מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כמה שאלותמיכל02/02/2011
:) בעוד שבוע אני עוברת את הניתוח.
הללויייייייההההההה
אז תגידו, מה אוכלים בבית חולים? פשוט אין לי מושג.
מותר לשתות? כמה גרוע זה אם אני חושבת על לקנות שוקו חם בבוקר?
מה מותר, מה אסור..קצת מידע, פליז :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהתחלה רק נוזלים בערוי
מקס ברנר02/02/2011דרך הווריד מקבלים מים,מלחים,סוכר ותרופות
בד"כ ביום השני מקבלים מים פושרים-בכפית או בלגימות זעירות
בהמשך-תה פושר,קצת קפה
מיץ תפוחים מדולל-מים ממותקים
אם תבלי בביה"ח 3-4 ימים לא תגיעי רחוק מזה כנראה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה תלוי בניתוח
ליאתול02/02/2011אם טבעת אז למחרת מותר לשתות הכל ובהתחלה רק מים ותה.
אם זה שרוול או מעקף אז בנוגע לשוקו הייתי שואלת את הרופא כי אני לדוגמא שנותחתי לפני חודש וחצי הרשו לי לשתות חלב רק שלושה ארבעה ימים אחרי הניתוח.
מקווה שעזרתי עד שיענו וותיקים ממני.
ממני ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לשאלות
אלינור02/02/2011כל הכבוד להחלטה שלך בחיים לשנות את אורח החייים....לגבי הנתוח זה בס"כ שעה של נתוח התאוששות בערך שעה וחצי..עברתי שרוול ב23.1 ביום הראשון רק מרטיבים את השפתיים בלבדדדד בלי שום לשתות ביום השני ככה טיפה טיפה כמה לגימות רק מים בלבד ביום השלישי נותנים רק גיל אז זה כפית או שתיים וזהו את מרגישה מפוצצת מים גם לגימות בין מים לאוכל קצת תנוחי לא לערבב מיד...לגבי שוקו...זה רק ביום הרביעי או החמישי בלבד שתיהיה בבית תקבלי תפריט לבית מבית החולים מה בדיוק אוכלים....מקווה שעניתי לך על השאלות ... והכי חשוב בהצלחה לא לפחד הכל עובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
יארא02/02/2011לגבי מידע אני לא יכולה לעזור לך מכיוון שעוד לא נותחתי, רציתי לאחל לך בהצלחה בניתוח
שהכל יעבור בשלום :)
מחכים לעדכונים שלך
יארא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה טרוויאלית.....
דניאל04/02/2011של אנשים כמונו שחושבים כל הזמן על אוכל.....
אין לך מה לדאוג יותר, אחרי הניתוח - לא תחשבי יותר על אוכל - זה לא יעניין אותך,
מה שיתנו לך - גם את זה בקושי תרצי,
תתרכזי במה שחשוב - בבית חולים , אוכל זה הדבר הכי פחות חשוב!!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)