מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- טוב אוליי עכשיו נצליחשלומי09/02/2011
זה אחרי שבועיים מהניתוח תמונה מהיום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה בטוח שאתה זה אתה?????????
שולה זק09/02/2011כל הכבוד שלומי. מהמם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שלומי
רוזי10/02/2011ברוכה הבאה למשפחת השראול אתה ניראה נהדר איזה כיף שיש מהר שינויים תמישיך ככה לא לשכוח לאכול לאט הפסקה משתיה לאכול וכמובן ויטמנים ולהיכנס להלחכה בהצלחה מקווה לראות אותך במיפגשש סוף שבוע נעים וטעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומי ואהווווווווו
ריקי10/02/2011כל הכבוד אתה חתיךךךךךךךךךךךךךךךךך. ובריא איזה כיףף אה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומי ממש בן אדם אחר
אורנה LVIAA10/02/2011כל הכבוד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אין דברים כאלה...
לילך.פ11/02/2011בשנייה הראשונה חשבתי שהוא מחרטט אותנו... נגשתי לתמונה "הגדולה" בשנית ונדהמתי.... אתה נראה כמו אבא של עצמך.... וכל זה בכל כך מעט זמן ...
כל הכבוד !!!! פשוט מדהים לראות תהליך כזה .... אבל תגיד האם ראיתי שבתמונה "הקטנה" אתה נמצא בשווארמיה ? או בפלאפליה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחח לילך אני נמצא...
שלומי12/02/2011במסעדה שאחותי עובדת בה אני מאתגר את עצמי כל יום עובר ליד פלפל או שוורמה לראות אם זה עושה לי משהו ? האמת שזה לא עושה לי כלום לגמרי!!!!!
יום שישי נכנסתי קצת לדיכאון מאיזה מאכל שאמא שלי הכינה ולא לקחתי אותו בחשבון זה היה אחד הדברים שהכי יכולים לשבור אותי אבל החזקתי מעמד כמו גדול
מיכל אני שמח לראות שכבר עברת את זה בהצלחה בדרך החדשה חמודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפרה על השלומי הזה.
מיכל11/02/2011עשיתי את הניתוח לפני כמה ימים, ושלומי היה שם,
וחלק איתי את המחשב נייד המעולה שלו.
ואפילו בלי להתלונן יותר מדי :)
אז תודה רבה שלומי, ובהצלחה בהמשך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל כל הכבוד לך
שלומי12/02/2011שיחקת אותה בגדול למרות הלחץ והפחדים עברת את זה כמו גדולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)