יששש תאריך!!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• יששש תאריך!!
    יארא
    03/02/2011

היי חברים
    היום הודיעו לי על התאריך שנקבע לי לניתוח בעוד חודשיים ב 11/4 ברמב"ם והמנתח שלי ד"ר אחמד מחאג'נה,ממש התרגשתי לגבי קביעת התאריך למרות שההורים שלי והמשפחה שלי מפחדים ולא ממש מרוצים מזה שאני הולכת לעבור את הניתוח ובמיוחד בתאריך זה שהם מאמנים שהוא תאריך "נחס" למשפחה שלי (2 במשפחה שנפטרו בתאריך זה).
    לכן אני שמחה ולחוצה בו זמנית, אבל אני מאמינה שאני בידיים טובות ואעבור את הכל בשלום..לא מוותרת והולכת על זה עד הסוף!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יששש תאריך!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם את לא רוצה לסבול חודשיים

לילך.פ
    03/02/2011

פשוט תבקשי מהמשפחה שלך לא לדבר איתך בכלל על נושא הניתוח .... וגם את תנסי לא לדבר / לחשוב על זה... עד כמה שניתן!

חודשים זה הרבה זמן כשאת בהמתנה לחוצה... לכן עדיף להדחיק כרגע....
    לגבי התאריך ... תבקשי להזיז יום לכאן , יום לשם רק בכדי לא להלחיץ את המשפחה....
    ולא להאמין באמונה כזאת... מה איכפת לך אף אחד לא ימות מיום קדימה יום אחורה בשינוי תאריך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקשיבי טוב ללילך.....

דניאל
    04/02/2011

יש לה המון ניסיון ב"התנגדות המשפחה".....

לילך..... אוהבים אותך!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יששש תאריך!! - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    04/02/2011

שלום יארה
    אם תרצי להזיז את התאריך כך שהמשפחה שלך תשמח אין לי בעיה אפילו אעשה זואת בשמחה.
    תתקשרי ביום ראשון ב 1100
    שיהיה לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו