מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- גם תורי הגיע...A03/02/2011
שלום לכולם,
זה כבר כמעט שנה שאני "רואה אתכם ואיני ניראית", הייתי פה, קראתי מלא הודעות ומלא תגובות, רציתי גם... אבל- לא העזתי... כל כך פחדתי לעשות את הצעד: מה יהיה, איך, מתי, מה יגידו, ועוד ועוד לבטים שכולכם מכירים...
והנה - זה קורה!!! גם אני הולכת לניתוח (שרוול). אמנם- התור שנקבע לי הוא לסוף מאי (!) אבל... מאחר ואני חושבת שאני אלך על זה פרטי- אני מקווה שיקדימו לי את הניתוח אחרי שאסיים עם כל הבדיקות,
אני במתח, כל היום הראש מתעסק רק בזה, מרוגשת מאוד וחוששת גם...
אתמול קראתי כמה הודעות ותגובות שלא ממש עזרו לי בחששות... הקאות, בחילות, צרבות, כאבים,,,,,, ואני לתומי חשבתי שאחרי הניתוח אני אותו בנאדם רק עם קיבה קטנה יותר והרבה פחות אוכל...(כן, כן, אני יודעת- ו...עבודה קשה)
אז מה? לצאת לדרך חדשה? להמשיך כמתוכנן? אני ממש מבולבלת.................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה בגוף כתיבתך
שולה זק03/02/2011ברור שללכת על זה - הרי כתבת שאת הולכת על זה (פרטי).
סיימי הבדיקות וצאי לחיים החדשים.
זה טבעי ונורמלי לחשוש ולפחד אבל אל תשכח שמצבך הנוכחי לא אידיאלי ולא מביא בריאות ואושר - מה שכן יקרה אחרי הניתוח - בעזרתך כמובן, ע"י עבודה משותפת שלך עם דיאטנים ופעילות גופנית - היי בריאה ומאושרת בתוספת "מס ערך מוסף" מראה חדש ורזה.
איך לילך כתבה.....להפסיק לחשוב....לשים הכל בצד עד התאריך.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
A03/02/2011דבר חשוב לא ציינתי קודם... שבמשך כל הזמן שאני "עוקבת" אחרי הפורום ניכר ששולה היא אדם כל-כך מיוחד, אכפתי, ומעודד... תודה לך על תגובה מעודדת..
:)
היום 115 קילו, מסיימת בדיקות ו...לחיים חדשים!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה... לפורום הנפלא
שולה זק03/02/2011בזכות האנשים הנפליאם כאן , שיתוף הפעולה, הפתיחות והאיכפתיות מגיעים לתוצאות חיוביות בחיזוק הנפש והגוף.
A שיהיה לך בהצלחה....הזמן יעבור מהר ואוטוטו את אחרי ואני משוכנעת שמאחורי האות A מסתתרת דמות מדהימה
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיA
רוזי04/02/2011שמי רוזי נותחת בוולפסון אני חושבת שאת עושה צעד נבון מאוד קודם לבריאות ואחרי לאני שלך צאי לדרך בלי חששות חשיבה חיובית ורק 3 ימים של תחושה לא נעימה מהר מאוד שוחכים כמו בלידה חח אם בא לך אני בפייס רוזי זבטאני 0503337236
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוזי
אפרת05/02/2011את ניראת מדהיםםםםםםםםםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצעד צעד לדרך
אלינור04/02/2011אני בת 40 פלוס 3 משקלי 114 גם אני הייתי עם חששות כמו שלך מה יהיה ? איך הסתדר בלי אוכל...? הרי שמנים אוכלים תמיד [בהומור] אבל אני שבועיים אחרי הנתוח לא אומר שזה קל.וחביב אבל יודעת שזה מה שיהיה לאורך כל דרך התחלה תמיד קשה גם בראש...הכל מתחיל מהראש את רואה ולא אוכלת מה פיתאום?אבל אפשרי הכל אפשרי קצת רצון ואם החלטת שאת רוצה בניתוח לכי על זה תחשבי חיובי הכל עובר ועוד כמה חודשיים תיהיה "גדולה" מהחיים מאחלת המון בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה חיזוקים!!
A05/02/2011תודה , תודה לכל המחזקים... אני צריכה את זה...
רוזי- את נראית מדהים!! והאמת- שלראות אותך ולחשוב שאת היית פעם בצד השמן??? זה ממש מחזק! הלוואי עלי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל A
לילך.פ06/02/2011הי קראתי את מה שכתבת ואני חייבת לציין שאת צריכה להיות החלטית ולהבין שכל אחד עובר את הניתוח הזה שונה...יש כאלה שמקיאים, צרבות בחילות ויש כאלה שלא.
חוץ מזה אל תשכחי שאנחנו בכל זאת הולכות לעבור ניתוח אז בקטנה....אחרי שבועיים אף אחד לא זוכר... תאמיני לי אם הגברים היו צריכים ללדת לא היו ילדים בעולם כמעט... אנחנו חזקות...
בהצלחה עם הדרך שבחרת.... אם את צריכה עזרה בנושא הבדיקות מה לעשות ומה לא ולאן וכו' תעשי חיפוש תחת השם בדיקות ויש כאן מלא אינפורמציה שכתבתי בזמנו....
אגב גם אני במשקל כמו שלך!
ברוכה הבאה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך A
עפרה06/02/2011יש דרך ליצור איתך קשר..? גם אני כמוך... אם אפשר לדבר אשמח מאוד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עופרה
A06/02/2011איך לחפש אותך בפייס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהofra buhadana בפייס
עפרה07/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)