טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני, 6 שבועות, אחרי.למרות התרופה לריפלוקס, שלוקחת כבר מיזמן,המצב מחמיר . אני, אוכלת לפי ההוראות.מה יהיה? הרופאה הכפילה את התרופה., וגם לא עוזר.כל יום, בעלי רוצה לקחת אותי למיון., אבל אנ י דוחה וממשיכה לסבול.
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
איזה ניתוח עברת? שרוול? מעקף? האם סבלת מצרבות לפני הניתוח? האם בוקת היה רפלוקס? בעיות מסוג זה יותר שכיחות בניתוח שרוול מאשר מעקף בחולים שהיה להם צרבות קשות לפני הניתוח ובחולים עם רפלוקס בוקת לפני הניתוח. ועל כן ההוראה היא לבצע מעקף קיבה ולא שרוול במצבים אלו. לרוב המצב משתפר עם הזמן ולאחר טיפול תרופתי (נוגדי חומצה) ויעוץ דיאטאנית. שיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר