מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מיואשתרחלי10/02/2011
אין לי סבלנות וכוח להילחם, אני וכבר כמה חודשים רצה בין רופא לרופא. יש לי כמה אישורים ואבל אני חוששת שלא יתנו לי אישור לניתוח.
ה - BMI שלי הינו 38, גובה 176. ללא מחלות רקע (כגון,סוכר,כלסטרול וכו') הדבר היחיד שגילו לי זה בעיות חמורות בברך, שלפי האורטופד נובעות מהשמנת יתר, אבל לא יכול לציין את זה בכתוב.
מה אני עושה???? אני לא רוצה לעלות את הק"ג שצריך בשביל להגיע ל BMI 40.
לתגובתתתתתתתתתתתתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יאוש לא מוביל לאף מקום
שולה זק10/02/2011ניסיתי לחשוב הפוך - במקום להעלות כמה קילוגרמים - להוריד כמה קילוגרמים!!!!!
רחלי היקרה - האם את חושבת שניתוח זה הוקוס פוקוס - נכנסת שמנה ויוצאת רזה??????????
בשביל לרזות צריך לעבוד גם אם עוברים ניתוח. צריך להיות במעקב דיאטנית. צריך לאכול תפריט דיאטטי. לשלב פעילות גופנית. לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים.
ניתוח לקיצור קיבה נמצא בסל הבריאות על פי קריטריונים שקבע אירגון הבריאות העולמי ומשרד הבריאות אימץ קריטריונים אלה.
הניתוח לקיצור קיבה הוא לא "ניתוח כבקשתך".
אני משוכנעת שאם תקחי החלטה שאת עושה למען בריאותך ומתמידה - את גם תצליחי.
מה דעתך על "ניתוח וירטואלי". צאי מתוך הנחה שעברת ניתוח ואת הולכת לדיאטנית לקבל תפריט ומתנהלת על פי הנחיותיה.
אנחנו נשמח להיות לך עידוד ואוזן קשבת. אני משוכנעת שאת תצליחי להגיע לתוצאות חיוביות ולהיות מאוד גאה בעצמך.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בדיוק במצבך
רחלי ב14/02/2011היי רחלי (יש לך שם יפה... :-))
אני נמצאת במצב שלך, שוקלת 105 גובה 167 מה שאומר שהBMI שלי הוא 37.5 בערך ואין לי מחלות נילוות (תודה לאל?) ואני רוצה לעשות את הניתוח. התחלתי רק עכשיו את הפרוצדורות אבל מהר מאוד הבנתי שאין סיכוי שיאשרו לי לעשות את הניתוח אם אני לא עומדת בקריטריונים גם באופן פרטי. וכמה שזה אבסורד שהבנתי שעל מנת לעבור את הניתוח עלי להוסיף למשקל כ-7 ק"ג כדי שאוכל לעשות את הניתוח שיעזור לי להוריד במשקל (והכי מצחיק זה שעוד יתנו לי לעשות דיאטה לפני הניתוח להוריד את מה שהעליתי...)
אם תצליחי להשיג את הניתוח בדרך אחרת שלא כוללת העלאה במשקל אני אשמח לשמוע.
למרות זאת יש לי היום פגישת יעוץ אצל רופא כירורג, אולי יהיה לו פתרון אחר בשבילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי הרחליות - תתקשרו אלי
שולה זק14/02/2011אני חושבת שאני יכולה לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
רחלי14/02/2011שולה אני לבנתיים מתקדמת בנושא, יש לי כבר טור ראשוני אצל ד"ר גויטיין מתל השומר לסוף מרץ. נשאר לי רק בדיקה אצל פסיכאטר (דרישות של קופ"ח מאוחדת) + מפגש אחרון עם הדיאטנית שלי. (דרך הגב הרודתי 3.5 ק"ג לפי בקשתה). אבל מתברר שה-BMIשלי הינו 39.5 על גובה 176. האם נראה שהמנהלה תאשר לי את הניתוח???
ושוב חוזרת ואומרת יש לי אישור מאורטופד על בעיות בברכים.
לתגובתך/תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה - תגובה
שולה זק14/02/2011עם BMI 39.5 לדעתי יאשרו לך את הניתוח.
בעיות אורטופדיות לא נכללות לצערי בקריטריונים לניתוח. הן יכולות להוות נדבך נוסף לקבלת החלטה ע"י החלה לעבור ניתוח, אך בעיות אורטופדיות בפני עצמן לא מתקבלות כקריטריון.
מבחינת דר' גוייטן לא תהיה לך בעיה לקבל המלצה לניתוח. כולי תקווה שהקופה לא תעשה בעיות.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)