גם תורי הגיע...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• גם תורי הגיע...
    A
    03/02/2011

שלום לכולם,
    זה כבר כמעט שנה שאני "רואה אתכם ואיני ניראית", הייתי פה, קראתי מלא הודעות ומלא תגובות, רציתי גם... אבל- לא העזתי... כל כך פחדתי לעשות את הצעד: מה יהיה, איך, מתי, מה יגידו, ועוד ועוד לבטים שכולכם מכירים...
    והנה - זה קורה!!! גם אני הולכת לניתוח (שרוול). אמנם- התור שנקבע לי הוא לסוף מאי (!) אבל... מאחר ואני חושבת שאני אלך על זה פרטי- אני מקווה שיקדימו לי את הניתוח אחרי שאסיים עם כל הבדיקות,
    אני במתח, כל היום הראש מתעסק רק בזה, מרוגשת מאוד וחוששת גם...
    אתמול קראתי כמה הודעות ותגובות שלא ממש עזרו לי בחששות... הקאות, בחילות, צרבות, כאבים,,,,,, ואני לתומי חשבתי שאחרי הניתוח אני אותו בנאדם רק עם קיבה קטנה יותר והרבה פחות אוכל...(כן, כן, אני יודעת- ו...עבודה קשה)
    אז מה? לצאת לדרך חדשה? להמשיך כמתוכנן? אני ממש מבולבלת.................

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גם תורי הגיע...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התשובה בגוף כתיבתך

שולה זק
    03/02/2011

ברור שללכת על זה - הרי כתבת שאת הולכת על זה (פרטי).
    סיימי הבדיקות וצאי לחיים החדשים.
    זה טבעי ונורמלי לחשוש ולפחד אבל אל תשכח שמצבך הנוכחי לא אידיאלי ולא מביא בריאות ואושר - מה שכן יקרה אחרי הניתוח - בעזרתך כמובן, ע"י עבודה משותפת שלך עם דיאטנים ופעילות גופנית - היי בריאה ומאושרת בתוספת "מס ערך מוסף" מראה חדש ורזה.
    איך לילך כתבה.....להפסיק לחשוב....לשים הכל בצד עד התאריך.
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

A
    03/02/2011

דבר חשוב לא ציינתי קודם... שבמשך כל הזמן שאני "עוקבת" אחרי הפורום ניכר ששולה היא אדם כל-כך מיוחד, אכפתי, ומעודד... תודה לך על תגובה מעודדת..
    :)
    היום 115 קילו, מסיימת בדיקות ו...לחיים חדשים!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה... לפורום הנפלא

שולה זק
    03/02/2011

בזכות האנשים הנפליאם כאן , שיתוף הפעולה, הפתיחות והאיכפתיות מגיעים לתוצאות חיוביות בחיזוק הנפש והגוף.
    A שיהיה לך בהצלחה....הזמן יעבור מהר ואוטוטו את אחרי ואני משוכנעת שמאחורי האות A מסתתרת דמות מדהימה
    שבת שלום
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היA

רוזי
    04/02/2011

שמי רוזי נותחת בוולפסון אני חושבת שאת עושה צעד נבון מאוד קודם לבריאות ואחרי לאני שלך צאי לדרך בלי חששות חשיבה חיובית ורק 3 ימים של תחושה לא נעימה מהר מאוד שוחכים כמו בלידה חח אם בא לך אני בפייס רוזי זבטאני 0503337236

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוזי

אפרת
    05/02/2011

את ניראת מדהיםםםםםםםםםם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צעד צעד לדרך

אלינור
    04/02/2011

אני בת 40 פלוס 3 משקלי 114 גם אני הייתי עם חששות כמו שלך מה יהיה ? איך הסתדר בלי אוכל...? הרי שמנים אוכלים תמיד [בהומור] אבל אני שבועיים אחרי הנתוח לא אומר שזה קל.וחביב אבל יודעת שזה מה שיהיה לאורך כל דרך התחלה תמיד קשה גם בראש...הכל מתחיל מהראש את רואה ולא אוכלת מה פיתאום?אבל אפשרי הכל אפשרי קצת רצון ואם החלטת שאת רוצה בניתוח לכי על זה תחשבי חיובי הכל עובר ועוד כמה חודשיים תיהיה "גדולה" מהחיים מאחלת המון בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה חיזוקים!!

A
    05/02/2011

תודה , תודה לכל המחזקים... אני צריכה את זה...
    רוזי- את נראית מדהים!! והאמת- שלראות אותך ולחשוב שאת היית פעם בצד השמן??? זה ממש מחזק! הלוואי עלי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל A

לילך.פ
    06/02/2011

הי קראתי את מה שכתבת ואני חייבת לציין שאת צריכה להיות החלטית ולהבין שכל אחד עובר את הניתוח הזה שונה...יש כאלה שמקיאים, צרבות בחילות ויש כאלה שלא.
    חוץ מזה אל תשכחי שאנחנו בכל זאת הולכות לעבור ניתוח אז בקטנה....אחרי שבועיים אף אחד לא זוכר... תאמיני לי אם הגברים היו צריכים ללדת לא היו ילדים בעולם כמעט... אנחנו חזקות...

בהצלחה עם הדרך שבחרת.... אם את צריכה עזרה בנושא הבדיקות מה לעשות ומה לא ולאן וכו' תעשי חיפוש תחת השם בדיקות ויש כאן מלא אינפורמציה שכתבתי בזמנו....
    אגב גם אני במשקל כמו שלך!

ברוכה הבאה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך A

עפרה
    06/02/2011

יש דרך ליצור איתך קשר..? גם אני כמוך... אם אפשר לדבר אשמח מאוד...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי עופרה

A
    06/02/2011

איך לחפש אותך בפייס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ofra buhadana בפייס

עפרה
    07/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו