למקס ושאר המשורוולים הטריים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• למקס ושאר המשורוולים הטריים
    לילך.פ
    02/02/2011

אנחנו העם היהודי והפולנים בעיקר אוהבים להתלונן... "נו טוב אז אני ישאר רעבה"...
    "גם ככה לאף אחד לא איכפת ממני"... יאלה תפסיקו להתלונן או לקטר תגידו תודה שאתם אחרי .... תגידו תודה שיצאתם מזה בחיים... תגידו תודה שלא הסתבכתם... תגידו תודה שאתם יורדים ניפלא ובקצר מדהים... תגידו תודה שהבריאות חוזרת אל חייכם... תגידו תודה שעוד חצי שנה מהיום אתם תהפכו להיות דוגמנים...

אני משתוקקת כבר להיות במצבכם ... אחרי החששות, הניתוח, ההחלמה....
    ממש לא איכפת לי שצריך לאכול כל שעתיים וחצי... ולא לאכול 2 ארוחות ביום שכוללות
    2 מנות לאפה או מגש פיצה.... איזה תהליך נפלא זה שאתה צריך לשים לב לעצמך כל שעתיים וחצי ולא להמשיך להזניח את עצמנו ולאכול עד שמתפוצצים ואין מקום לנשום!

איזה נפלא שאפשר להתלבט בבוקר מה ללבוש ולא ללכת עם חולצה שמכסה את השומן שמבצבץ מהמכנסים שמתפוצצות....

אבל עוד מעט יגיע גם תורי... ואני לא מתכוונת לחסוך מכם שום פרט...

נשיקות נשיקות נשיקות לילך

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילךךךך

רוזי
    02/02/2011

אני מחכההההה לךךךךךך כבררררררררררררררר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך, אני מצדיעה לך,וכל הכבוד!

מל
    02/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מה שאני מזכירה לעצמי כל פעם

ליאתול
    02/02/2011

את החצי שנה שרבתי עם קופ"ח מאוחדת ואת כל הבדיקות המעצבנות שלא נגמרו והכל כדי לעשות את הניתוח הזה (שרוול) ואז אני שמחה על המקום בו אני נמצאת עכשיו - אחרי הניתוח בריאה ושלמה ובעיצומה של ירידה במשקל.....

כך שאת צודקת צריך פרופורציה בחיים בכלל וגם במצבנו.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה נכון

אלינור
    02/02/2011

האמת את צודקת אנחנו עם שמקטר גם שטוב לו.. את צודקת בכל מילה שרשמת אנשים שמנים כמה זה נורא אני אחרי שבוע וחצי אחרי ו מרגישה נהדר לא יודעת כמה ירדתי אבל הזלילה נפסקה סוף סוף משקלי היה 114 בת 40 כל הזמן לחשוב מה לאכול מה לא לפספס חס וחלילה ועוד קינוח ועוד עוגה הרגשה נהדרת לכי על זה...ותעברי בהצלחה לא קל בהתחלה אבל מי אמר שהחיים קלים.. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא חייבים להסתובב עם חיוך טפשי

מקס ברנר
    02/02/2011

את יודעת לילך שאני אוהב אותך,אבל אין צורך לעשות לי רגשות אשם!לא מאמין בזה.ברור שההרגשה כעת-כשעברנו את הניתוח בשלום-הרבה יותר טובה.את הרי זוכרת כמה הייתי לחוץ בשבועות שלפני !
    אבל בכל שלב צריך להעריך את הסיטואציה באופן שקול.אני בתחילתו של תההליך שיעשה לי רק טוב,אבל אני לא "מביט אחורה בזעם".מעולם לא הרגשתי כשלון,מכוער או חסר אופי,ואם המשקל לא היה פוגע באופן אנוש באיכות החיים שלי ומחבל בבריאותי-לא הייתי עובר את הניתוח.
    עודף משקל ,ברמות כאלו או אחרות לאורך כל חיי,לא הפריע לי לפתח קריירה,למצוא לי בת זוג מקסימה ולתפקד ברמה גבוהה ברוב המישורים.לא קונה את הדימוי הפופולארי כאן של "לידה מחדש".לא עברתי משחור ללבן אלא מאפור כהה לאפור בהיר,וגם זה מחייב שינוי די מהפכני בחיי.
    ואם אני לא חושב "כמו כולם"-גם עם זה אני בסדר.זו בהחלט לא הפעם הראשונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקסי מקס יקירי...

לילך.פ
    03/02/2011

גם אני אוהבת אותך אף חולה עליך (במיוחד בהתחשב בכך שבהתחלה לא יכולתי לסבול אותך ... זוכר ? חפרנות.... ) ואני מסכימה איתך... אבל מאחר ולא ההיתה רזה מלא מלא שנים ... אתה תראה את השינוי ... שכולם מדברים עליו... אני בטוחה שחטפתה מבטים בחיים שלך... ובים ההיתה ? תנסה להזכר כמה הגבלות היו לך בגלל השומנים (בלי קשר לבריאותית) אצל נשים זה יותר חזק... מה לעשות המין הגברי לא אוהב אותנו שמנות מאד... הכי הרבה עסיסיות....

בקיצור תרד 20 קילו ואז נדבר... אני מדברת מנסיון של להיות מצד אחד 61 קילו ומהצד השני 115 קילו תאמין לי שהתייחסו אלי אחרת לגמרי ... בכל מקום!
    ואני כמובן מתכוונת לאנשים שלא מכירים אותי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברים יקרים

רוזי
    03/02/2011

לפני ניתוח החשש הפחד מה יהיה מה יגידו תלכו על זה בגדול להות שמן ולא בריא זה עצוב לנסות להציל את הילד מהמגלשה ולא יכולה לעזור מאוד קשה להסתכל במראה ולראות מי זה עוד יותר קשה ולהיות יום לפני ניוח אם חששות ופחד כולנו פחדנו אבל השם עוזר לכולם כולנו חזרנו תודה לאל כול אחד והסיפור שלו לרדת בן 5 ל10 קילו בשבועיים אף אחד לא חלם לרדת קחו את עצמכם זה יום 1 פעם בחיים שאנו עושים לעצמנו יש לנו רופאים מדהימים צוות מעול בכול ביתי חולים בארץ אם דיטאנית פיסכולגית צוות מודרך מאודדד תתקשרו תישאלו לא להתבייש כולם יענו יש מודעית ענקיתתת טבעת שראול מעקבב מחבקת ואוהבת אחד אחד מכםםםם תמיד פה בשבלכםם נוותחתי לפני 11 חודש מתקרבת לשנה שמחה וצוהלתתת שהסוכר נעלם ממני סוף שבוע נעים חביב רוזי זבטאני בפייס 050 3337236

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לקחת הכל ללב......

דניאל
    04/02/2011

אני , לא שמן ומעולם לא הייתי........

פעם, הייתי פשוט כבד מידי למשקל שלי...........
    היום- אני בחור מלא - מלא תקוות - לבריאות טובה וחיים מאושרים בשל כך.

נראה לי חברים - שבאמריקה קשה לאנשים כמוני, לא נשקלתי אבל יש לי הרגשה שהעלתי איזה קילו או שניים. אבל אני בטוח שאחזור לשגרה בארץ ואוריד אותם (עם הצמדה וריבית...)

ביום שלישי הקרוב אני חוזר לארץ רבותיי...

ד"ש לכולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך היפה

ריקי
    03/02/2011

יפיפיה אמיתית מהממת . כולם פה מחכים והכל יהיה בסדר.ח י ו ב י .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה רבה

עופר
    03/02/2011

הרגע הגדול מגיע !
    את בדרך ... כמעט שם ~ !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן ...וזה קרב ובא....

לילך.פ
    04/02/2011

אני אשמח לעדכן תאריך כשיהיה קרוב....עוד קצת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו