתר
רוזי03/02/2011היי שמי רוזי אני נותחתי לפני 11 חודש בעקבות סכרתתת גבוה שקלתי 98 הורדתי 30 קילו מאושרת ולא תאמין הסכרת נעלמה אתמול בדקתי 85 זה כלום אין לי מילים הכתבה שלי בגוגל רוזי זבטאני תיקרא גם בפייס אשמח לעזור 0503337236
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)