מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- פעם ראשונה כאן שוקלת לעבור ניתוחרחלי ב02/02/2011
שלום לכולם,
אני בת 31 , אחרי 2 לידות (האחרונה לפני חודשיים) עוד מעט ושוקלת 105 משקל שמעולם לא הייתי בו
אחרי שניסיתי הכל לאורך כל החיים החלטתי לעשות ניתוח ועכשיו התחלתי את התהליך בכך שקבעתי פגישת יעוץ. אני מאוד נלהבת לקראת התהליך ואני ממש רואה בזה התחלה חדשה. אני מחכה לזה בקוצר רוח.
ה"בעיה" היא שהBMI שלי הוא פחות מ-40 והבנתי שאני צריכה אישור של מנהל המחוז בקופ"ח על מנת לעבור את הניתוח ולקבל החזרים מהמושלם.
כמה יעלה לי לעבור את הניתוח באופן פרטי, מי יכול להגיד לי?
אני אשמח לשמוע המלצות לרופאים מנתחים (אני מאזור המרכז)
ובכלל- נשתמע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים
שולה זק02/02/2011שלום רב,
ניתוחי קיצור קיבה הם בסל הבריאות והם ללא עלות כספית לעומדים בקריטריונים.
הניתוחים הוגדרו כ"ניתוחים מצילי חיים" - ועל כן יש קריטריונים ברורים שנקבעו על ידי ארגון הבריאות העולמי ואומצו על ידי משרד הבריאות הישראלי וקופות החולים.
הניתוחים לקיצור קיבה הם לא "ניתוח כבקשתך" ולא ניתוח קוסמטי.
מאחר ולדבריך אינך עומדת בקריטריונים - ציינת משקל ללא גובה - כך שאי אפשר לחשב את ה- BMI שלך.
כמו כן את מציינת שאת חודשיים לאחר לידה - תקופה שבה הגוף עדיין באי סדירות הורמונלית ועדיין משנה עצמו.
ניתוח "פרטי" זה ניתוח שעוברים במרכז רפואי כמו אסותא, מדיקל סנטר - ומשלמים השתפות עצמית, אחרי קבלת אישור הקופה בה את מבוטחת, לאחר שקבעו שאת זכאית לניתוח. בבית חולים ציבורי - זה ללא עלות.
אגב - ניתוח זה לא הוקוס פוקוס - נכנסים שמנים ויוצאים רזים. בשביל לרזות צריך לעבוד וזה אומר להיות במעקב של דיאטנית, לאכול תפריט שהיא נותנת והוא תפריט דיאטטי, לשלב פעילות גופנית ואף להירשם לקבוצת תמיכה.
כך, שאני חושבת שרצוי שתחליטי שאת לוקחת ברצינות את נושא ההרזיה ושינויי הרגל האכילה. תרשמי לקבוצת תמיכה ותתמידי בפגישות. בטוחני שתוצאות לא יאחרו להגיע ואף תהיי גאה בהשגייך.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד כמה שאלות
רחלי ב07/02/2011תודה רבה על התשובה המפורטת.
אני יודעת שזה לא קסם ודורש עבודה, אבל אם אני מבינה נכון מסיפורים של אנשים, העבודה הרבה יותר קלה כשפשוט אי אפשר לאכול. התוצאות מובטחות, במיוחד אם עושים מה שאומרים לעשות וזה מה שמרגש אותי. נכון להיום אני מרגישה ששום דיאטה לא מצליחה לי ויש לי הרגשה שזה מה שיביא לי את ההצלחה. מקווה שאני צודקת.
בהמשךף למה שכתבת יש לי כמה שאלות:
הגובה שלי הוא 167 או 166 (תלוי מי מודד) ואני יודעת שבעקרון אני לא עומדת בקריטריונים אבל יש החזרים מהביטוח המשלים, אם הבנתי נכון. רופא המשפחה יכתוב לי מכתב ואני מקווה שמנהל מחוזי יאשר לי...
האם לא ינתחו אותי בגלל שאני אחרי לידה? השאיפה שלי היא לעבור את הניתוח בהקדם האפשרי. תוך כמה זמן ניתן לגשת לניתוח מפגישת היעוץ (יש לי פגישה ביום שני הבא)?
מתי נרשמים לקבוצת תמיכה?
בנוסף, פניתי לפרופסור משה רובין ממדיקל סנטר הרצליה, שהוא ינתח את אבא שלי בקרוב. רציתי לדעת האם מישהו נותח על ידו לשמוע המלצות.
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)